» » » » » » Πάμε Στοίχημα Super League: Ανεβασμένη η Ξάνθη, ντέρμπι στη Λεωφόρο


Πάμε Στοίχημα Super League: Ανεβασμένη η Ξάνθη, ντέρμπι στη Λεωφόρο
15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία: 1-0-1
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ 3-2

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα στη Λειβαδιά (0-2). Πίσω στο σκορ μόλις στο 12’, κράτησε περισσότερη ώρα τη μπάλα στη συνέχεια, αλλά δε μπόρεσε να βγει μπροστά με αξιώσεις και προς το τέλος δέχτηκε και δεύτερο. Συνεχίζει να απογοητεύει στα εκτός έδρας, κάνοντας την 5η ήττα στις 6 τελευταίες εξόδους του. Χωρίς νίκη συνολικά στα τρία τελευταία (0-1-2), στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια του, no goal τα 4 από αυτά. Έχει σκοράρει ένα γκολ στα τρία τελευταία. Μαχητικός στην έδρα του, όπου έχει χάσει μόλις μία φορά σε 7 αγώνες, αν και έμεινε 5 φορές στην ισοπαλία. Υπέγραψε ο επιθετικός Σιαλμάς από την ΑΕΚ. Μοναδική απουσία ο αριστερός μέσος Μοράλ (9 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 1-5-1
Γκολ: 9-10
Τελευταία 5: 1-1-3

ΞΑΝΘΗ: Έβγαλε και πάλι πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στη Βέροια και επικράτησε άνετα με 3-0. Προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη με τον Τριάδη, δεν απειλήθηκε και στα τελευταία λεπτά καθάρισε το ματς με τους Σολάρι (76’ πεν., 9ο φετινό γκολ) και Μάνταλο (86’). 4η νίκη στα 5 τελευταία εντός, παρέμεινε συνολικά αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0) και μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην πεντάδα, που είναι και ο μεγάλος στόχος. Έχουμε ξαναπεί άλλωστε ότι έχει και υλικό και προπονητή να το καταφέρει. Στο ίδιο διάστημα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συγκομιδή, αφού θυμίζουμε ότι στις εκτός έδρας ισοπαλίες με Αστέρα και Πανιώνιο τις ακυρώθηκαν πεντακάθαρα γκολ στο 90’! Εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε 7 εξόδους. Απών ο αμυντικός Κομεσίδης (1 συμμ.).

Εκτός: 1-2-4
Γκολ: 8-14
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο ρυθμός της Ξάνθης στα παιχνίδια της μπορεί να βοηθήσει να ανοίξει το ματς και να κάνει τον Πλατανιά να αποκτήσει πιο επιθετική προσέγγιση, αφού έχει δείξει ότι υπάρχουν σκόρερ στην ομάδα. Πιθανό και καλοπληρωμένο το over (2.32 Playbet).



17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία (από 2003): 2-1-4
Πέρυσι: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Λίλα αποβλήθηκε στο 28’ για χέρι στην περιοχή, επιτρέποντας στον Πανθρακικό να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα. Λύγισε στο 54’ δεχόμενος δεύτερο τέρμα, ενώ όλα τελείωσαν όταν έμεινε με 9, λόγω της αποβολής του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινή. Τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία κάνει παράπονα για τη διαιτησία για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά και από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Under τα 6 από τα 8 εντός έδρας σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ ακόμα δεν έχει ακόμα εντός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα (5-0-2). Εκτός ο αριστερός μπακ Μιχαήλ (12 συμμ.) και ο αριστερός μέσος Κοροβέσης (13 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένοι ο αμυντικός Λίλα (14 συμμ./1 ασίστ) -τον οποίο βολιδοσκοπεί η Κιέβο- και ο μέσος Κεϊτά (9 συμμ.).

Εντός: 5-0-2
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 2-0-3

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ, έχοντας και δύο δοκάρια. Στην επανάληψη με ένα ξέσπασμα, πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Μπαντιμπανγκά (62’) και φάουλ του Πελέ (65’), δείχνοντας ότι θα τελειώσει το παιχνίδι. Η είσοδος όμως του Τάτου έφερε τα πάνω κάτω και οι Θεσσαλονικείς γύρισαν το ματς ως το 80’. Στη τελευταία θέση του ματς έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό, με τον Μπαντιμπανγκά να σκοράρει ερχόμενος ως τρέιλερ (94’). Στο δεύτερο μέρος είχε και ακόμα ένα δοκάρι. Συνολικά αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, που τον άφησε χωρίς νίκη για τρίτο σερί (0-1-2), διατηρώντας στο -3 τη διαφορά από την πεντάδα. Μόνο τη Βέροια έχει καταφέρει να κερδίσει σε 7 εξόδους. Κανονικά διαθέσιμοι οι επιθετικοί Μπαντιμπανγκά (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ)και Αναστασάκος (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), οπότε ο Πετράκης θα έχει πλήρης αποστολή για σήμερα.

Εκτός: 1-4-2
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τα Γιάννινα θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε μια ομάδα που δε διστάζει να παίξει ανοιχτά. Γκολ-γκολ στο 2.25 (MeridianBet).



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 9-4-1
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στην Καλλονή και επικράτησε στο γνώριμο του ΟΑΚΑ με 4-0 (Πράνιτς 29’, 67’, Μπεργκ 43’, Αμπέιντ 91’), με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν μείνει με 10 στο 83’. Τέταρτο ματς αήττητος (3-1-0) κάτι που φάνηκαν και από τις δηλώσεις παιχτών και Αναστασίου μετά τον αγώνα. Παράλληλα ανέβηκε και στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο. Μετράει 5 σερί νίκες με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έχοντας χάσει μόλις μία φορά στις 14 τελευταίες φορές που αναμετρήθηκαν (9-4-1). Under οι 5 από τις 6 τελευταίες φορές που τον φιλοξένησε. Εκτός ο εξτρέμ Μπαϊράμι (5 συμμ.).

Εντός: 4-1-2
Γκολ: 10-6
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες υποδεχόμενος τον ΟΦΗ και επικράτησε με 3-0 στο Περιστέρι. Ο Μπρίτο άνοιξε το σκορ στο 17’, ενώ ο Νάστος λίγο πριν την ανάπαυλα έδωσε σαφή προβάδισμα. Στο 80’ ο Παπαδόπουλος έγραψε το τελικό σκορ. Αήττητος για τρίτη αγωνιστική (2-1-0), σταθερά τρίτος στη βαθμολογία. Μόνο από τον Πανιώνιο έχει χάσει στα 10 τελευταία (6-4-1). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11). Μοναδικός απών ο δεξιός μέσος Καραγκούνης (12 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Λαζαρίδης (11 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση. Πέρα από το ματς με τον ΟΦΗ όμως, ο Ατρόμητος βγάζει δύσκολα φάσεις, αλλά δέχεται εξίσου δύσκολα γκολ. Επειδή πρόκειται για ντέρμπι, θα προτιμήσουμε το λογικό under στο 1.60 (ChampionsBet). Εναλλακτικά πάμε με τα 2-3 γκολ (2.00 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση