» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Σε καλό σημείο η Γουέστ Μπρομ

Πάμε Στοίχημα Premier League: Σε καλό σημείο η Γουέστ Μπρομ
22:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ

Προϊστορία: 35-26-45
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ 2-2

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Στάμφορντ Μπριτζ και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 2-2. Είχε δοκάρι με τον Λονγκ στο πρώτο μέρος, αλλά βρέθηκε πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη με γκολ των Λονγκ (61’), Σεσενιόν (68’) γύρισε το ματς, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από ανύπαρκτο πέναλτι του Ριντ στον Ραμίρες. Συνεχίζει την καλή της πορεία, έχοντας χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ στα 8 τελευταία (3-4-1), σταθερά στο μέσο της βαθμολογίας. Στο ίδιο διάστημα έχει κερδίσει Γιουνάιτεντ και ήρθε ισόπαλη με Τσέλσι και δύο φορές με την Άρσεναλ, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (αν και τελικά αποκλείστηκε). Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Άστον Βίλλα (2-3-0). Εκτός ο τερματοφύλακας Φόστερ (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Μπίλι Τζόουνς (10 συμμ.) και ο μέσος Γκέρα.


Εντός: 2-1-2
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 1-3-1


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κάρντιφ, αλλά τελικά κέρδισε, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταία τέταρτο. Είχε 4-5 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ ως τότε, χωρίς να απειληθεί από τους Ουαλούς, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 76’ με απευθείας φάουλ του Μπακουνά και κλειδώνοντας τη νίκη με κοντινή κεφαλιά του Κοζάκ στο 84’. Ισοβαθμεί με τη Γουέστ Μπρομ στους 14 βαθμούς, έχει τις περιόδους της, αλλά δείχνει ότι έχει δύσκολα θα ξαναζήσει τα περσινά χτυποκάρδια, όπου σώθηκε στο τέλος. Έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας (8 σε 5 αγώνες), παρά στα εντός (6 σε 6). Νο goal και under τα 6 από τα 7 τελευταία. Γκολ-γκολ οι 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γουέστ Μπρομ. Εκτός οι αμυντικοί Οκορέ (3 συμμ..), Μπένετ, ο μέσος Γκάρντνερ και ο μεσοεπιθετικός Ν΄Ζόγκμπια.

Εκτός: 2-2-1
Γκολ: 5-3
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δεν είναι αμελητέα ποσότητα οι χωριάτες, αλλά μπροστά στη σοβαρή φέτος Γουέστ Μπρομ, είναι ένα σκαλί χαμηλότερα. Περιμένουμε τη νίκη των γηπεδούχων (2.10 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση