» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ουκρανία - Γαλλία


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ουκρανία - Γαλλία
21:45 ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΟΛΙΜΠΙΣΚΙ»

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Για ένα βαθμό έχασε την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς έναντι 22 της Αγγλίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι συνέτριψε το πολύ αδύναμο Σαν Μαρίνο εκτός έδρας με 8-0. Η Ουκρανία πέτυχε έξι νίκες στον όμιλο, είχε τρεις ισοπαλίες ενώ γνώρισε και μία ήττα , τη τρίτη αγωνιστική μέσα στο Κίεβο από το Μαυροβούνιο ενώ για εφτά συνεχόμενα παιχνίδια παρέμεινε αήττητη. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο 65χρονος τεχνικός Μιχαίλο Φονέγκο η Ουκρανία σε επίσημους αλλά και φιλικούς αγώνες έχει μείνει αήττητη μετρώντας 8 νίκες και δύο ισοπαλίες. Με σχήμα 4-2-3-1 θα παρατάξει σήμερα την ομάδα ο Μιχαίλο Φονέγκο προσπαθώντας να σπάσει τη κακή παράδοση των Ουκρανών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί τρεις φορές σε μπαράζ και έχουν γνωρίσει ισάριθμους αποκλεισμούς.



ΓΑΛΛΙΑ: Εύκολα πήρε τη πρόκριση στα μπαράζ η εθνική ομάδα της Γαλλίας στον 12ο όμιλο με μόνο σοβαρό αντίπαλο την Ισπανία η οποία και κατέλαβε τη πρώτη θέση. Οι Γάλλοι είχαν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα στον όμιλο. Οι Γάλλοι τελευταίο παιχνίδι αντιμετώπισαν την Φινλανδία στο Παρίσι όπου δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 3-0. Τα γκολ τα πέτυχαν οι Ριμπερί, Μπενζεμά και με αυτογκόλ των Φιλανδών. Σε πολύ καλή κατάσταση οι παίχτες της Εθνικής Γαλλίας με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τρίβει τα χέρια του. Υπέρ τους έχουν οι Γάλλοι τη παράδοση αφού σε εφτά παιχνίδια που έχουν αντιμετωπίσει την Ουκρανία έχουν πετύχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ υπέρ τους 11-3. Χωρίς προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ όπου είδε όλους τους παίχτες πανέτοιμους για το σημερινό παιχνίδι ενώ κάλεσε στην αποστολή και τον χαφ της Λιλ Μαβιμπά μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δυνατές ομάδες και οι δύο, δεν θα ανοίξει πολύ το σκορ και γι’ αυτό θα προτιμήσω το 2-3 ΓΚΟΛ (1,97 GoalBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση