» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Απειλείται το εντός έδρας σερί της Γκλάντμπαχ


Προγνωστικά στοίχημα Bundesliga: Απειλείται το εντός έδρας σερί της Γκλάντμπαχ
16.30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 8-4-15
Πέρυσι: ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-0


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ένα εκτός έδρας ματς με την Μαϊντζ είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση, οπότε το 0-0 δεν την αφήνει και τόσο πικραμένη. Μπήκε πάντως τέλος στο σερί των έξι σερί νικών, όμως συνεχίζει στην τρίτη θέση μαζί με την Ντόρτμουντ. Επίσης μπροστά στο κοινό της δείχνει ανίκητη με απολογισμό 8-0-0. Λείπει εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού ο στόπερ Ντομίνγκες (8 συμ.) και η απουσία του δεν επηρεάζει. Κανονικά στην διάθεση του Φαβρ ο μέσος Τζάκα (15 συμ.).


Εντός: 8-0-0
Γκολ: 33-17

Τελευταία 5: 4-1-0


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Είναι σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, κερδίζοντας και την Στουτγάρδη με 3-1. Πρωταγωνιστές οι Ροντρίγκεζ, Ντιέγκο και Πέρισιτς που σκόραραν τα τρία τέρματα των «λύκων». Τρέχουν ένα σερί οχτώ αγωνιστικών χωρίς ήττα (6-2-0), που τους επιτρέπει με νίκη σήμερα να ανέβουν τετράδα. Μάλιστα έχουν βελτιώσει και τις εκτός έδρας επιδόσεις τους, αφού μετρούν 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες εξόδους. Μακροχρόνιες οι απουσίες των μέσων Βιεϊρίνια (6 συμ./1 γκολ), Τρες (8 συμ.).

Εκτός: 3-1-4
Γκολ: 26-17

Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοίχημα: Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Η λογική λεει πως θα σκοράρουν αμφότερες. Το goal/goal πληρώνει 1,61 στην Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση