» » » » » » » Στοίχημα Super League: ΠΑΟΚ-Άρης, ντέρμπι μόνο στα χαρτιά…


Στοίχημα Super League: ΠΑΟΚ-Άρης, ντέρμπι μόνο στα χαρτιά…
15:00 ΠΑΟ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προϊστορία (από 2000): 8-4-0
Πέρυσι: ΠΑΟ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

ΠΑΟ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλωναρίδη, που σημείωσε τα δύο γκολ της ομάδας του (43’, 69’) και αποβλήθηκε λίγο αργότερα με δεύτερη κίτρινη (77’), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πέρα από τη νίκη, στο 55’ το γήπεδο πάγωσε με τον τραυματισμό του νεαρού Μαρινάκη, του οποίου γύρισε η γλώσσα και έμεινε αναίσθητος για 5 λεπτά, αλλά ευτυχώς σηκώθηκε, με τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να τον χειροκροτεί. Δίκαιο το τρίποντο, το οποίο διατήρησε στην πεντάδα το τριφύλλι. Το σημερινό ματς θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς, λόγω της τιμωρίας της έδρας για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στα δύο τελευταία εντός έδρας έχασε από Πανθρακικό και Ολυμπιακό. Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 5 από τα 6 τελευταία. Αήττητος στα 12 τελευταία από τον ΠΑΣ (8-4-0). Under τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Κλωναρίδης (6 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο εξτρέμ Μπαϊράμι (5 συμμ.).


Εντός: 3-1-2
Γκολ: 7-5
Τελευταία 5: 2-0-3

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Θετικό το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Ηπειρωτών, όπου κέρδισαν δίκαια εντός έδρας τον ΟΦΗ με 2-1. Ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα 60’, όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο, όπου σημείωσε δύο γκολ με τους Ντε Βισέντι (63’), Τσουκαλά (73’), με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο 83’. Ισόβαθμός με άλλες 4 ομάδες στους 17 βαθμούς, μετά τη δεύτερη κολλητή νίκη, τρία τα ματς που είναι αήττητος (2-1-0). Σημαντικό το ματς για τον Τσιώλη σήμερα, ο οποίος θα συναντήσει για δεύτερη φορά τον ΠΑΟ για φέτος. Στην πρώτη έχασε με την προηγούμενη ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον πάγκο του. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 5 εξόδους (0-2-3), μόνο στις δύο ισοπαλίες έχει σκοράρει. Εκτός ο αριστερός μπακ Μιχαήλ (11 συμμ.).

Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό τομέα για τον ΠΑΣ με την έλευση του Τσιώλη. Ο ΠΑΟ, που έδειξε το καλό του πρόσωπο κόντρα στον Άρη, θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, ακόμα και χωρίς τον κόσμο του και η διακοπή ίσως του κάνει καλό. Άσος στο 1.72 (MeridianBet).



17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2007): 3-1-6
Πέρυσι: -

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 28’, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, επικρατώντας τους Πανθρακικού στο Παγκρήτιο με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει πιο δυνατά και προηγήθηκαν στο 11’, αλλά η αλλαγή στις ισορροπίες επέτρεψε την ισοφάριση στο 45’+1 από τον Βερπακόφσκις, ενώ ο Ρομάνο, που είχε περάσει αλλαγή στο 57’, γύρισε το ματς στο 60’ για τους Κρητικούς. Ο Διαμαντάκος σφράγισε τη νίκη στο 91’. Η πρώτη νίκη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα σε κύπελλο και πρωτάθλημα (0-1-3), παραμένοντας οριακά εκτός πεντάδας και ισοβαθμώντας με ΠΑΟ, Παναιτωλικό και ΠΑΣ. Νο goal τα 4 τελευταία με αντίπαλο τον Αστέρα. Μοναδική απουσία ο επιθετικός Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σε ένα αρκετά ανοιχτό ματς κόντρα στη Ξάνθη, έμεινε κατάφερε να σώσει το βαθμό στα τελευταία λεπτά, ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2 με τον Ουσέρο στο 81’. Προηγήθηκε με τον Εντό στο 12’, αλλά οι Θρακιώτες κατάφεραν να γυρίσουν το ματς πριν την ανάπαυλα (37’, 42’). Στην επανάληψη υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά το ματς κρίνεται μάλλον δίκαιο. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10, αν και έχουν δίκαιο να φωνάζουν για κακώς ακυρωθέν γκολ, το οποίο έδωσε ουσιαστικά το βαθμό στους γηπεδούχους. Μπορεί να μη χάνει στα τρία τελευταία (1-2-0), αλλά μετράει μόλις μία νίκη στα 6 πιο πρόσφατα (1-3-2) και έχει κατηφορίσει στη βαθμολογία, μένοντας δύο βαθμούς πίσω από την πεντάδα. Βγάζει προβλήματα με τον Βεργέτη, ειδικά ανασταλτικά, όπου δέχεται εύκολα το γκολ. Μόνο με τον Λεβαδειακό κράτησε το μηδέν από τότε που ανέλαβε. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 5 εξόδους (0-3-2). Μετράει 3 νίκες στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Εργοτέλη. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Εντό (7 συμμ./2 γκ.). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Λισγάρας (3 συμμ.), Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης (5 συμμ.).

Εκτός: 0-3-2
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση στοίχημα: Δεν κλείνονται στα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι και φιλοξενούν μια ομάδα που έχει προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. Αμφίρροπη η αναμέτρηση, το πιο πιθανό είναι να βρουν δίχτυα αμφότερες. Γκολ-γκολ στο 1.89 (NoviBet).



17:15 ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2011): 0-0-2
Πέρυσι: -

ΞΑΝΘΗ: Με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 81’. Δραματικό το τέλος, όπου έμεινε με 10 στο 87’, λόγω της αποβολής του Χοσέμι, ενώ στις καθυστερήσεις ο διαιτητής της στέρησε τη νίκη, αφού ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ του Σολάρι, δίνοντας επιθετικό φάουλ. Τα υπόλοιπα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 12’, αλλά την ομάδα του Ράινερ Μάουρερ να γυρίζει το παιχνίδι πριν την ανάπαυλα, με τους Κάρλος Κάλβο (37’) και Σολτάνι (42’). Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2) και μπορούμε να πούμε ότι αδικεί τον εαυτό της με τη βαθμολογική συγκομιδή που έχει ως τώρα. Προς το παρόν είναι κοντά στην πεντάδα, στο -3 από τις κύριες ανταγωνίστριες. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Χοσέμι (6 συμμ.), εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βάλλας (9 συμμ.) και ο δεξιός μπακ Κομεσίδης (1 συμμ.).

Εντός: 3-1-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 2-1-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και βρίσκεται δίκαια στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού, με σκόρερ τον αμυντικό Μπικέι, που σημείωσε και τα δύο γκολ σε στημένες φάσεις, το πρώτο με προβολή σε κόρνερ (17’), το δεύτερο με κεφαλιά από φάουλ (49’). Και τα δύο με ασίστ του πολύ καλού Θεοδωρίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο με αρκετή δόση τύχης, μένοντας στο 55’ με 10 και κάνοντας το έργο των Αγρινιωτών πολύ πιο εύκολο. Παρέμεινε έτσι αήττητος για 8η αγωνιστική (3-5-0), 10 ματς μαζί με τα ματς του κυπέλλου (5-5-0). Εξαιρετική η αμυντική του λειτουργία, αφού στο ίδιο διάστημα έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά η εστία του. 8 στα 10 τα under, 7 τα no goal. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 5 εξόδους (0-3-2). Έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (7). Πρόπερσι είχε κερδίσει και στις δύο αναμετρήσεις τη Ξάνθη. Εκτός ο κεντρικός μέσος Σφακιανάκης (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.).

Εκτός: 0-3-2
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση στοίχημα: Περιμένουμε καλύτερα πράγματα από τη Ξάνθη και από την άλλη, ο Παναιτωλικός όσο καλός και να είναι, δεν είναι… Ολυμπιακός και κάποια στιγμή θα χάσει. Αξίζει ο άσος στο 2.30 (Playbet).



17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-1-2
Πέρυσι: -

ΚΑΛΛΟΝΗ: Πέτυχε δεύτερη κολλητή νίκη, αυτή τη φορά επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Βέροιας. Ο Γκαρσία έκανε από κοντά το 0-1, ενώ στο 27’ ο Ποντάνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από κόρνερ του Αναστασιάδη. Στο 79’ ο Λεοζίνιο τελείωσε υποδειγματικά ωραία αντεπίθεση. Γυρολόγοι η ομάδα της Λέσβου, που μετά το Κλεάνθης Βικελίδης, θα χρησιμοποιήσει για έδρα το ΟΑΚΑ. Ξέφυγε αισθητά από τις τελευταίες θέσεις και πλησίασε στους 2 βαθμούς την πεντάδα. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα (5-0-6). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Γκάσιτς (8 συμμ.) και οι επιθετικοί Περόνε (6 συμμ./1 ασίστ), Αγρίτης (2 συμμ.), Καζάκης (9 συμμ.).

Εντός: 2-0-3
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 2-0-3

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Η απομάκρυνση του Ουζουνίδη και η έλευση του Αναστόπουλου βοήθησε σημαντικά τον Πλατανιά, ο οποίος κέρδισε άνετα εντός έδρας τον Απόλλων Σμύρνης με 2-0. Φυσικά βοήθησε και η κακή κατάσταση που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά αυτό δε μειώνει την αξία της νίκης. Ο Γουνδουλάκης αστόχησε σε πέναλτι, αλλά σκόραρε στην επαναφορά (43’), ενώ στο 62’ ο Κατάι σφράγισε τη νίκη για τους Κρητικούς. Πήραν παράλληλα και μια μικρή εκδίκηση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο λίγες μέρες πριν από τον Απόλλωνα. Με τις δύο νίκες στα τρία τελευταία, ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας και είναι πλέον στο +3 από τις επικίνδυνες θέσεις. Νο goal και οι 4 αναμετρήσεις του με την Καλλονή πριν 2 χρόνια στη Φούτμπολ Λιγκ. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (), εκτός ο αναπληρωματικός του, Θέλα. Εκτός επίσης ο εξτρέμ Μοράλ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ναζλίδης (7 συμμ./4 γκ.).

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Θα κυνηγήσουμε την πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την Καλλονή, όχι απλά για τα στατιστικά, αλλά κυρίως γιατί δε φαίνεται κάποια ομάδα πιο ικανή από την άλλη για κάτι παραπάνω. Ισοπαλία στο 3.12 (ChampionsBet).



19:30 ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ

Προϊστορία: 17-13-8
Πέρυσι: ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ 4-1

ΠΑΟΚ: Κατέβηκε στον Πειραιά με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα, που θα τον κρατούσε σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά με την τραγική του εμφάνιση μόνο αυτό δε συνέβη και γνώρισε εύκολα και δίκαια την ήττα με 0-4! Τερμάτισε έτσι το αήττητο σερί των 8 αγωνιστικών (7-1-0) και απομακρύνθηκε πλέον 6 βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Είναι λογικό να δημιουργήθηκε και πάλι γκρίνια στην ομάδα, την οποία ο Στέφενς θα προσπαθήσει να απαλύνει με μία καλή εμφάνιση και νίκη στο σημερινό τοπικό ντέρμπι. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Καραγκαντί, Έχει πετύχει το απόλυτο στα εντός έδρας σε 6 αγώνες. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (20). Στα 7 τελευταία ντέρμπι, έχει κερδίσει μόλις μία φορά τον Άρη (1-4-2). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (10 συμμ./4 γκ.) και ο δεξιός μπακ Κωνσταντινίδης (2 συμμ.).

Εντός: 6-0-0
Γκολ: 14-3
Τελευταία 5: 4-0-1

ΑΡΗΣ: Παρουσιάστηκε και πάλι σαν ομάδα β’ εθνικής και έχασε πολύ εύκολα εντός έδρας από τον ΠΑΟ με 0-2. Χωρίς ουσία το παιχνίδι του, χτυπητές οι αδυναμίες σε όλες τις γραμμές, ακόμα και με παίχτη παραπάνω όταν αγωνίστηκε, έμοιαζε πολύ μικρή ομάδα. Με το επίπεδο που έχει δε θα μπορούσε να έχει περισσότερες βλέψεις από ένα τέτοιο ματς, που τον άφησε μόλις ένα βαθμό πάνω από τον πάτο της βαθμολογίας. Και τις δύο συνολικά φετινές νίκες στο πρωτάθλημα τις έχει πετύχει σε εκτός έδρας αγώνες. Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (6). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Τσουμάνης (7 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γ. Παπαδόπουλος (9 συμμ.) και ο εξτρέμ Ίμπε (8 συμμ.).

Εκτός: 2-0-4
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ο Άρης δεν έχει καμία τύχη στην καυτή Τούμπα, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θέλουν να χρυσώσουν το χάπι, με μια νίκη κόντρα στο μισητό συμπολίτη. Άσος ημίχρονο/τελικό στο 1.65 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση