Στοίχημα Super League: Συνέχεια στις νίκες για ΠΑΟ
15:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 2-0-2
Πέρυσι: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν καλύτερος του Εργοτέλη και πήρε δίκαια τη νίκη στο Παγκρήτιο με 1-0. Φώναξε σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη είχε ήταν πολύ πιο απειλητικός και δοκάρι με τον Κοντοέ στο 54’ και τελικά η υπεροχή του δικαιώθηκε στο 58’ με τον Μπαράλες, ο οποίος όμως είχε και την τύχη με το μέρος του. Στη συνέχεια δέχτηκε δύο απειλητικά σουτ, αλλά αυτές ήταν και οι μόνες επικίνδυνες φάσεις για τον Εργοτέλη και έτσι κράτησε τους τρεις βαθμούς. Ανέβηκε έτσι στην 6η θέση, σε ισοβαθμία με την 5η Καλλονή και στο -2 από τον ΠΑΟ. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (3-3-0). Στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του με τον Παναιτωλικό, νικητής είχε βγει η γηπεδούχος ομάδα. Εκτός ο κίπερ Μπαντής και οι αμυντικοί Κουρμπέλης (5 συμμ.), Μπαρτολίνι, Φορμίκα.


Εντός: 3-3-0
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Το αήττητο σερί των νεοφώτιστων έλαβε τέλος στα Πηγάδια, όπου έχασε με 1-3 από τη Ξάνθη. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12’, αλλά κατάφερε να απαντήσει άμεσα με τον Θεοδωρίδη, με ένα τρομερό ασύλληπτο μακρινό σουτ. Ο έμπειρος μέσος ήταν και η μόνιμη απειλή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως πήραν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα (55’, 76’). Ήταν από τα ελάχιστα ματς που βρέθηκε τόσο εκτεθειμένη η άμυνα του, δε φάνηκε ικανός να κάνει κάτι περισσότερο όμως και η ήττα κρίνεται δίκαια. Ήταν η πρώτη μετά από 8 αγωνιστικές, 10 ματς συνολικά μαζί με αυτά του κυπέλλου, πέφτοντας στην 8η θέση. Ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη εκτός έδρας (0-3-3). Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός, αν και έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 7 από τα 11 τελευταία επίσημα. Μαζί με τον Ατρόμητο, έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (10). Εκτός οι δεξιοί μπακ Κουτρουμάνος, Μπακάκης (11 συμμ./1 ασίστ), ο κεντρικός μέσος Σφακιανάκης (8 συμμ.) και ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.).

Εκτός: 0-3-3
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Ο Αστέρας είναι πιο κοντά στη νίκη, αλλά περιμένουμε πιο προσεχτικό τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει ως τώρα με τις αμυντικές του επιδόσεις. Θα προτιμήσουμε το under στο, χαμηλό ωστόσο, 1.57 (Stoiximan).




17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία: 0-1-1
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Φιλοξενήθηκε στο άδειο και βρεγμένο ΟΑΚΑ. Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι στο 54’ και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν στο 65’, με τον Πλατανιά να χάνει τρεις σημαντικές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, αλλά να μη μπορεί να σώσει το βαθμό. Δε μπόρεσε να δώσει έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και πλησίασε στους τρεις βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Νο goal και under οι δύο περσινές αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο. Μοναδική απουσία ο νεαρός μέσος Σούκιας.

Εντός: 1-4-1
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Βέροιας, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Καραγκούνη με διπλή προσπάθεια, ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Δ. Παπαδόπουλου στο 43’. Αυτή ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία του Ατρόμητου στο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει και δεύτερο, αν και είχε δοκάρι με κεφαλιά του Λαζαρίδη, ύστερα από δοκάρι του Ούμπιντες. Η καλύτερη στιγμή του ήταν με φάουλ του Γκαρσία στις καθυστερήσεις. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές και παρέμεινε στην 3η θέση, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να τον ακολουθεί στο -1. Μαζί με τον Παναιτωλικό, έχει τη 2η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (10). Εκτός ο δεξιός μπακ Αρκούδας και ο μεσοεπιθετικός Ναπολεόνι (9 συμμ./4 γκ.).

Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος, με τον Πλατανιά να βρίσκει με καλή συχνότητα δίχτυα, όπως έχει συμβεί στα 7 από τα 9 τελευταία. Θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (1.85 MyBet), προς αποφυγή εκπλήξεων.




19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 2000): 0-0-2
Πέρυσι: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ούτε η αλλαγή στον πάγκο, με την έλευση του Λόρι Σάντσεζ, άλλαξε τα πράγματα για τους νεοφώτιστους, οι οποίοι γνώρισαν ακόμα μια ήττα, χάνοντας αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ εντός έδρας με 0-1. Έδειξε πάντως κάποια καλύτερα στοιχεία, δε μπόρεσε όμως να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην άμυνα και δέχτηκε το γκολ στο 28’, στην τρίτη συνεχόμενη φάση του ΟΦΗ μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 51’ ο Δημητρόπουλος τον γλίτωσε από τα χειρότερα, αφού δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι για ανατροπή του Κουτσιανικούλη από τον Τζόρβα, ενώ λίγο αργότερα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του, με τον Κόρμπο να χάνει εξ’ επαφής κεφαλιά. Τυχερός πάντως που δε δέχτηκε κι άλλο σε τρεις κλασικές των φιλοξενούμενων ως το τέλος. Συνέχισε να ισοβαθμεί με τον Άρη στην προτελευταία θέση, στο -3 από τις ασφαλείς θέσεις. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (21). Χωρίς απουσίες.

Εντός: 2-2-2
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 0-2-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βρήκε τη λύτρωση στο πρόσωπο του Νίκου Καρέλη, ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Φιγκερόα στο 63’ και με δύο γκολ στο 83’ και 91’ συνέχισε το αήττητο για την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο. Ο Μπεργκ (από θέση οφσάιντ) είχε δώσει το προβάδισμα με εύκολο τακουνάκι, ύστερα από προσπάθεια του Πράνιτς, την οποία απέκρουσε ο Βελλίδης, με τους Ηπειρώτες να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια στο 50’. Το 2-1 με ωραία προσπάθεια του Καρέλη, το τρίτο του το έδωσε έτοιμο ο Μπεργκ. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα 4 τελευταία, που τον ανέβασε στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Σίλντενφελντ (10 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Ζέκα (11 συμμ./2 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Φιγκερόα (7 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Έχει αρχίσει να ρολάρει ο Παναθηναϊκός και μπορεί να συνεχίσει με νίκες, κόντρα στον τραγικό Απόλλωνα. Διπλό στο 1.71 (ChampionsBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση