» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Στην καλύτερη φόρμα η Ρεάλ Μαδρίτης


Προγνωστικά στοιχήματος: Στην καλύτερη φόρμα η Ρεάλ Μαδρίτης
Σίβασπορ - Ρίζεσπορ: Έφτασε το ντεφορμάρισμα για την Σίβασπορ με δύο ήττες και μία ήττα στα τρία τελευταία. Αλλά και η Ρίζεσπορ μετρά τέσσερις κολλητές ήττες.

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Ήταν που ήταν φορμαρισμένη η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε και το διπλό στο Μόναχο για να της δώσει έξτρα αυτοπεποίθηση. Αντιθέτως η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από τη Νάπολι επίσης για το Champions League και ίσως να την επηρεάσει.


Πλατανιάς - Ξάνθη: Δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγωνιστικές ο Πλατανιάς και πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. 2-2-0 η φόρμα της Ξάνθης.




Ελαζίγκσπορ - Αντάλιασπορ: Τις 10 σερί ήττες έφτασε η ουραγός Ελαζίγκσπορ. Αρκετά καλή η εκτός έδρας παρουσία της Αντάλιασπορ (2-3-2).


Άουγκσμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ: Πολύ σοβαρή η Άουγκσμπουργκ, πέρασε νικηφόρα και από το Αμβούργο. Παραμένει τελευταία η νεοφώτιστη Μπράουνσβαϊγκ (2-2-11).

Μπάγερν Μ. - Αμβούργο: Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εφτά σερί νίκες, όμως μεσοβδόμαδα ένιωσε πως είναι να χάνεις, αφού ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και ο προβληματισμός επανήλθε στο Αμβούργο.


Αννόβερο - Νυρεμβέργη: Στην μετριότητα κινείται το Αννόβερο, όμως εντός έδρας είναι αξιόμαχο (5-2-1). Ψάχνει ακόμη το πρώτο της τρίποντο στην Μπουντεσλίγκα η Νυρεμβέργη.


Μαϊντζ - Γκλάντμπαχ: No goal έληξαν οι τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Μαϊντζ. Από έξι διαδοχικές επιτυχίες προέρχεται η εντυπωσιακή Γκλάντμπαχ.


Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ: 14/15 goal/goal και over μετρά από το ξεκίνημα η Χόφενχαϊμ. Με τα προβλήματα στην άμυνα που έχει η Ντόρτμουντ αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι.


Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας: Παραμένει αήττητη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι (6-1-0). Δύο σερί νίκες και τρεις συνολικά στην τελευταία τετράδα αγώνων για την φορμαρισμένη Κρίσταλ Πάλας.

Έβερτον - Φούλαμ: Αλώβητη από τις έδρες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έφυγε η αξιόλογη φέτος Έβερτον. Επιτέλους νίκη για την Φούλαμ, που έχει να διορθώσει όμως πολλά ακόμη.

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον: 5-0-1 η πρόσφατη φόρμα της Νιούκαστλ. 0-1-3 της Σαουθάμπτον.

Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ: Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς για την Γουέστ Χαμ, που δεν είναι καθόλου καλά. Αλλά και η Σάντερλαντ παραμένει ουραγός (2-2-11).


Κάρντιφ - Γουέστ Μπρομ: 6/7 τελευταία ματς της Κάρντιφ έληξαν no goal. Τρεις σερί ήττες για την Γουέστ Μπρομ, που απογοητεύει. 


Οσασούνα - Ρέαλ Μαδρίτης: Μία νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Οσασούνα. Πέντε διαδοχικά τρίποντα για την Ρεάλ Μαδρίτης, που δύσκολα θα αφήσει βαθμούς.


ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης: Τρεις σερί ήττες για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τέσσερα over μετρά στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος ο Εργοτέλης.


Ρεν - Παρί Σεν Ζερμέν: Μπορεί να μην χάνει εύκολα εντός έδρας, αλλά δεν κερδίζει κιόλας η Ρεν (3-4-1). Χωρίς περιθώρια η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η Μονακό είναι στο -2.


Κατάνια - Βερόνα: Τρεις σερί ισοπαλίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, που συνοδεύτηκαν με under.


Βαγιεκάνο - Γρανάδα: Την χειρότερη άμυνα της Πριμέρα με 36 γκολ παθητικό διαθέτει η Βαγιεκάνο. Δύο σερί ήττες μετρά η ντεφορμέ Γρανάδα.


Γκεντσλερμπιρλίγκι - Γαλατάσαραϊ: Μόλις μια φορά σκόραρε στα τέσσερα πιο πρόσφατα επίσημα ματς η Γκεντσλερμπιρλίγκι. Στα ουράνια η Γαλατάσαραϊ μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους.



Καϊσέρισπορ - Εσκισεχίρσπορ: Παραμένει προτελευταία η Καϊσέρισπορ (2-4-8). Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας δέχτηκε η Εσκισεχίρσπορ (10).


Χαλ - Στόουκ: Πέρασε δύσκολο πρόγραμμα η Χαλ και σήμερα έχει ένα πιο βατό αντίπαλο να αντιμετωπίσει. Η Στόουκ είναι πάντα αδύναμη μακριά από το γήπεδο της (1-1-5).


Βόλφσμπουργκ - Στουτγάρδη: 5-2-0 μετράει τελευταία η φορμαρισμένη Βόλφσμπουργκ. Από το εντυπωσιακό 4-2 επί του Αννόβερου προέρχεται η Στουτγάρδη και είναι ικανή για όλα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Αποδίδει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός, ενώ στα τέσσερα τελευταία ματς μετρά 3-1-0. Αλλά και ο Ατρόμητος συγκέντρωσε εφτά βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα.


Ναϊμέγκεν - Ρόντα: Παραμένει ουραγός η Ναϊμέγκεν (2-6-8). Εφτά διαδοχικά over μετρά η Ρόντα.

Μπράγκα - Σετουμπάλ: Η Μπράγκα είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (5-0-7). 3-2-0 η πρόσφατη φόρμα της Σετουμπάλ.

Ντεν Χάαγκ - Βάαλβαϊκ: Τέσσερις πόντους σε δύο δύσκολα ματς συγκέντρωσε η Ντεν Χάαγκ. Δεν ηττήθηκε πάντως στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια η προτελευταία Βάαλβαϊκ.


Λέουβεν - Οστάνδη: Αναζητά το πρώτο της γκολ μετά από τρία επίσημα ματς η Λέουβεν. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Οστάνδη.

Λόκερεν - Κόρτραϊκ: Επέστρεψε στις νίκες η Λόκερεν και μάλιστα στην έδρα της Γκενκ με 2-0. Τρεις σερί ισοπαλίες μετράει η Κόρτραϊκ.


Μαλίν - Μπέβερεν: Τέσσερις κολλητές ήττες για τη ντεφορμέ Μαλίν. Αλλά και η Μπέβερεν έχει πανηγυρίσει φέτος μόνο μια φορά (1-7-10).


Σερκλ Μπριζ - Μονς: Κατηφόρα με τρεις διαδοχικές ήττες η Σερκλ Μπριζ. Η ουραγός Μονς μάζεψε τέσσερις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Αζαξιό - Λοριάν: 10 αγωνιστικές έχει να κερδίσει η Αζαξιό. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα χωρίς καν να δεχτεί γκολ η Λοριάν.


Εβιάν - Ρεμς: Περισσότερες δυνάμεις για την Εβιάν, καθώς το ματς με την Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε. Δύο διαδοχικές νίκες για την Ρεμς, που επανήλθε σε καλή φόρμα.


Γκινγκάμπ - Μονακό: Under έληξαν οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της Γκινγκάμπ. Τα τέσσερα διαδοχικά τρίποντα έφτασε η Μονακό.

Ναντ - Τουλούζ: Δεν σταματά πουθενά η Ναντ, που αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Τρία ματς αήττητη είναι η Τουλούζ, αλλά παραμένει χαμηλά.


Νις - Σοσό: Δεν λεει να συνέλθει με εφτά κολλητές ήττες η Νις. Όμως σήμερα πετυχαίνει την ουραγό Σοσό με την μια νίκη όλο κι' όλο στο πρωτάθλημα (1-5-11).


Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: Από ήττα στο Μπιλμπάο προέρχεται η Μπαρτσελόνα. Καθόλου εύκολος αντίπαλος η Βιγιαρεάλ.



Τβέντε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Τρία διαδοχικά τρίποντα για την Τβέντε. Over έληξαν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της Γκόου Αχέντ Ιγκλς.


Σπόρτινγκ Λ. - Μπελενένσες: Τέσσερις σερί νίκες για την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Δεν σκοράρει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Μπελενένσες.

Μάλαγα - Χετάφε: Δεν έχει ακόμη ισοπαλία εντός έδρας η Μάλαγα (3-0-4). Αρκετά καλός ο απολογισμός της Χετάφε μέχρι στιγμής (7-2-6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση