» » » » » » Πάμε Στοίχημα Primera Division: Μπορεί η Μπιλμπάο να σταματήσει τη φορμαρισμένη Χετάφε;


Πάμε Στοίχημα Primera Division: Μπορεί η Μπιλμπάο να σταματήσει τη φορμαρισμένη Χετάφε;
23:00 ΧΕΤΑΦΕ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 2004): 7-7-4
Πέρυσι: ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-0

ΧΕΤΑΦΕ: Τελείως αθόρυβα έχει καταφέρει να ανέβει στις ευρωπαϊκές θέσεις, κάνοντας ένα πολύ καλό σερί τεσσάρων σερί νικών. Δε βγάζει μάτια με την απόδοσή της, αλλά έχει ουσία και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που τις δίνονται. Στο τελευταίο επικράτησε εκτός έδρας της Γρανάδα, με τους γηπεδούχους να μένουν άδικα με 10 στο 32’, κάτι που η Χετάφε δεν άφησε να πάει χαμένο, σκοράροντας δύο γρήγορα γκολ στην αρχή της επανάληψης. Το πρώτο με αυτογκόλ του αμυντικού Μουρίγιο σε σέντρα του Πέδρο Λεόν (47’), ο οποίος σκόραρε.. κανονικό τελειώνοντας φάση διαρκείας. Συνολικά μετράει 5 νίκες στα 6 τελευταία, με μοναδική ήττα αυτή από τη Ρεάλ. Έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στις 3 από τις 4 πιο πρόσφατες. Αήττητη στα εντός έδρας (3-1-0). Πέρυσι κέρδισε και στις δύο αναμετρήσεις τη Μπιλμπάο. Συνολικά είναι αήττητη στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους. Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αλέξις (8 συμμ.).


Εντός: 3-1-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 4-0-1


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Βιγιαρρεάλ και διατήρησε το αήττητο εντός έδρας, επικρατώντας με 2-0. Καθάρισε το ματς μέσα σε ένα τρίλεπτο (Μίκελ Ρίκο 33’, Αντούριθ 35’), με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Το πήγε πολύ χαλαρά στην επανάληψη και επέτρεψε κάποιες φάσεις, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στο νέο Σαν Μαμές (4-1-0). Καμία σχέση με τα εκτός έδρας όπου έχει χάσει και στις 3 τελευταίες εξόδους της. Παραμένει εντός ευρωπαϊκών θέσεων, σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Χετάφε, στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους (1-5-4). Αμφίβολοι ο μέσος ο Άντερ Ερέρα (7 συμμ.) και ο επιθετικός Ιμπάι (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο επιθετικός Κίκε Σόλα (1 συμμ.).

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τρένο η Χετάφε, αλλά η Μπιλμπάο δε δικαιολογείται να τρώει συνεχώς σφαλιάρες στα εκτός, με την εικόνα που έχει στην έδρα της. Έχει αρκετό ρίσκο, αλλά ποντάρουμε στο να μη χάσουν οι Βάσκοι σήμερα (1.47 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση