Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλος ΠΑΟ στην Λεωφόρο
Νιούκαστλ - Τσέλσι: Έξι σερί goal/goal και over σε επίπεδο πρωταθλήματος η Νιούκαστλ. H Τσέλσι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν, με έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.


ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς: Σε κακό φεγγάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έμεινε και εκτός κυπέλλου από ομάδα δεύτερης εθνικής. Από το πρώτο του τρίποντο προέρχεται ο Πλατανιάς, κόντρα στον Άρη την προηγούμενη εβδομάδα, μια αναμέτρηση που ήταν και αυτή εκτός έδρας.


Μπράουνσβαϊγκ - Λεβερκούζεν: Την χειρότερη επίθεση, αλλά και άμυνα η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ. Χωρίς απώλειες θέλει να συνεχίσει η Λεβερκούζεν (8-1-1).




Αμβούργο - Γκλάντμπαχ: Έχει «αναστήσει» το Αμβούργο ο Φαν Μάρβαϊκ. Ανίκητη εντός, τραγική εκτός η Γκλάντμπαχ (0-1-4).


Χέρτα - Σάλκε: Δύναμη στο Βερολίνο η Χέρτα (4-0-1). Μακριά από της κορυφαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα η Σάλκε (4-2-4).


Νυρεμβέργη - Φραϊμπουργκ: Πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες θα βγει όπως πάει η Νυρεμβέργη (0-7-3). Μαζί με την σημερινή της αντίπαλο είναι οι μοναδικές ομάδες της Μπουντεσλίγκα χωρίς νίκη.


Χόφενχαϊμ - Μπάγερν: Περιττό να πούμε πλέον ότι η Χόφενχαϊμ έχει μόνο over στο πρωτάθλημα. Η μοναδική αήττητη ομάδα η Μπάγερν (8-2-0).


Μάντσεστερ Σ. - Νόριτς: 4-0-0 εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι και γκολ 13-2! Λογικά θα υποκύψει η Νόριτς.

Στόουκ - Σαουθάμπτον: Η Στόουκ σκόραρε μόνο σε ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Εκπληκτικό το ξεκίνημα της αξιόλογης Σαουθάμπτον (5-3-1).


Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας: Η Γουέστ Μπρομ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχει την ευκαιρία σήμερα να ρεφάρει. Τραγική η ουραγός Κρίσταλ Πάλας, με έξι διαδοχικές ήττες.


Γουέστ Χαμ - Άστον Βίλα: Αγνώριστη φέτος μπροστά στο κοινό της η Γουέστ Χαμ (1-0-3), ενώ η Άστον Βίλα είναι καλή μακριά από το γήπεδο της (2-1-1).


Φούλαμ - Μάντσεστερ Γ.: Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Φούλαμ και κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον αυτή η αρνητική της επίδοση θα συνεχιστεί. Ήδη πολλές γκέλες έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι.


Χαλ - Σάντερλαντ: Δύο σερί ήττες για την Χαλ, που πάντως ξεκίνησε θετικά για το ρόστερ της. Επιτέλους η Σάντερλαντ πήρε νίκη και μάλιστα απέναντι στη Νιούκαστλ για το τοπικό ντέρμπι.


Σοσιεδάδ - Οσασούνα: «Αυτοκτόνησε» την Τετάρτη η Σοσιεδάδ και παρότι προηγήθηκε της Βαγιαδολίδ με 2-0, γνώρισε στο τέλος την ισοφάριση. Νίκη-ανάσα επί της Βαγιεκάνο με 3-1 πήρε η Οσασούνα.


ΠΑΟΚ - Εργοτέλης: Αψεγάδιαστος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (5-0-0). Ο Εργοτέλης προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να τον πάρει από κάτω.


Ρεν - Μαρσέιγ: Στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Ρεν κέρδισε 5-0 εκτός έδρας την Τουλούζ. Τρεις διαδοχικές ήττες για την Μαρσέιγ, που έτσι και αλλιώς δεν είναι για μεγάλα πράγματα φέτος.


Άντερλεχτ - Λέουβεν: Ανάξια εμπιστοσύνης ακόμη η Άντερλεχτ, αν και σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα (34). Χωρίς εκτός έδρας επιτυχία η Λέουβεν (0-2-5).


Πάρμα - Γιουβέντους: Goal/goal τα εφτά από τα εννιά τελευταία τους παιχνίδια στο «Ένιο Ταρντίνι».


Αλμερία - Βαγιαδολίδ: Επιτέλους νίκη για τη νεοφώτιστη Αλμερία και μάλιστα στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια με ανατροπή. Βαθμό-βαθμό γεμίζει το... σακούλι της η Βαγιαδολίδ.


Μπούρσασπορ - Φενερμπαχτσέ: Τρεις σερί νίκες για την ανεβασμένη Μπούρσασπορ. Στην κορυφή της βαθμολογίας η Φενερμπαχτσέ με ρεκόρ 8-1-1.



Ερσίγεσπορ - Κασίμπασα: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία έχει πετύχει η Ερσίγεσπορ (6). Η εκπληκτική Κασίμπασα είναι ακόμη καλύτερη μακριά από την έδρας της (3-0-1).


Άρσεναλ - Λίβερπουλ: Ντέρμπι κορυφής με τις δύο ομάδες να προέρχονται από μεγάλο σερί χωρίς ήττα. Δύσκολο παιχνίδι όπως και να έχει για προγνωστικά στοιχήματος.


Αϊντραχτ Φρ. - Βόλφσμπουργκ: 0-4-1 μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Είτε χάνει, είτε κερδίζει μέχρι στιγμής η Βόλφσμπουργκ (5-0-5).


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι. Ολοένα και βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός, που θα έχει σήμερα ως «όπλο» την κατάμεστη Λεωφόρο. Πάντως ο Ολυμπιακός δείχνει ανίκητος εντός Ελλάδος, με απολογισμό 8-1-1 και γκολ 29-3! Ανοικτά όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σε ένα τέτοιο ντέρμπι.


Άγιαξ - Φίτεσε: Δύο σερί ισοπαλίες για τον Άγιαξ και ειδικά η τελευταία με την ουραγό Βάαλβαϊκ πόνεσε πολύ. Από οχτώ σερί over σε πρωτάθλημα και κύπελλο προέρχεται η Φίτεσε.


Μπελενένσες - Πόρτο: Αήττητη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Μπελενένσες, αλλά η Πόρτο δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής δικαιώματα (7-1-0).


Άλκμααρ - Ντεν Χάαγκ: Ικανή για μεγάλα πράγματα με Άντβοκαατ στον πάγκο η Άλκμααρ. Η Ντεν Χάαγκ ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες της εξόδους.


Τβέντε - Ναϊμέγκεν: Παραμένει στην κορυφή η Τβέντε, αν και δεν κέρδισε τα δύο πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Η Ναϊμέγκεν έχει με διαφορά την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, όμως παρουσιάζεται ολοένα και βελτιωμένη.


Μονς - Γκενκ: Η τραγική πορεία της Μονς συνεχίζεται (0-3-10). Αντιθέτως η Γκενκ προέρχεται από πέντε σερί νίκες.


Μαλίν - Βάρεγκεμ: Over τα τέσσερα τελευταία ματς της Μαλίν. Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Βάρεγκεμ, που παραμένει για έξι αγωνιστικές αήττητη.


Κόρτραϊκ - Οστάνδη: Το σερί των τεσσάρων νικών έσπασε για την Κόρτραϊκ, που έχασε με 1-0 από την Γκενκ. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Οστάνδη.


Λιρς - Σαρλερουά: Τρεις μαζεμένες ήττες για την ντεφορμέ Λιρς. Σε αυτό το διάστημα η Σαρλερουά έφερε ισοπαλίες.


Αζαξιό - Βαλενσιέν: Τέσσερις διαδοχικές ήττες για την Αζαξιό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πάντως και η Βαλενσιέν κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα και στην συνέχεια έχει ρεκόρ (0-2-8).


Εβιάν - Τουλούζ: Μόλις ένα τρίποντο μπροστά στο κοινό της η Εβιάν (1-3-2). Over και πολλά γκολ είχαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Τουλούζ.

Λιόν - Γκινγκάμπ: Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η απογοητευτική Λιόν, που έτσι όπως το πάει θα βρεθεί πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Πάντως η Γκινγκάμπ μετρά τρεις σερί νίκες και κερδίζει τις εντυπώσεις.


Ρεμς - Μπαστιά: Ξέφυγε από τις ισοπαλίες στα τρία τελευταία ματς η Ρεμς. Σε καλό φεγγάρι η Μπαστιά, όμως χάνεται μακριά από την Κορσική (0-2-4).



Σοσό - Σεντ Ετιέν: Προτελευταία με την χειρότερη άμυνα η Σοσό. Η Σεντ Ετιέν ηττήθηκε πάντως στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της.


Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μ.: Η Βαγιεκάνο είναι η μοναδική ομάδα της Πριμέρα χωρίς ισόπαλο αποτέλεσμα (0-3-8). Με κεκτημένη ταχύτητα από το νικηφόρο 7-3 επί της Σεβίλλης η Ρεάλ Μαδρίτης.


Αϊντχόφεν - Τσβόλε: Δύο σερί ήττες και μία για το κύπελλο είναι πολλές για την Αϊντχόφεν. Βάζει δύσκολα η Τσβόλε, που έχει τους ίδιους βαθμούς.


Μίλαν - Φιορεντίνα: Δύο σερί διπλά για την Φιορεντίνα. Την στιγμή που η Μίλαν δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των περασμένων ετών.


Νάπολι - Κατάνια: 5-1-0 τα έξι τελευταία ματς. Τα πέντε από αυτά έληξαν under και no goal.


Σπόρτινγκ Λ. - Μαρίτιμο: Η Σπόρτινγκ βρήκε τον... μάστορα της με αντίπαλο την Πόρτο και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Ντεφορμέ πάντως η Μαρίτιμο με τέσσερις κολλητές ήττες.


Σεβίλλη - Θέλτα: Από βαριές ήττες προέρχονται Σεβίλλη και Θέλτα, δύο ομάδες που έτσι και αλλιώς είναι απρόβλεπτες και ασόβαρες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση