» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Αμφίρροπο ζευγάρι


Προβλέψεις στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Αμφίρροπο ζευγάρι
21.30 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Προϊστορία: 5-2-7
Πέρυσι: ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 1-1


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Στο πρώτο ματς χωρίς τον Ζαν Φερνατέζ στον πάγκο αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Τουλούζ με 1-1, αν και προηγήθηκε στο 19' με τον Καμαρά. Στο 50' έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από την αποβολή του Κονγκρέ και στο επόμενο λεπτό η αντίπαλος έχασε και πέναλτι. Ωστόσο δεν γλίτωσε την ισοφάριση στο 72ο λεπτό. Πλέον νέος της τεχνικός είναι ο Ρολάν Κουρμπίς και καλείται να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από οχτώ αγωνιστικές. Έχει μακράν της περισσότερες ισοπαλίες στο Σαμπιονά (2-10-5), ενώ είναι μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κονγκρέ (15 συμ.). Χτύπησε ο μέσος Σαϊχί (5 συμ.). Εκτός και ο μπακ Τζεμπούρ (9 συμ.), αλλά και ο επιθετικός Μπακάρ (13 συμ./1 γκολ)


Εντός: 2-5-2
Γκολ: 18-23
Τελευταία 5: 0-3-2



ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η πρόσφατη προγραμματισμένη αναμέτρηση με την Εβιάν το περασμένο Σάββατο αναβλήθηκε λόγω παγετού και έτσι είχε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Πριν από αυτήν είχε ηττηθεί με 3-1 στην έδρα της Ρεν, αλλά σήμερα έχει ακόμη μία δύσκολη έξοδο. Αν και δεν είναι σταθερή στην απόδοση της, όμως έχει καλή επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής έχει πετύχει τρία διπλά. Τιμωρημένος εδώ και καιρό ο στόπερ Ζούμα (11 συμ.). Τραυματίας ο μέσος Κλεμάν (1 συμ.).


Εκτός: 3-1-4
Γκολ: 24-20
Τελευταία 5: 2-1-2


Προβλέψεις στοίχημα: Με νέο προπονητή η Μονπελιέ, αλλά η Σεντ Ετιέν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Με ρίσκο στην ισοπαλία που πληρώνει 3,20 στην Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση