» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: «Πολυβόλο» η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: «Πολυβόλο» η Ρεάλ Μαδρίτης
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Από το πρώτο του διπλό προέρχεται ο Αστέρας Τρίπολης και γενικά δείχνει να είναι καλά. Goal/goal τα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού.


Καϊσέρισπορ - Ακισάρσπορ: Από την πρεμιέρα είχε να κερδίσει η Καϊσέρισπορ και το έπραξε απέναντι στην Ρίζεσπορ με 2-0. Σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις η Ακισάρσπορ δεν έχει σημειώσει ούτε γκολ!


Χόφενχαϊμ - Βέρντερ Βρέμης: Κάποτε τα έφερνε και under η Χόφενχαϊμ και το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ που έχασε με 2-0. Ντεφορμέ η Βέρντερ Βρέμης με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς.




Μαϊντζ - Ντόρτμουντ: Το δύσκολο πρόγραμμα για την Μαϊντζ συνεχίζεται, αλλά για την ώρα τα καταφέρνει μια χαρά. Δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα είναι πολλές για τη Ντόρτμουντ.


Χέρτα - Άουγκσμπουργκ: Δεύτερο κολλητό εντός έδρας παιχνίδι για την Χέρτα, που στο προηγούμενο έχασε με 1-0 από την Λεβερκούζεν. Η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Μπάγερν Μ. - Μπραουνσβαϊγκ: Οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου. Η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ δεν γλιτώνει.


Λεβερκούζεν - Νυρεμβέργη: Από το βαρύ 5-0 με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να συνέλθει η Λεβερκούζεν. Ακόμη αναζητά το πρώτο της τρίποντο η Νυρεμβέργη (0-8-5).

Άστον Βίλα - Σάντερλαντ: 5/6 under και no goal μετράει τελευταία η Άστον Βίλα. Παραμένει ουραγός στην βαθμολογία η Σάντερλαντ (2-1-9).

Κάρντιφ - Άρσεναλ: Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να κόψει την φόρα και της Άρσεναλ η Κάρντιφ. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην πρώτη θέση και με διαφορά.


Έβερτον - Στόουκ: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες η Έβερτον. Φουλ άμυνα θα παίξει η Στόουκ.


Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας: Δύσκολα κρατά ανέπαφη την εστία της η Νόριτς. Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στα δύο τελευταία παιχνίδια η Κρίσταλ Πάλας και πλέον δεν είναι μόνη στην ουρά της βαθμολογίας.


Γουέστ Χαμ - Φούλαμ: Δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Γουέστ Χαμ. Χειρότερα τα πράγματα για την Φούλαμ που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.


Έλτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Έλτσε κέρδισε την Βαλένθια και σήμερα φιλοδοξεί να κάνει ακόμη μία έκπληξη απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.


Πλατανιάς - Ατρόμητος: No goal και under τα τρία τελευταία ματς για τον Πλατανιά. Δύσκολος στο γκολ είναι και ο Ατρόμητος.


Μονακό - Ρεν: Παραμένει τρίτη και με μόλις μία ήττα η Μονακό (8-5-1). Ένα μόλις τρίποντο στα οχτώ τελευταία ματς για τη ντεφορμέ Ρεν.


Πάρμα - Μπολόνια: Από σπουδαίο διπλό στο «Σαν Πάολο προέρχεται η Πάρμα. Καθόλου καλό το κλίμα στην Μπολόνια, που έχει πάντα αμυντικά προβλήματα.


Θέλτα - Αλμερία: Η Θέλτα έβαλε τρία γκολ στην έδρα της Σοσιεδάδ, αλλά κατάφερε να χάσει με 4-3. Η Αλμερία κέρδισε τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις της.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Γκαζιάντεπσπορ: 3-0-1 είναι η φόρμα της Γκεντσλερμπιρλίγκι στα τέσσερα τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Δύο γκολ και κάτι παραπάνω δέχεται μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι η Γκαζιάντεπσπορ.

Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ: Σε φουλ φόρμα και με τρεις σερί νίκες η Νιούκαστλ. Πάντως δύσκολα χάνει η Γουέστ Μπρομ (3-6-3).



Σάλκε - Στουτγάρδη: 7/8 goal/goal και over εμφάνισε τελευταία στην Μπουντεσλίγκα η Σάλκε. Επικίνδυνη εκτός έδρας η Στουτγάρδη (3-1-3). Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός: Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ δεν σκοράρει στις τρεις πιο πρόσφατες. Ολοένα και ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός με 3-0-1 στην τελευταία τετράδα αγώνων.


Τσβόλε - Βάαλβαϊκ: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Τσβόλε, που με 14 γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Σημάδια βελτίωσης πάντως για την Βάαλβαϊκ, με 2-1-1 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.


Φενερμπαχτσέ - Μπεσίκτας: Ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης. Ασταμάτητη με πέντε σερί τρίποντα η Φενερμπαχτσέ και με συνολικό απολογισμό 10-1-1. Αλλά και η Μπεσίκτας είναι έξι αγωνιστικές αήττητη.


Χέρενφεν - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: 11 αγωνιστικές πέρασαν από τότε που η Χέρενφεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αλλά και η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.


Μπρέντα - Γκρόνινγκεν: Η Μπρέντα κέρδισε και τα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια. Αήττητη η Γκρόνινκεν στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Κλαμπ Μπριζ - Οστάνδη: Το εμφατικό 3-0 μέσα στην Λόκερεν δείχνει ότι η Κλαμπ Μπριζ «ξυπνάει». Ακόμη πιο εντυπωσιακή η νεοφώτιστη Οστάνδη που διέσυρε την Γκενκ με 4-0.


Μαλίν - Γάνδη: Εφτά σερί over εμφανίζει η Μαλίν. Πιο σοβαρή η Γάνδη με τρία διαδοχικά under.


Μονς - Λόκερεν: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η ουραγός Μονς (0-3-13). Ευκαιρία για την Λόκερεν να αντιδράσει από την βαριά ήττα με 3-0 από την Κλαμπ Μπριζ.

Μπέβερεν - Σαρλερουά: Τρεις σερί ήττες για την Μπέβερεν, διάστημα που δεν σκόραρε κιόλας. Goal/goal τα 6/7 πιο πρόσφατα ματς της Σαρλερουά.

Γκινγκάμπ - Ναντ: Τρία διαδοχικά under για την Γκινγκάμπ χωρίς να κερδίσει. Καλή και μακριά από το γήπεδο της η Ναντ (3-2-2).


Λοριάν - Νις: Ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Λοριάν δεν περίμενε ένα νικηφόρο 4-0 στο Εβιάν. Τέσσερις σερί ήττες η απογοητευτική Νις.


Σεντ Ετιέν - Ρεμς: Ικανή για όλα η Σεντ Ετιέν, που ψάχνει σταθερότητα. Δύσκολα χάνει εκτός έδρας η Ρεμς (2-4-1).


Τουλούζ - Σοσό: 11 γκολ ενεργητικό σε 14 αγωνιστικές η Τουλούζ. Η ουραγός Σοσό έχει να κερδίσει έξι αγωνιστικές.


Βαλενσιέν - Λιλ: 1-2-0 στα τρία τελευταία παιχνίδια μετράει η Βαλενσιέν και ανεβαίνει. Όμως η Λιλ έχει να δεχτεί γκολ εννιά αγωνιστικές!

Ρεάλ Μ. - Βαγιαδολίδ: Σε εκπληκτική κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει βάλει 14 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Δύσκολα τα πράγματα για την Βαγιαδολίδ, που είναι και ντεφορμέ.


Χέρακλες - Ουτρέχτη: Δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις η Χέρακλες, αντιθέτως δέχτηκε έξι γκολ! Πάντως η Ουτρέχτη είναι μέχρι στιγμής η πιο αδύναμη εκτός έδρας ομάδα (0-1-6).



Τζένοα - Τορίνο: 8-7-0 στα τελευταία ματς. Τελευταίο διπλό για την Τορίνο το 1981!


Ακαδέμικα - Πόρτο: Δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια επανέφεραν την ηρεμία στις τάξεις της Ακαδέμικα. Δύο σερι ισοπαλίες η Πόρτο, που δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών.


Εσπανιόλ - Σοσιεδάδ: Ροντέο τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Λογικά θα έχουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση