» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Η εδρα το προβάδισμα

Προγνωστικά στοίχημα Super League: Η εδρα το προβάδισμα
19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να ηττηθεί, αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη 1-1. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Παναιτωλικός παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς μόλις στο 7’ κατάφερε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο 73’ με γκολ του Μελισσά. Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Καλλονή καλείται να υπερασπιστεί το αήττητο στο γήπεδο του, που μετρά δύο νίκες και έχει φέρει και δύο ισοπαλίες. Με τα χθεσινά αποτελέσματα ο Παναιτωλικός έπεσε στην 11η θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να μην έχει άλλα προβλήματα στη συνέχεια. Στο αγωνιστικό σκέλος από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Πόι και Κουτρουμάνος ενώ κανονικά θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Γοδόι που ήταν αμφίβολοι.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 4-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Έχει πάρει τη κατηφόρα η νεοφώτιστη Καλλονή που μετά το εκπληκτικό της ξεκίνημα μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Σημαντικός παράγοντας ότι δε παίζει στη φυσική της έδρας και υποχρεώνεται να ξενιτεύεται. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που αγωνίσθηκε αυτή τη φορά γνώρισε τη συντριβή από τη Ξάνθη με 1-5. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν καταιγιστικοί και σε καμία περίπτωση δεν άφησαν περιθώρια στη Καλλονή να αντιδράσει. Μεγάλο πρόβλημα και η τιμωρία του αρχηγού της ομάδας Γιώργο Μανούσος του οποίου και το δεύτερο δείγμα βρέθηκε θετικό για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Πλέον παίχτης και ομάδα περιμένουν τη τιμωρία του, που αναμένεται αυστηρή. Στο παιχνίδι στο Αγρίνιο, δεν θα έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Μαντζουράκης, εκτός από τον Μανούσο και τον τιμωρημένο Περόνε.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

Προγνωστικά στοίχημα: Ο Παναιτωλικός θέλει θα εκμεταλλευτεί την έδρα με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε ένα πολύ κακό τάιμινγκ. Το παιχνίδι, θα πάει προς τον ΑΣΣΟ (1,70 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση