» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Under στο Κίλμες - Ρασίνγκ Κλουμπ


Προγνωστικά στοιχήματος: Under στο Κίλμες - Ρασίνγκ Κλουμπ
Νιγηρία - Αιθιοπία: Το εκτός έδρας 2-1 κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει την πρόκριση για το Μουντιάλ στη Νιγηρία.

Πάντοβα - Μπρέσια: Με το «σταγονόμετρο» σκοράρει η Πάντοβα. Μαζί με την Λατίνα η Μπρέσια έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (2-8-3).


Αλαβές - Ουέλβα: Goal/goal τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Αλαβές στην Σεγούντα. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Ουέλβα παρά τις δύο διαδοχικές ήττες.




Χιρόνα - Μπαρτσελόνα Β': Βρίσκει και πάλι την φόρμα της η Χιρόνα, αλλά δεν την λες και έμπιστη εντός έδρας (2-3-1). Από τρεις κολλητές ήττες προέρχεται η Μπαρτσελόνα Β'.


Μούρθια - Σπόρτινγκ Χιχόν: 6/7 goal/goal μετράει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μούρθια. Πέντε διαδοχικά goal/goal και η Σπόρτινγκ Χιχόν.


Πονφεραντίνα - Λούγκο: Σαφώς καλύτερη μπροστά στο κοινό της η Πονφεραντίνα, αλλά και η τρίτη Λούγκο έχει να χάσει εδώ και πέντε αγωνιστικές.


Χαέν - Σαραγόσα: 3-0-1 μετράει στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η φορμαρισμένη Χαέν. Δύο απανωτές ήττες για την απογοητευτική Σαραγόσα.


Παλμεϊρας - Μπόα: Δύσκολα να χάσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας η Παλμεϊρας. Δύο διαδοχικές νίκες για την φορμαρισμένη Μπόα.


Σαπεκοένσε - Μπραγκαντίνο: Εφτά σερί τα under για την Σαπεκοένσε. Η Μπραγκαντίνο ηττήθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Σενεγάλη - Ακτή Ελεφαντοστού: Δύσκολα τα πράγματα για την Σενεγάλη, που πρέπει να ανατρέψει το 3-1 από τον πρώτο αγώνα. Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει την ποιότητα να διαχειριστεί την κατάσταση.



Λας Πάλμας - Μιραντές: Ηττήθηκε μετά από πέντε αγωνιστικές η Λας Πάλμας. Τρία γκολ έχει πετύχει και τρία δεχτεί σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις η Μιραντές.


Σαμπαντέλ - Αλκορκόν: Μόνο εντός φαίνεται αξιόμαχη η Σαμπαντέλ (4-1-1). Δεν σκοράρει εδώ και έξι αγώνες πρωταθλήματος η Αλκορκόν!


Αμέρικα Μινεϊρο - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Η Αμέρικα Μινεϊρο παραμένει η ομάδα με τον χειρότερο εντός έδρας απολογισμό στην κατηγορία (5-8-4). Στο -1 από θέση παραμονής η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.

Αβαϊ - Αμέρικα Νατάλ: Στην πιο καθοριστική στροφή του πρωταθλήματος η Αβαϊ μετράει τέσσερις σερί ήττες, η Αμέρικα Νατάλ τρεις σερί ισοπαλίες.


Σπορτ Ρεσίφε - Παρανά: Δύο σερί ήττες θέτουν σε αμφιβολία την άνοδο της Σπορτ Ρεσίφε. Το πρόσφατο ντεφορμάρισμα έφεραν την Παρανά πέντε βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα.


Ρετζίνα - Παλέρμο: Επιτέλους νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες για την Ρετζίνα. Αήττητη για εφτά αγωνιστικές η Παλέρμο, που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα ματς.


Ολ Μποϊς - Λανούς: Αήττητη παραμένει στο γήπεδο της η Ολ Μποϊς (3-5-0). Τέσσερις σερί νίκες για την φορμαρισμένη Λανούς.


Κίλμες - Ρασίνγκ Κλουμπ: Τα οχτώ σερί under έφτασε η Κίλμες. Μόνο εφτά τέρματα σε 15 αγωνιστικές έχει σημειώσει η Ρασίνγκ Κλουμπ.

Μποταφόγκο - Ατλέτικο Παραναένσε: Δύο γκολ σημείωσε στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις η Μποταφόγκο. Δεν κερδίζει εδώ και καιρό μακριά από το γήπεδο της η Ατλέτικο Παραναένσε.

Γοδοϊ Κρουζ - Εστουδιάντες: Δεν χάνει μπροστά στο κοινό της η Γοδοϊ Κρουζ (4-3-0). Η Εστουδιάντες έχει 14/15 under από το ξεκίνημα της σεζόν.


Κοριτίμπα - Κρισιούμα: Πάντα στηρίζει πολλά στο γήπεδο της η Κοριτίμπα (9-5-3). Δίνει τα πάντα για την παραμονή η Κρισιούμα, κατακτώντας εφτά βαθμούς στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις.


Σάο Καετάνο - Τζοϊνβιλ: Από σήμερα ενδέχεται η Σάο Καετάνο να έχει υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία. Δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές η Τζοϊνβιλ.





Οέστε - Φιγκεϊρένσε: Δείχνει να ξεμπερδεύει με την παραμονή η Οέστε. Τρεις σερί νίκες για την Φιγκεϊρένσε και στο -1 από την τέταρτη θέση.Δύσκολα από κάθε άποψη τα προγνωστικά στοιχηματος.

Σαν Λορέντζο - Μπελγράνο: Στο -2 από την κορυφή η Σαν Λορέντζο, που εντός έδρας μετράει 5-2-1. Πάντως και η Μπελγράνο δεν χάνει εύκολα μακριά από το γήπεδο της (1-5-1).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση