» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Με Πούλις στον πάγκο η Κάρντιφ, κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ


Πάμε Στοίχημα Premier League: Με Πούλις στον πάγκο η Κάρντιφ, κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ
17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 8-12-13
Πέρυσι: -

ΚΑΡΝΤΙΦ: Στάθηκε καλά στο εντός έδρας 2-2 με τη Γιουνάιτεντ, αν και χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 90’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 15’, ο Κάμπελ ισοφάρισε στο 33’, αλλά η ομάδα του βρέθηκε και πάλι πίσω λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη δεν πτοήθηκε, όπου είχαν και δοκάρι με τον σκόρερ τους και τελικά κατάφεραν να σώσουν το βαθμό με την κεφαλιά του Κιμ στις καθυστερήσεις, ύστερα από κόρνερ του Γουίτινχαμ. Αν και το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχές, η διοίκηση αποφάσισε την αποχώρηση του τεχνικού Μακάι και εμπιστεύτηκε στα χέρια του Τόνι Πούλις τις τύχες της ομάδας, ο οποίος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά τις προηγούμενες χρονιές στη Στόουκ. Για την ώρα η νεοφώτιστοι βρίσκονται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 6 παιχνίδια τους. Εκτός ο επιθετικός Γκεστέντ (3 συμμ.).


Εντός: 2-2-2
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Την Τρίτη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γουίλσιρ, επικράτησε 2-0 εντός έδρας της αδιάφορης Μαρσέιγ, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση ως πρώτη. Ο νεαρός μέσος σκόραρε 30’’ με την έναρξη του αγώνα και πέτυχε δεύτερο στο 60’, ύστερα από ασίστ του Εζίλ, ο οποίος στο 38’ είχε αστοχήσει από την άσπρη βούλα. Στο πρωτάθλημα, με πρωταγωνιστή τον Ζιρού που σκόραρε δύο τέρματα, κέρδισε με το ίδιο σκορ την φετινή ευχάριστη έκπληξη, Σαουθάμπτον, παραμένοντας έτσι στην κορυφή. Μαζί με τη Λίβερπουλ, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (24), ενώ μαζί με την Τσέλσι, έχει και τη 2η καλύτερη άμυνα (10). Νο goal και under τα 7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο ίδιο διάστημα έχει κρατήσει το μηδέν σε 5 παιχνίδια της. Εκτός ο αμυντικός Γκιμπς (12 συμμ.), ο μέσος Ντιαμπί, ο μεσοεπιθετικός Μιγιαΐτσι (1 συμμ.), Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Σανόγκο (1 συμμ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ.).

Εκτός: 4-1-1
Γκολ: 11-5
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δε ξέρουμε πως θα επηρεάσει η αλλαγή στον πάγκο της Κάρντιφ, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε για την Άρσεναλ, περιμένουμε ένα παιχνίδι, που θα κινηθεί σε λογικό εύρος γκολ. 2-3 γκολ στο 2.03 (ChampionsBet).




17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 35-26-25
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ 1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χορταστικό το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, που δεν έβγαλε νικητή, αλλά ικανοποίησε τους θεατές με το τελικό 3-3! Οι κόκκινοι πήραν κεφάλι μόλις στο 5’ από στημένη φάση, αλλά στο Μιραλάς ισοφάρισε για τα ζαχαρωτά 4 λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή. Το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ ήρθε πάλι από στημένη φάση (19’) και τα πράγματα ήταν ήρεμα μέχρι να ισοφαρίσει ξανά ο Λουκάκου από κοντά στο 72’, για να της δώσει προβάδισμα με το δεύτερο γκολ του από κεφαλιά σε κόρνερ του Μιραλάς στο 82’. Δε μπόρεσε όμως να το κρατήσει δεχόμενη την ισοφάριση στο 89’. Αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία, που τη διατήρησε αήττητη για 5ο παιχνίδι και στο -1 από την τετράδα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (3-3-0) και η μόνη ομάδα με μία μόλις ήττα στο πρωτάθλημα. Πληρώνει όμως τις αρκετές ισοπαλίες μέχρι στιγμής, τα μισά από τα παιχνίδια της ως τώρα (6 στα 12). Αήττητη στα 3 τελευταία κόντρα στη Στόουκ (1-2-0). Εκτός ο ακραίος αμυντικός Μπέινς (12 συμμ./2 γκ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ (5 συμμ.).

Εντός: 3-3-0
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 2-3-0

ΣΤΟΟΥΚ: Επέστρεψε στις νίκες μετά από 8 αγωνιστικές (0-4-4), μόλις η 3η για φέτος, επικρατώντας εντός έδρας της Σάντερλαντ με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά η Στόουκ ανέβασε την απόδοσή της σταδιακά και άνοιξε το σκορ στο 30’ με πλασέ του Τσάρλι Άνταμ, μετά από πάσα του Νζονζί. Στο 38’ στάθηκε τυχερή, αφού ο διαιτητής απέβαλε λανθασμένα τον Μπράουν, για μαρκάρισμα πάνω στον Άνταμ και παρότι έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από 50 λεπτά, ήταν αυτή που απειλήθηκε περισσότερο. Στο 72’ ο Μπέγκοβιτς θα μπορούσε εύκολα να έχει αποβληθεί, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος της ως το τέλος και τελικά έκανε το 2-0 στο 81’ με τον Νζονζί. Ξέφυγε έτσι τρεις βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις και κάπου εκεί αναμένεται να συνεχίσει να κινείται. Under τα 8 τελευταία με αντίπαλο την Έβερτον. Εκτός ο αμυντικός Γουίλσον (10 συμμ.) και ο επιθετικός Τζόουνς (6 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Στέφεν Άιρλαντ (8 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 7-11
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Έβερτον θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή ως τώρα και θέλει να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Στη μετριότητα φέτος η Στόουκ, δε δείχνει ικανή να την κοντράρει. Άσος στο 1.60 (Stoiximan).




17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 16-8-12
Πέρυσι: ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ 3-0

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Έδειξε τουλάχιστον ένα σκαλί κάτω από την Τσέλσι και γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα με 0-3. Στο 21’ το πρώτο γκολ από πέναλτι, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-2. Το τρίτο λίγο πριν το τέλος (82’). Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στα εντός έδρας στο πρωτάθλημα, όπου έχει κερδίσει μόλις μία φορά σε 6 αγώνες (1-1-4), ένας από τους βασικούς λόγους που βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Κέρδισε μόνο τη Κάρντιφ στην αρχή, αλλά δικαιολογείται εν μέρει, αφού είχε δύσκολο πρόγραμμα (Έβερτον, Σίτι, Τσέλσι). Οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη για την ώρα, σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο (10), στο +3 μόλις από τον πάτο. Εκτός οι αμυντικοί Ρατ (8 συμμ.), Ριντ (10 συμμ./1 γκ.), ο μέσος Αλού Ντιαρά (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Βαζ Τε (7 συμμ./2 γκ.), Πέτριτς (3 συμμ.), Άντι Κάρολ.

Εντός: 1-1-4
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 0-2-3

ΦΟΥΛΑΜ: Μέρες μετράει ο Μάρτιν Γιόλ στον πάγκο της Φούλαμ, μετά και την 5η σερί ήττα της ομάδας, 4η για το πρωτάθλημα. Στην ήττα με τη Σουόνσι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ, με το σουτ του Ντάρεν Μπεντ να βρίσκει στο δοκάρι, αλλά στην επανάληψη στάθηκε άτυχη και δέχθηκε γκολ στο 56’, με το σουτ του Ποθουέλο να βρίσκει πάνω στον αμυντικό Χιούζ και να καταλήγει στα δίχτυα του Στεκέλενμπουργκ. Ο Πάρκερ ισοφάρισε 8 λεπτά αργότερα με σέντρα σουτ από τη γωνία της περιοχής, αλλά η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, που πίεσαν και πήραν τη νίκη με γκολ στο 80’. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία (2-0-4). Over τα 8 τελευταία κόντρα στη Φούλαμ, 7 από αυτά ήταν γκολ-γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Χάνγκελαντ (8 συμμ.), Μπριγκς (2 συμμ.), ο εξτρέμ Νταφ (6 συμμ./1 ασίστ) και ο φορ Ρονταλέγκα (5 συμμ.).

Εκτός: 2-0-4
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση πάμε στοίχημα: Μίνι ντέρμπι στο Λονδίνο, για την αποφυγή των τελευταίων θέσεων. Πολύ χειρότερη η κατάσταση στη Φούλαμ, με τον Γιόλ να δείχνει πως περιμένει το αναπόφευκτο. Αξίζει το ρίσκο στον άσο 1.90 (BetShop).




19:30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 34-28-37
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Σε ανοδική πορεία οι ανθρακωρύχοι, που μετά τις νίκες στα ντέρμπι με Τσέλσι και Τόττεναμ, πέτυχε και τρίτη σερί νίκη, αυτή τη φορά επικρατώντας της Νόριτς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ με 2-1. Ο φορμαρισμένος Ρεμί, που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο, άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, για να έρθει ο Γκουφράν να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 38’. Στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοσή της, αλλά και πάλι το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 80’. Τρεις σερί νίκες είχε να πετύχει από τον Μάρτιο του 2012. Αρχίζει να πιστεύει στον εαυτό της και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που οι φίλοι της περίμεναν πολύ καιρό, με το ρόστερ και τις επενδύσεις που έχει κάνει ο εκκεντρικός Γκριν. Στη βαθμολογία ισοβαθμεί με την Τόττεναμ και έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς την πρώτη τετράδα. Γκολ-γκολ τα 11 τελευταία κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, over τα 11 από τα 13 πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (1 συμμ.), Νταμέτ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Στάθηκε άτυχη τη Δευτέρα υποδεχόμενη την Άστον Βίλλα και έμεινε για δεύτερο σερί ματς στο 2-2. Ο Λονγκ της έδωσε πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων (3’, 11’), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στην επανάληψη (67’, 76’). Κάνει καλές εμφανίσεις και σε διάστημα 9 αγώνων, μετράει μόνο την ήττα από τη Λίβερπουλ, έχοντας πάρει αποτελέσματα από μεγάλες ομάδες (ισοπαλίες με Άρσεναλ, Τσέλσι, νίκη Γιουνάιτεντ), αλλά πληρώνει την ατυχία της σε πολλά σημεία και έτσι δεν έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα δικαιούνταν (3-5-1), μένοντας στο μέσο της βαθμολογίας. Δυσκατάβλητη στα εκτός έδρας, όπου έχει πάρει 4 ισοπαλίες και έχει χάσει μόλις σε μία από τις έξι εξόδους της. Εκτός ο κίπερ Φόστερ και οι μέσοι Γκέρα, Τορν. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίτζγουελ (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τζόουνς (10 συμμ.) και ο εξτρέμ Σινκλέρ (4 συμμ.).

Εκτός: 1-4-1
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Γουέστ Μπρομ έχει έφεση στις ισοπαλίες και έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, αλλά μάλλον δύσκολα να κάνουν το 4 στα 4. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία (3.40 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση