Προγνωστικά στοιχήματος: Φαβορί ο ΠΑΟΚ
Λεβάντε - Βιγιαρεάλ: Δύο σερί ήττες για την Λεβάντε και η κατηφόρα έρχεται. Επικίνδυνη και μακριά από το «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ (3-1-2).


Ουτρέχτη - Ντεν Χάαγκ: Μια νίκη, μια ήττα το πάει η Ουτρέχτη. Σειρά έχει τώρα να κερδίσει. Στο ίδιο μοτίβο και η Ντεν Χάαγκ, μόνο που αυτή περιμένει σήμερα την ήττα.

Βάαλβαϊκ - Φέγενορντ: Δύο τρίποντα όλο κι' όλα φέτος η Βάαλβαϊκ και αυτά είναι εντός έδρας. 2-2-0 μετράει στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της η Φέγενορντ.




Ερσιγεσπόρ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Μόλις εφτά γκολ ενεργητικό η επίθεση της Ερσιγεσπόρ. Τρεις σερί νίκες μετρούσε πριν την διακοπή η Γκεντσλερεμπιρλίγκι.


Λιλ - Τουλούζ: Πάνω από δύο μήνες έχει να ηττηθεί η Λιλ, ενώ έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Απογοητεύει η Τουλούζ αν και εκτός έδρας κάνει ζημιές.


Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Έχει βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός και το διπλό στο Χαριλάου του δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση. Αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα με Τσιώλη θα πάει καλύτερα από εδώ και στο εξής.


Μάντσεστερ Σ. - Τότεναμ: Μπορεί εκτός έδρας να είναι τραγική η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά στο γήπεδο της έχει το απόλυτο (5-0-0) και με γκολ 20-2! Η Τότεναμ έχει δεχτεί μόλις έξι τέρματα σε 11 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Γκρόνινγκεν - Τσβόλε: Over έληξαν τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της Γκρόνινγκεν. Ικανή για πολλά πράγματα φέτος η Τσβόλε. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φίτεσε: Δεν χάνει εντός έδρας, αλλά και δύσκολα κερδίζει η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Πάτησε κορυφή η εξαιρετική και φέτος Φίτεσεω(7-3-3).


Σασσουόλο - Αταλάντα: Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη από τον ανέλπιστο βαθμό (1-1) με την Ρόμα η Σασσουόλο. Χάνεται σε μεγάλο βαθμό μακριά από το γήπεδο της η Αταλάντα.


Τορίνο - Κατάνια: 6-2-0 στα οχτώ τελευταία μετράει η Τορίνο. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα έληξαν και goal/goal.


Ουντινέζε - Φιορεντίνα: Τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες για την Ουντινέζε. Στο ίδιο διάστημα η Φιορεντίνα μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα.


Λιβόρνο - Γιουβέντους: Γεμάτο το γήπεδο, με την Λιβόρνο να έχει από όλα εντός έδρας (2-2-2). Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την Γιουβέντους και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.

Σαμπντόρια - Λάτσιο: Οι τρεις σερί ήττες έφεραν την απομάκρυνση του Ντέλιο Ρόσι και στη θέση του ανέλαβε ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, καλός γνώριμος της Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι αναζητούν ακόμη το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στην σεζόν (0-3-3).


Γκαζιάντεπσπορ - Ελαζίγκσπορ: Τέσσερα κολλητά over για την Γκαζιάντεπσπορ, διάστημα που δεν κέρδισε κιόλας. Εφτά σερί ήττες για την τραγική Ελαζίγκσπορ.


Αμβούργο - Αννόβερο: Είναι σίγουρα βελτιωμένο το Αμβούργο σε πολλούς τομείς, αλλά όχι και στην άμυνα που έχει δεχτεί 29 γκολ. Δεν κέρδιζε τις έξι τελευταίες αγωνιστικές πριν την διακοπή το Αννόβερο.


Ρίο Άβε - Εστορίλ: No goal έληξαν τα τέσσερα τελευταίο παιχνίδια της Ρίο Άβε για το πρωτάθλημα. Σπάνια δεν σκοράρει πάντως η Εστορίλ.


Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον Εργοτέλη, μετά το νικηφόρο 2-1 επί του Πανθρακικού. Χωρίς εκτός έδρας τρίποντο ακόμη ο Αστέρας Τρίπολης (0-3-2). Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Ξάνθη - Παναιτωλικός: Η Ξάνθη δέχτηκε γκολ και στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός, που έχει να ηττηθεί εδώ και δύο μήνες περίπου.


Καλλονή - Πλατανιάς: Δύο σερί τρίποντα για την Καλλονή, που είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία μέχρι στιγμής (5-0-6).


Τβέντε - Μπρέντα: Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς για την Τβέντε. Από σπουδαία νίκη επί της Αϊντχόφεν προέρχεται η Μπρέντα.


Κάρντιφ - Μάντσεστερ Γ.: Μόλις ένα τέρμα σκόραρε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις η Κάρντιφ. Ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού μετράει 4-1-0 στην τελευταία πεντάδα αγώνων.


Νις - Σεντ Ετιέν: Ντεφορμέ ήταν η Νις, αλλά μπροστά στο κοινό της σπάνια δίνει δικαιώματα (4-1-1). Μόνο μία νίκη στην τελευταία οχτάδα αγώνων για την Σεντ Ετιέν.

Μαρίτιμο - Ζιλ Βιθέντε: Τις πέντε σερί ήττες έφτασε η Μαρίτιμο. Αντιθέτως η Ζιλ Βιθέντε δεν χάνει εδώ και εννιά επίσημα ματς.


Σετουμπάλ - Αρούκα: Ανέπαφη κράτησε την εστία της στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Σετουμπάλ. Σε αυτό το διάστημα η νεοφώτιστη Αρούκα καν δεν σκόραρε.


Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ: Μεγάλο διπλό στην έδρα της Θέλτα για την Βαγιεκάνο, που είναι η μοναδική ομάδα της Πριμέρα χωρίς νίκη ακόμη (4-0-9). 0-1-3 μετράει στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια η Εσπανιόλ.

Βέρντερ Βρέμης - Μαϊντζ: Τρία σερί over για την Βέρντερ Βρέμης, που μας θυμίζει την ομάδα των περασμένων ετών. Σε καλύτερη κατάσταση η Μαϊντζ, που σκόραρε και στα εφτά πιο πρόσφατα ματς στην Μπουντεσλίγκα.


Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ: Η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της η Λόκερεν (6-1-1). Η Κλαμπ Μπριζ δεν κέρδισε κανένα από τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.


Πάσος Φερεϊρα - Μπελενένσες: Αρνητική έκπληξη η Γκιμαράες που παραμένει μόνη τελευταία (1-2-6). Πέντε διαδοχικά under για την Μπελενένσες, διάστημα που δεν έχασε κιόλας.


Τραμπζονσπόρ - Εσκισεχίρσπορ: 4-1-0 εντός έδρας η Τραμπζονσπόρ και γκολ 9-1! Η Εσκισεχίρσπορ έχει την καλύτερη άμυνα με εννιά τέρματα παθητικό.


Αντάλιασπορ - Φενερμπαχτσέ: Δεν χάνει εύκολα μπροστά στο κοινό της η Αντάλιασπορ (2-2-1). Ανίκητη δείχνει φέτος η Φενερμπαχτσέ (9-1-1).


ΠΑΟΚ - Άρης: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο στην έδρα του (6-0-0), αλλά οι δύο και μοναδικές νίκες του Άρη ήρθαν μακριά από το γήπεδο του.


Έλτσε - Βαλένθια: Δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε το γήπεδο της η Έλτσε (1-2-3). Την ίδια στιγμή που η Βαλένθια είναι ικανή για όλα.


Γκιμαράες - Σπόρτινγκ Λ.: Από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε Πορτογαλία και Ευρώπη προέρχεται η Γκιμαράες. Την καλύτερη επιθετική γραμμή με 23 γκολ ενεργητικό διαθέτει η Σπόρτινγκ.


Σταντάρ Λιέγης - Μονς: Η Σταντάρ Λιέγης παραμένει μόνη πρώτη και με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (9 γκολ παθητικό). Από την άλλη πλευρά η Μονς είναι στον πάτο της βαθμολογίας και χωρίς νίκη ακόμη (0-3-12).


Μπολόνια - Ίντερ: 0-1-7 στα οχτώ τελευταία για την φορμαρισμένη Ίντερ. Τελευταίος άσος το 2002.


Ναντ - Μονακό: Τρομερή Ναντ πέρασε νικηφόρα με 3-0 και από την έδρα της Μπορντό. Η Μονακό κέρδισε μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία τέσσερα.


Σεβίλλη - Μπέτις: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Σε καλύτερη κατάσταση η Σεβίλλη, καθώς η Μπέτις είναι μόνη τελευταία στην βαθμολογία και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για περίπου δύο μήνες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση