» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ασταθής η Στουτγάρδη


Προγνωστικά στοιχήματος: Ασταθής η Στουτγάρδη
Σοντερίσκε - Έσμπιεργκ: Έξι σερί ήττες και 5/6 over η ουραγός Σοντερίσκε. Αλλά και η Έσμπιεργκ μετράει 0-1-4 στα πέντε τελευταία της παιχνίδια.


Μπίλεφελντ - Μπόχουμ: Η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο για την Μπίλεφελντ, καθώς πριν από αυτήν μετρούσε έξι διαδοχικές ήττες. Αντιθέτως η Μπόχουμ έπαιρνε τα πάνω της με δύο κολλητά τρίποντα.


Κότμπους - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα η Κότμπους, που δεν σκόραρε στα πέντε τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα! Η ΦΣΒ δεν βρήκε δίχτυα στα τρία πιο πρόσφατα.




Σαντχάουζεν - Πάντερμπορν: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της Τσβαϊτε Λίγκα έχει σημειώσει η Σαντχάουζεν (10). Ροντέο τα ματς της Πάντερμπορν με 8/9 over σε επίσημα και φιλικά τελευταία παιχνίδια.


Ανζέ - Κλερμόν: Αήττητη στο γήπεδο της και αποτελεσματική η Ανζέ (5-1-0). Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη η Κλερμόν.


Σερκλ Μπαστιά - Μετς: Επιτέλους ήρθε η πρώτη νίκη για την Σερκλ Μπαστιά, αλλά σήμερα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο των πέντε σερί νικών Μετς.

Ντιζόν - Νανσί: Δεν σκοράρει και τόσο εύκολα τελευταία η Ντιζόν. Πήρε τα πάνω της με τέσσερα διαδοχικά τρίποντα η Νανσί.


Μπρεστ - Νιόρ: 4/5 under για την μέτρια Μπρεστ, που ίσως παρουσιαστεί καλύτερη μετά την διακοπή. Πάντα «πρωταθλήτρια» στις ισοπαλίες η Νιόρ (3-8-3).


Κρετεϊγ - Τρουά: Τρία διαδοχικά over για την Κρετεϊγ, που πάντα σκοράρει εύκολα. Μοναδικό και μεγάλο φετινό πρόβλημα για την Τρουά τα εκτός έδρας παιχνίδια (1-2-4). Δύσκολο παιχνίδια για προγνωστικά στοιχήματος.

Ιστρ - Νιμ: Την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Ιστρ με 27 γκολ παθητικό. Χωρίς εκτός έδρας νίκη πάντως ακόμη η Νιμ (0-2-4).


Λαβάλ - Αρλ: Δύο σερί νίκες βελτίωσαν την βαθμολογική εικόνα της Λαβάλ. Στα εφτά under έφτασε το σερί της Αρλ.


Τουρ - Χάβρη: Μπορεί να ήταν ντεφορμέ πριν την διακοπή η Τουρ, αλλά μπροστά στο κοινό της παραμένει ακόμη αήττητη (3-3-0). Απογοητεύει μέχρι στιγμής η Χάβρη (2-7-5).


Αζαξιό - Μαρσέιγ: Μία νίκη όλο κι' όλο στο πρωτάθλημα η Αζαξιό (1-5-7). Η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος η Μαρσέιγ (3-3-1).

Στουτγάρδη - Γκλάντμπαχ: Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με τα αποτελέσματα της η Στουτγάρδη (4-4-4). Η Γκλάντμπαχ ως γνωστόν χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από την έδρα της.



Νοβάρα - Πεσκάρα: Goal/goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Νοβάρα. Ολοένα και ανεβαίνει με 3-1-0 φόρμα η Πεσκάρα.


Ντονκάστερ - Γέοβιλ: 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς για το πρωτάθλημα δέχτηκε η Ντονκάστερ. Αλλά η ουραγός Γέοβιλ έχει σημειώσει μονάχα εννιά σε όλη την σεζόν.


Βαγιαδολίδ - Οσασούνα: 6/7 over μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Βαγιαδολίδ. Πάντα δυσκολεύεται μακριά από την Παμπλόνα η Οσασούνα (1-0-5).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση