» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Τσάμπιονς Λιγκ: Για την έκπληξη ο Ολυμπιακός στο Παρίσι

Προβλέψεις στοιχήματος Τσάμπιονς Λιγκ: Για την έκπληξη ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
21:45 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ ματς: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΣΖ 1-4

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Η ομάδα του Μπλαν δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ρεμς, αν και είχε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Άνοιξε το σκορ στο 25’ με το Λούκας Μόουρα, ύστερα από ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς, Ο Μένεζ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 60’ και ο Ιμπραΐμοβιτς έκλεισε το σκορ στο 90’. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και πρωτοπόρος στο +4 από τη Λιλ και στο +5 από τη Μονακό, όπως ακριβώς και στον όμιλο, όπου θέλει να κλειδώσει την πρόκριση με μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Παραμένει αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ (8-4-0). Χωρίς απουσίες απόψε.


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 3-2-0


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν και δεν είχε τον Μήτρογλου στην αποστολή, πέρασε πολύ εύκολα από την Κομοτηνή, επικρατώντας του Πανθρακικού με 4-1 και διατηρώντας το +6 από τον 2ο ΠΑΟΚ. Σκόρερ οι Μανωλάς (21’), Κάμπελ (53’), Σάμαρης (58’), Σαβιόλα (88’). Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητος στα τελευταία 13 (8-5-0) σε όλους τους θεσμούς, μετρώντας φέτος μόνο μία ήττα, από την Παρί, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Στον όμιλο είναι δεύτερος και είναι στο χέρι του η δεύτερη θέση, ακόμα και αν δεν κερδίσει σήμερα, αφού στο τελευταίο υποδέχεται την ουραγό Άντερλεχτ. Στις δύο εξόδους του ως τώρα στο Τσ. Λ. δεν έχει χάσει, κερδίζοντας την Άντερλεχτ στο Βέλγιο με 3-0 και παίρνοντας την ισοπαλία από τη Μπενφίκα (1-1). Κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ ο Σιόβας, εκτός έμειναν ο κίπερ Κάρολ, Μετζανί, Γιαννιώτης, Τόρρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα.

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 5-0-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει πολλά απόψε και θα το πληρώσει αν παίξει κλειστά κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με τον Μήτρογλου σε δαιμονιώδη φόρμα και με παρτενέρ τον Σαβιόλα, μπορεί να πετύχει ένα γκολ. Πολύ πιο εύκολα μπορούν να το κάνουν οι γηπεδούχοι. Γκολ-γκολ στο 1.95 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση