» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με παράδοση η Νάπολι


Προγνωστικά στοιχήματος: Με παράδοση η Νάπολι
Αλμερία - Εσπανιόλ: Δύο σερί ήττες επανέφεραν την Αλμερία στην επικίνδυνη ζώνη. Goal/goal και over έληξαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Εσπανιόλ.


Καμπούρ - Άγιαξ: H νεοφώτιστη Καμπούρ διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 γκολ ενεργητικό. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για τον ανεβασμένο Άγιαξ.


Μπορντό - Βαλενσιέν: Τρεις σερί νίκες η Μπορντό, που ανεβαίνει και πάλι. Αντιθέτως η Βαλενσιέν δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές.




ΟΦΗ - Λεβαδειακός: Μετά από δύο σερί νίκες, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις ήττες. Δυνατός εντός ο Λεβαδειακός, αλλά εκτός έδρας μετράει 0-1-6.



Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ: Μεγάλο ντέρμπι μίσους. Εννιά γκολ σε 18 αγωνιστικές έχει δεχτεί η πρωτοπόρος Σταντάρ Λιέγης. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει η Γκενκ.


Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Aπό τις πιο αδύναμες εντός έδρας ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η Άστον Βίλα με απολογισμό 2-1-4. 0-2-2 μετράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Νόριτς - Σουόνσι: Μια νίκη και μια ήττα το πάει η Νόριτς. Τώρα είναι σειρά για να χάσει πάντως. Ασταθής είναι φέτος και η Σουόνσι.

Φίτεσε - Μπρέντα: Η απίστευτη και φέτος Φίτεσε προέρχεται από το νικηφόρο 6-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν. Η Μπρέντα ηττήθηκε και στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.


Φέγενορντ - Γκρόνινγκεν: Η Φέγενορντ κέρδισε δύο μαζεμένα ντέρμπι και επανήλθε στην διεκδίκηση του τίτλου. Ένα μόλις τρίποντο στην τελευταία εξάδα αγώνων για την Γκρόνινγκεν.


Χέρακλες - Άλκμααρ: Έφεση στα goal/goal και γενικά τα πολλά τέρματα έχει η Χέρακλες. 0-2-2 η φόρμα της Αλκμάαρ στο πρωτάθλημα.

Κιέβο - Σαμπντόρια: 1-6-2 στα εννιά τελευταία ματς. Πάντως η Κιέβο δεν δέχεται γκολ εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Φιορεντίνα - Μπολόνια: Πολλά γκολ έχουν τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων και ειδικά της Φιορεντίνα.


Τζένοα - Αταλάντα: Ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για την Τζένοα. Σπάνια κρατά ανέπαφη την εστία της η Αταλάντα.


Λάτσιο - Λιβόρνο: Δεν κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές η Λάτσιο. 0-1-3 η φόρμα της Λιβόρνο.


Πάρμα - Κάλιαρι: Τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στα τέσσερα πρόσφατα ματς της Πάρμα. 2-2-0 μετράει και η φορμαρισμένη Κάλιαρι.


Ουντινέζε - Τορίνο: Τελευταίο διπλό της Τορίνο στο «Φρίουλι» το 1984. Έκτοτε η Ουντινέζε μετρά 6-6-0.


Σάλκε - Φραϊμπουργκ: H πρόκριση στους «16» του Champions League της δίνει μεγάλη ενέργεια, καθώς στο πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο σταθερή. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς μετράει η Φραϊμπουργκ.


Βέροια - Παναιτωλικός: Τα περισσότερα γκολ της κατηγορίας έχει δεχτεί η Βέροια (26). Ο Παναιτωλικός πάντως κέρδισε μόλις ένα παιχνίδι από τα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα.


Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός: Οχτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Πανθρακικός σκόραρε και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.


Καλλονή - ΠΑΟΚ: Η Καλλονή παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-8). Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας με τον Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα.


Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: Αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό για τον Αστέρα Τρίπολης. Ισόπαλα έληξαν τα δύο τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου.


Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν: Αήττητη στην έδρα της η Ουτρέχτη (6-2-0). Από το κακό στο χειρότερη η Αϊντχόφεν, η οποία αποχαιρέτισε και την Ευρώπη.


Τότεναμ - Λίβερπουλ: Δύο σερί εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ επανέφεραν το καλό κλίμα στην Τότεναμ. Εννιά γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις έβαλες η εντυπωσιακή Λίβερπουλ.


Λιλ - Μπαστιά: Δέχτηκε γκολ μετά από 11 αγωνιστικές η Λιλ και έχασε από την Μπορντό. Χωρίς εκτός έδρα νίκη η Μπαστιά (0-4-5).


Σοσιεδάδ - Μπέτις: Από εφτά διαδοχικά over προέρχεται η Σοσιεδάδ. Με νέο προπονητή η Μπέτις, ώστε να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.


Αρούκα - Γκιμαράες: Η Αρούκα έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και οχτώ αγωνιστικές. Καλή η εκτός έδρας παρουσία της Γκιμαράες (3-1-2).


Λεβερκούζεν - Αϊντραχτ Φρ.: Όλα πάνε έξοχα για την Λεβερκούζεν, που μετρά 6/7 νίκες στα τελευταία της ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στην Ευρώπη κερδίζει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όμως στην Μπουντεσλίγκα έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και 10 αγωνιστικές.


Γάνδη - Άντερλεχτ: Τέσσερις σερί νίκες η ανεβασμένη Γάνδη. Η Άντερλεχτ είπε «αντίο» στην Ευρώπη και έτσι από εδώ και στο εξής θα τα δώσει όλα στην Ευρώπη.


Κασίμπασα - Μπεσίκτας: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Κασίμπασα, αλλά παραμένει δεύτερη. Αλλά και η Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα παραμένει οχτώ αγωνιστικές αήττητη.

Γκαζιάντεπσπορ - Ερσίγεσπορ: Σε φόρμα η Γκαζιάντεπσπορ με τρεις σερί νίκες. Με εννιά γκολ ενεργητικό η Ερσίγεσπορ διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.


Άρης - Ολυμπιακός: Χωρίς τρίποντο ο Άρης μπροστά στο κοινό του (0-3-3). Αχτύπητος μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός (13-1-0).

Γιουβέντους - Σασσουόλο: Έτοιμη να ξεσπάσει η Γιουβέντους μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. Έσπασε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών για την Σασσουόλο.

Σεβίλλη - Μπιλμπάο: Τρεις σερί νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη, ενώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία ματς. Από τρία διαδοχικά τρίποντα προέρχεται και η Μπιλμπάο στην Πριμέρα. Αμφίρροπο ζευγάρι για προγνωστικά στοιχήματος.


Ολανένσε - Μπενφίκα: Μόλις έξι τέρματα σε 12 αγώνες πρωταθλήματος σκόραρε η Ολανένσε. Στο -2 από την κορυφή η Μπενφίκα και δεν θέλει άλλες απώλειες.


Σαρλερουά - Κλαμπ Μπριζ: Δεν χάνει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Σαρλερουά. Στο -2 πλέον από ην κορυφή η ανεβασμένη Κλαμπ Μπριζ.


Βάρεγκεμ - Λιρς: Μόλις μια φορά έχει υποστεί την ήττα στο πρωτάθλημα η Βάρεγκεμ (10-7-1). Με 35 γκολ παθητικό η Λιρς διαθέτει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Νάπολι - Ίντερ: 5-2-0 για τη Νάπολι στα εφτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ. Οι «νερατζούρι» προέρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.



Λιόν - Μαρσέιγ: Στην μετριότητα κινείται φέτος η Λιόν. Δύο σερί ήττες μετράει η Μαρσέιγ, αλλά εκτός έδρας τα πάει καλά (4-3-2).


Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα είναι πλέον η Ατλέτικο Μαδρίτης, που θέλει να συνεχίσει «τρένο». Πολλά προβλήματα η φετινή Βαλένθια και εκτός έδρας απολογισμό 2-1-4.


Ρίο Άβε - Πόρτο: Η Ρίο Άβε έχει χάσει και τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Δύσκολα να σταματήσει την ανώτερη Πόρτο.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση