» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ισλανδία - Κροατία


Προγνωστικά στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ισλανδία - Κροατία
21:00 ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΛΑΟΥΓΚΑΡΝΤΑΛΣΒΟΛΟΥΡ»

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Μεγάλη πρόκριση στα μπαράζ του Μουντιάλ για την Ισλανδία η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 17 βαθμούς, εφτά λιγότερους από τη πρωτοπόρο του ομίλου Ολλανδία. Η Ισλανδία έκανε τη μεγάλη υπέρβαση και ξεπέρασε στη βαθμολογία τη Νορβηγία και τη Σλοβενία που ήταν τα φαβορί για τη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιζε κόντρα στη Νορβηγία όπου ήρθε ισόπαλη 1-1 αλλά χάρη στην επικράτηση της Ελβετίας εντός έδρας επί της Σλοβενίας, ήταν αυτή που πανηγύρισε τελικά την είσοδο της στα μπαράζ. Χωρίς προβλήματα για την ομάδα του 63χρονου ομοσπονδιακού προπονητή Σουηδού Λαρς Λάγκερμπακ όπου είδε όλους του παίχτες του να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τη Κροατία ενώ κανονικά θα δώσει το παρών και ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ισλανδίας, γνωστός μας από τη θητεία στην ΑΕΚ, Ειντουρ Γκούντγιοσεν.



ΚΡΟΑΤΙΑ: Χωρίς άγχος τερμάτισε η Κροατία στη δεύτερη θέση παρότι γνώρισε στα τελευταία παιχνίδια δύο συνεχόμενες ήττες. Ηττήθηκε εντός έδρας από το Βέλγιο με 1-2 καθώς και τη τελευταία αγωνιστική από τη Σκωτία εκτός έδρας με 2-0. Η Κροατία παρουσιάστηκε αδιάφορη στα τελευταία παιχνίδια έχοντας εξασφαλίσει τη πρόκριση από το παιχνίδι με την Σερβία στο Βελιγράδι στην 8η αγωνιστική του ομίλου που είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Οι δύο ήττες αυτές όμως προκάλεσαν την παραίτηση του ομοσπονδιακού προπονητή Ιγκόρ Στίματς που στη θέση του ανέλαβε ο παλιός διεθνής και αρχηγός της Εθνική Κροατίας Νίκο Κόβατς, ο οποίος ήταν προπονητής στην ομάδα των ελπίδων της Κροατίας. Χωρίς τον τραυματία Τζον Στρίνιτς θα παρουσιαστεί η εθνική Κροατίας ενώ τη θέση του πήρε ο Ντάνιελ Πράνιτς, παίχτης του Παναθηναϊκού.

Προγνωστικά στοίχημα: Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν οι Κροάτες είναι να φέρουν την αναμέτρηση στα πόδια τους ενόψει της ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ, οπότε θα δώσουν βάση κυρίως στην άμυνα τους. Οι Ισλανδοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν αλλά δύσκολα θα κάνουν την υπέρβαση. ΙΣΟΠΑΛΙΑ (3,45 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση