» » » » » » Προγνωστικά Super League: Σε τεράστια κρίση ο Πανιώνιος!


Προγνωστικά Super League: Σε τεράστια κρίση ο Πανιώνιος!
19:30 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 6-5-6
Πέρυσι: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κατώτερος του Παναιτωλικού, έχασε δίκαια στο Αγρίνιο με 1-2. Δέχθηκε τα δύο γκολ από στημένες φάσεις (17’, 49’), με τον Μουλόπουλο να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο 43’ με καταλάθος σέντρα-σουτ, αλλά όλα τελείωσαν με την αποβολή του Κονέ στο 55’. Τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, έχει κατηφορίσει στη βαθμολόγια και πλησίασε απειλητικά την τελευταία τριάδα. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21). Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση, υποδεχόμενος τον Πανιώνιο (5-3-0). Under τα 8 από τα 11 τελευταία κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Τιμωρημένος ο μέσος Κονέ (10 συμμ./1 γκ.), εκτός ο αμυντικός χαφ Μαχαίρας (5 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 3-1-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-0-3


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πήρε σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, εκμεταλλευόμενος αμυντικά λάθη του αντιπάλου, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5’ και κάνοντας το 2-0 με πέναλτι του Αραβίδη στο 38’. Η μείωση ήρθε στο 70’ για το τελικό 2-1. Ο Πανιώνιος που αγωνιστικά δεν τα πηγαίνει άσχημα (3 νίκες στα 4 τελευταία), από την προηγούμενη εβδομάδα βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Τη Δευτέρα οι παίχτες έκανα αποχή από την προπόνηση, την Τρίτη έκαναν κανονικά, αλλά ο αντιπρόεδρος της ομάδας διαμήνυσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα και μόνο όποιος αντέχει να παίξει χωρίς πληρωμή μπορεί παραμείνει (είναι ήδη απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες). Η ομάδα δεν έχει έσοδα, έχει ήδη πουλήσει το προπονητικό κέντρο της και έχει ένα υπέρογκο μηνιαίο τέλος προς την εφορία. Δεν υπάρχει επενδυτής να δώσει λύση, μιας και η κατάσταση είναι ασύμφορη για να βάλει κάποιος τα χρήματα του και γίνονται προσπάθειες να μαζευτούν χρήματα από επιφανείς οπαδούς και από εράνους των οπαδών. Ο Παντελής δήλωσε ότι οι παίχτες θα είναι προσηλωμένοι στο ματς, αλλά δύσκολα να μην φανούν επηρεασμένοι από την κατάσταση. Σαν να μην έφτανε αυτό, Καπάνταης και Μητρόπουλος μάλωσαν άγρια σε προπόνηση. Τιμωρημένος ο ηγέτης Αραβίδης (11 συμμ./5 γκ.).

Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Το ματς άνοιξε στο 2.00, αλλά με τις πρόσφατες εξελίξεις για τον Πανιώνιο, έχει πέσει στο 1.25 (Stoiximan)! Όποιος θέλει ασχολείται…

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση