» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σερι διπλά στο «Ολίμπικο» η Κάλιαρι


Προγνωστικά στοιχήματος: Δύο σερι διπλά στο «Ολίμπικο» η Κάλιαρι
Λεβαδειακός - Πανιώνιος: Έχει κατρακυλήσει απίστευτα ο άσος του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει και καλή παράδοση κόντρα στον Πανιώνιο. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Άαλμποργκ - Νόρντζελαντ: Τρεις σερί νίκες και τέσσερις συνολικά στα πέντε τελευταία ματς για την εξαιρετική Άαλμποργκ. Σε καλό φεγγάρι είναι όμως και η Νόρντζελαντ, που αργά ή γρήγορα θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.


Ακισάρσπορ - Καραμπούκσπορ: Εντός έδρας η Ακισάρσπορ έχει συλλέξει τους 13 από τους 15 φετινούς της βαθμούς. Από νίκη προέρχεται η Καραμπούκσπορ και είχε να κερδίσει εφτά αγωνιστικές.



Μπεσίκτας - Κόνιασπορ: Η Μπεσίκτας κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Κόνιασπορ είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα μέχρι στιγμής (0-1-4).


Μόναχο 1860 - Γκροϊτερ Φιρτ: Επιτέλους κέρδισε η Μόναχο 1860 μετά από έξι αγωνιστικές, αλλά η πίεση παραμένει μεγάλη. Από δύο εντυπωσιακές νίκες με μεγάλα σκορ προέρχεται η Γκροϊτερ Φιρτ και επανήλθε σε θέσεις ανόδου.

Οσέρ - Καέν: No goal τα 10/14 τελευταία παιχνίδια της Οσέρ. Η Καέν έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 12 over σε 17 επίσημα ματς φέτος.

Ρόμα - Κάλιαρι: Μοναδική αήττητη ομάδα του Καμπιονάτο παραμένει η Ρόμα (10-2-0). 0-2-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της Κάλιαρι, αλλά έβγαλε δύο διπλά πέρσι και πρόπερσι στο συγκεκριμένο γήπεδο.


Άρμπροουθ - Ρεϊντζερς : Η Αρμπρόουθ εδώ και εφτά αγωνιστικές δέχεται από δύο γκολ και πάνω. Το απόλυτο έχει μέχρι στιγμής η Ρεϊντζερς (12-0-0). Είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα: Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Από «σφαγή» προέρχεται η Γουέστ Μπρομ και δεν κέρδισε την περασμένη αγωνιστική την Τσέλσι (2-2). No goal έληξαν τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Άστον Βίλα.


Ολιανένσε - Ακαδέμικα: Η Ολιανένσε έχει σημειώσει μονάχα δύο νίκες στα εννιά πρώτα ματς. Πέντε σερί τα no goal για την Ακαδέμικα.


Μάλαγα - Μπιλμπάο: Τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές για την Μάλαγα και πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Αήττητη εντός η Μπιλμπάο, αλλά όχι και τόσο αποτελεσματική μακριά από την έδρα της (2-0-4).

Μπελγράνο - Τίγκρε: Χωρίς στόχους πλέον και με πολλά under η Μπελγράνο. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια η Τίγκρε, αλλά μακριά από το κοινό της δεν έχει ακόμη νίκη (0-3-4).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση