» » » » » » Στοίχημα Super League: Με αλλαγές στον πάγκο Απόλλων και Βέροια

Στοίχημα Super League: Με αλλαγές στον πάγκο Απόλλων και Βέροια
15:00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 1999): 1-0-3
Πέρυσι: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Έχασε και στην έκτη έξοδο του, δίκαια και πάλι, αυτή τη φορά με 0-2 από τον Πλατανιά, δεχόμενος από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (43’, 62’), τον οποίο πάντως είχε αποκλείσει 10 μέρες πριν στο κύπελλο. Έμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3) και βρίσκεται σταθερά στην τελευταία τριάδα. Η κατηφόρα των νεοφώτιστων είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ, με τον βορειοϊρλανδό Λόρι Σάντσεζ (πρώην Μπαρνέτ, Φούλαμ, εθν. Β. Ιρλανδίας) που ήταν χωρίς ομάδα εδώ και ένα χρόνο, να αναλαμβάνει να στρώσει την κατάσταση. Και τους 8 πόντους του ως τώρα τους έχει πάρει εντός έδρας. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα (20). Under τα 3 από τα 4 τελευταία κόντρα στον ΟΦΗ. Χωρίς απουσίες σήμερα.


Εντός: 2-2-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 0-2-3

ΟΦΗ: Δύο φάσεις από τους γηπεδούχους ήταν αρκετές για να δεχθεί ισάριθμα γκολ (63’, 73’), σε ένα παιχνίδι που κινήθηκε στη μετριότητα και από το οποίο έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει κάτι. Ο Μακουκούλα μείωσε απλά στο 83’ για τους κρητικούς, που μετράνε μόλις ένα τρίποντο φέτος και βρίσκονται οριακά πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις. Δύο νίκες όλες κι όλες έχει στα 21 τελευταία για το πρωτάθλημα. Μετράει μόλις ένα βαθμό σε 5 εξόδους φέτος. Μαζί με τη Βέροια έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (8). Εκτός ο αμυντικός Σβασίγια (8 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Λαμπρόπουλος (6 συμμ./1 γκ.), ο επιθετικός Νιμανί (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο βασικός αμυντικός Μιλιάζες (11 συμμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Παπάζογλου (8 συμμ./1 γκ./3 ασίστ).

Εκτός: 0-1-4
Γκολ: 3-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, με τον Σάντσεζ να θέλει ένα θετικό ντεμπούτο και τον ΟΦΗ να ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.10 (GoalBet).



17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2000): 5-3-0
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έβγαλε τα μάτια του με τα χέρια του και τελικά κατάφερε να γνωρίσει την ήττα από τον Πανιώνιο των χιλίων προβλημάτων εκτός έδρας με 1-2. Δέχτηκε και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Σηφάκη να ευθύνεται για το δεύτερο που προήλθε από πέναλτι. Ανέβηκε κάπως στην επανάληψη, μείωσε με τον Δημούτσο στο 70’, αλλά δε μπόρεσε κάτι παραπάνω. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από σερί 8 αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο (6-2-0), η οποία δεν στοίχισε βαθμολογικά, αφού παρέμεινε στην 3η θέση. Πλέον όμως έχει «ουρά» 4 ομάδες που τον πλησίασαν στον ένα βαθμό. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (3-2-0). Αήττητος και από τη Βέροια στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-3-0). Μοναδική απουσία για την ώρα για τον Γιώργο Παράσχο ο Ναπολεόνι (9 συμμ./4 γκ.), η συμμετοχή του οποίου πάντως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εντός: 3-2-0
Γκολ: 10-3
Τελευταία 5: 2-2-1

ΒΕΡΟΙΑ: Υποδέχτηκε την Καλλονή με τον υπηρεσιακό Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος δε μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Βαριά η εντός έδρας ήττα με 0-3 (6’, 27’, 79’) που τη διατήρησε στον πάτο της βαθμολογίας, τρεις βαθμοί ο συνολικός απολογισμός στις 9 τελευταίες αγωνιστικές (0-3-6) και προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση, η διοίκηση εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον Σέρβο Ράτκο Ντόστανιτς (Λέφσκι Σόφιας, Ερ. Αστέρας, Διαγόρας), που είχε βρεθεί για λίγους μήνες στον πάγκο της ομάδας και την περίοδο 2006-2007. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-3-2). Μαζί με τον ΟΦΗ, έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (8), έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Έχει σκοράρει μόλις σε μία από τις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα του Ατρόμητου. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γεωργιάδης (10 συμμ.). Εκτός ο μέσος Γκιγιέρμο (1 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Καλτζάς (11 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Ντα Κόστα (3 συμμ.).

Εκτός: 0-3-2
Γκολ: 3-10
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση στοίχημα: Σταθερή δύναμη ο Ατρόμητος, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Η αλλαγή προπονητή ίσως επηρεάσει θετικά τη Βέροια ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, που έχει ομολογουμένως πρόβλημα στο γκολ. Under στο 1.65 (BetShop).



19:30 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2008): 8-0-0
Πέρυσι: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Προηγήθηκε μέσα στο Παγκρήτιο στο 11’ με τον Τζάνη, αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν στο 28’, όταν έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Εμπό. Δε θέλησε να κλειστεί και τελικά το πλήρωσε, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους . Στο 60’ βρέθηκε για δεύτερη φορά εκτεθειμένος, στις καθυστερήσεις όταν όλα είχαν κριθεί ήρθε και τρίτο. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια του. Τιμωρημένοι ο κίπερ Σέρεμετ (9 συμμ.) ο αμυντικός Εμπό (9 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Λαδάκης (11 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Μακρυδημήτρης (2 συμμ.), Ζος (6 συμμ.) και οι μέσοι Ρομέου (11 συμμ./2 γκ.), Μερίνο (1 συμμ.).

Εντός: 2-2-1
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε τους Πειραιώτες εύκολα νικητές με το ευρύ 4-0 (Μήτρογλου 36’, Σαβιόλα 60’, Φούστερ 74’, Κάμπελ 80’). Ο Κάμπελ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι ως σήμερα, αφού εκτός του γκολ, έβγαλε και τις ασίστ στα δύο πρώτα. Αύξησε τη διαφορά στους 6 και βάζει πλώρη για ακόμα ένα πρωτάθλημα, αφού ο μοναδικός αξιόλογος αντίπαλος του έχασε με κατεβασμένα χέρια. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση (34) και άμυνα (3) στο πρωτάθλημα. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Παρί στο Τσ. Λ. Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 8 από τα 11 παιχνίδια του φέτος. Εκτός έδρας έχει δεχτεί γκολ μόλις σε ένα. Μετράει το απόλυτο στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Πανθρακικό. Αμφίβολος ο μέσος Μασάδο. Εκτός ο αμυντικός Σιόβας.

Εκτός: 5-1-0
Γκολ: 13-1
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση στοίχημα: Η τακτική του Πανθρακικού να αφήσει σήμερα εκτός παίχτες με κάρτες δείχνει ότι δεν περιμένει να πάρει κάτι από το ματς. Δεν περιμένουμε όμως τους πρωταθλητές να πατήσουν γκάζι, τόσο λόγω κούρασης, όσο και ελέω του σημαντικού ματς με την Παρί. Δύσκολα να μη κερδίσει (μόλις στο 1.25 το διπλό), αλλά θα συμβεί με λογικό εύρος γκολ. 2-3 γκολ στο 1.97 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση