» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Segunda Division: Το έχουν το γκολ

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Segunda Division: Το έχουν το γκολ
19.15 ΧΑΕΝ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -

ΧΑΕΝ: Έπαιξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αντεπιθέσεις και διέλυσε με 3-0 την Μπαρτσελόνα Β΄. Έτσι ξέφυγε κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με δεδομένο ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της αυτήν την στιγμή στην κατηγορία (4-1-1). Ο τρόπος παιχνιδιού δεν θα αλλάξει και σήμερα, ψάχνοντας κάποιο γκολ σε κόντρα επιθέσεις με τους επικίνδυνους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία.


Εντός: 3-1-2
Γκολ: 18-20

Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Συνεχίζει να κινείται στην μετριότητα, ενώ ηττήθηκε και από την Νουμάνθια, μάλιστα μπροστά στο κοινό της με 2-1. Τα γκολ που δέχτηκε ήταν από στημένες φάσεις, ενώ και πάλι δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Παραμένει έτσι χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως είναι μόλις τέσσερις πόντους πίσω από τις θέσεις πλέι οφ. Εκτός οι μέσοι Ασεβέδο (7 συμ./1 γκολ), Μοντανιές (11 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 2-2-2
Γκολ: 19-17
Τελευταία 5: 1-2-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Κάποτε θα ξυπνήσει η Σαραγόσα, όμως δεν ξέρουμε πότε. Το να σκοράρουν πάντως οι δύο ομάδες είναι μέσα στις δυνατότητες τους και πληρώνει 1,90 στην stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση