» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ρουμανία - Ελλάδα

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Μπαράζ Μουντιάλ 2014: Ρουμανία - Ελλάδα
21:00 ΡΟΥΜΑΝΙΑ-  ΕΛΛΑΔΑ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΡΕΝΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ»

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Ρουμανία απέναντι στην εθνική μας ομάδα για να πάρει αυτή τη πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι. Οι Ρουμάνοι ηττήθηκαν με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τώρα θέλουν νίκη με διαφορά δύο γκολ και πάνω για να πάρουν τη πρόκριση. Στηρίζονται στο γκολ που πέτυχε στο 19’ ο Στανκού ισοφαρίζοντας προσωρινά την Ελλάδα σε 1-1. Στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ρουμάνων Πιτούρκα εξέφρασε τη πεποίθηση του ότι η ομάδα του μπορεί να γυρίσει το σκορ του προηγούμενου παιχνιδιού ενώ τόνισε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Αναμένεται κατάμεστο το «Νάσιοναλ Αρένα» στο Βουκουρέστι και το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε μια καυτή ατμόσφαιρα.
Κανονικά συμμετείχε στη προπόνηση ο Κίρικες ο οποίος εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση, ο Μαξίμ είναι αμφίβολος ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Πιτούρκα ποιος θα παίξει βασικός τερματοφύλακας στη σημερινή αναμέτρηση, όπου στο προηγούμενο παιχνίδι είχε βάλει βασικό τον Λόμποντ αφήνοντας εκτός 18άδας τον Ταρασανού παρότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα του. Απών ο Λαζάρ που τιμωρήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο παιχνίδι.


ΕΛΛΑΔΑ: Με τέτοιον Κώστα Μήτρογλου πώς να αποκλειστεί η Ελλάδα. Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα κάτι που το έδειξε και στο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα. Κατάφερε και πέτυχε δύο γκολ στη πρώτη αναμέτρηση με τους Ρουμάνους. Πέτυχε το 1-0 στο 14’ ενώ στο 67’ έγραψε το τελικό 3-1. Στο 19’ είχαν μειώσει οι Ρουμάνοι αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Σαλπιγγίδης με υπέροχη συνεργασία των διεθνών μας είχε ξαναδώσει το προβάδισμα στην εθνική μας. «Η Ελλάδα έχει το προβάδισμα και έχουμε την εμπειρία να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ» τόνισε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του πριν το σημερινό παιχνίδι. Για ένα ακόμα παιχνίδι η Ελλάδα θα παίξει με το κλασσικό 4-3-3 όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, Χολέμπας αριστερό μπακ, Τοροσίδης δεξί, κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο κέντρο θα το πλαισιώσουν οι Μανιάτης, Τζιώλης και Καραγκούνης ενώ στα δεξιά στην επίθεση θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στ’ αριστερά ο Σαμαράς και στη κορυφή ο Μήτρογλου. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι η απουσία του Κώστα Κατσουράνη που είναι τιμωρημένος ενώ τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που ξέρει καλύτερα από το καθένα να αμύνεται, οπότε δύσκολα θα μπουν πολλά γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.UNDER 2,5 (1,57 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση