» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Αργεντινή: Νέο τρίποντο για Σαν Λορέντζο


Προγνωστικά στοίχημα Αργεντινή: Νέο τρίποντο για Σαν Λορέντζο
01.20 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Προϊστορία: 6-4-2
Πέρυσι: ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 0-0


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: Είχε ντέρμπι κορυφής με τους Νιούελς Ολντ Μποϊς και το εκτός έδρας 1-1 κρίνεται ικανοποιητικό. Έμεινε έτσι στο -2 από την κορυφή και δείχνει πολύ σοβαρή στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος. Εντός έδρας δεν έχει δεχτεί γκολ επί 565 λεπτά και με νίκη σήμερα μπορεί να περάσει στην πρώτη θέση εάν βολέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εδώ και καιρό μη διαθέσιμοι οι επιθετικοί Καουτερούτσιο (6 συμ./5 γκολ) και Βερόν (8 συμ./1 γκολ).


Εντός: 5-2-1
Γκολ: 23-13
Τελευταία 5: 2-1-2



ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Ανταμείφθηκε από τις καλές εμφανίσεις και επικράτησε άνετα εντός έδρας της Κολόν Σάντα Φε με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Περέιρα που «καθάρισε» το ματς με δύο γκολ (7'-45'), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και συντήρηση δυνάμεων. Στα τελευταία 15 εκτός έδρας παιχνίδια μετράει 2-12-1 με 12 under. Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει την ανώτερη Σαν Λορέντζο.

Εκτός: 1-5-1
Γκολ: 19-15
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Η Σαν Λορέντζο έχει κερδίσει και δυσκολότερα ματς και με την δύναμη της έδρας θα προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Η νίκη της προσφέρεται στο 1.75 από την mybet

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση