» » » » » » Πάμε στοίχημα Serie B Ιταλίας: Καλή και η ισοπαλία για την Ρετζίνα


Πάμε στοίχημα Serie B Ιταλίας: Καλή και η ισοπαλία για την Ρετζίνα
21.30 ΡΕΤΖΙΝΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Προϊστορία: 1-7-5
Πέρυσι:-


ΡΕΤΖΙΝΑ: Επιτέλους νίκη για την Ρετζίνα με το νέο της προπονητή, επικρατώντας εντός έδρας της Πάντοβα με 2-1. Ο έμπειρος φορ Ντι Μικέλε την πήρε από το χέρι και με δύο γκολ γύρισε το εις βάρος της 1-0. Πρέπει να συνεχίσει όμως με τα θετικά αποτελέσματα, αφού διατηρείται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο στόπερ Λουτσόνι (13 συμ.) και ο τερματοφύλακας Τζαντρίνι (2 συμ.).


Εντός: 3-2-2
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 2-0-3



ΠΑΛΕΡΜΟ: Αποδίδει πλέον σύμφωνα με τις δυνατότητες της και το νικηφόρο 3-0 επί της Τράπανι στο τοπικό ντέρμπι τα λεει όλα. Έτσι σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τρέχει ένα αήττητο σερί εφτά αγωνιστικών. Σημαντικό ότι η εστία της παραμένει απαραβίαστη στα τρία πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο μπακ Πιζάνο (11 συμ.). Διεθνείς οι φορ Μπελότι (6 συμ./3 γκολ), Ερνάντες (10 συμ./8 γκολ), εκτός και ο επίσης φορ Ντιμπαλά (13 συμ.)

Εκτός: 3-2-2
Γκολ: 21-10
Τελευταία 5: 4-1-0

Πάμε στοίχημα: Η φετινή Ρετζίνα δύσκολα να κάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες. Η ισοπαλία στο ματς αυτό δείχνει να έχει τύχες και πληρώνει 3,12 στην Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση