» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ούτε φέτος ισοπαλία στο Μιλάνο


Προγνωστικά στοιχήματος: Ούτε φέτος ισοπαλία στο Μιλάνο
Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ: Μόλις ένα τρίποντο στα εφτά τελευταία ματς για την Εσπανιόλ. Αλλά και η Βαγιαδολίδ εκτός έδρας δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (1-3-4).


Ρόντα - Άγιαξ: 10 διαδοχικά over ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Ρόντα. 5/5 νίκες έχει στο πρωτάθλημα τελευταία ο Άγιαξ.


Μπολόνια - Τζένοα: Ντεφορμέ η Μπολόνια, που έχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα (2-6-8). Goal/goal έληξαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Τζένοα.




Καϊσέρισπορ - Κόνιασπορ: Είναι που είναι τελευταία η Καϊσέρισπορ, αποχαιρέτισε και το κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Απελπιστική πάντως εκτός έδρας η Κόνιασπορ (0-1-6).


Μαρσέιγ - Μπορντό: Δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια η Μαρσέιγ. Τέσσερις σερί νίκες για την εντυπωσιακή Μπορντό.


ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Μόλις μια απώλεια εντός έδρας ο ΠΑΟΚ (7-1-0). Δεν μπορεί μακριά από το γήπεδο του ο Λεβαδειακός με απολογισμό 0-1-7.


Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ: Μετά από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα επανήλθε στις ήττες η Γάνδη. 4-2-0 μετράει στα έξι τελευταία η Κλαμπ Μπριζ.


Σαουθάμπτον - Τότεναμ: Το ντεφορμάρισμα συνεχίζεται για την Σαουθάμπτον, αφού δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές. Τον αντικαταστάτη του Βίλας Μπόας αναζητούν ακόμη στην Τότεναμ.


Γκρόνινγκεν - Ναϊμέγκεν: Οι δύο ομάδες στην ίδια έδρα έπαιξαν πριν λίγες ημέρες και για το κύπελλο με τη Ναϊμέγκεν να βγάζει διπλό με 1-0.


Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ουτρέχτη: 9/10 over μετρά τελευταία η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. 5-1 έχασε στο πρόσφατο της παιχνίδι από την Αϊντχόφεν η Ουτρέχτη.


Αταλάντα - Γιουβέντους: Έξι διαδοχικά διπλά μετράει στο Μπέργκαμο η Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» που προέρχεται από οχτώ διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.


Ρόμα - Κατάνια: 12-4-0 στα 16 τελευταία παιχνίδια για την Ρόμα. 0-0-8 μετράει εκτός έδρας η Κατάνια.


Σαμπντόρια - Πάρμα: Δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό η Σαμπντόρια. Τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει η Πάρμα.

Σασσουόλο - Φιορεντίνα: Δεύτερο σερί δύσκολο παιχνίδι για την Σασσουόλο, που στο προηγούμενο δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Γιουβέντους. Η Φιορεντίνα έχασε στις δύο τελευταίες της εξόδους.


Τορίνο - Κιέβο: Πολύ καλή η παράδοση της Τορίνο απέναντι στην Κιέβο στα οχτώ τελευταία (4-4-0). No goal εμφάνισε στις εφτά τελευταίες της αναμετρήσεις στο Καμπιονάτο η Κιέβο.

Βερόνα - Λάτσιο: Εκπληκτική εντός έδρας η Βερόνα (7-0-1). Χωρίς διπλό ακόμη η Λάτσιο (0-4-4).


Καραμπούκσπορ - Φενερμπαχτσέ: 4-3-0 μετράει τελευταία η φορμαρισμένη Καραμπούκσπορ. Πρώτη και +8 από την δεύτερη η εντυπωσιακή Φενερμπαχτσέ.


Αντάλιασπορ - Γκεντσλερμπιρλίγκι: Πολλά γκολ σημειώνονται τελευταία στους αγώνες της Αντάλιασπορ. Δυσκολεύεται η Γκεντσλερμπιρλίγκι, που έφερε ισοπαλία στα δύο πιο πρόσφατα ματς.


Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ: Ανίκητη εντός έδρας η Γκλάντμπαχ (8-0-0). Αλλά και η Βόλφσμπουργκ διατηρεί αήττητο οχτώ αγωνιστικών (6-2-0). Δύσκολο παιχνίδια για προγνωστικά στοιχήματος.


Αστέρας Τρίπολης - Βέροια: Αήττητος στην Τρίπολη ο Αστέρας (5-3-0). Χωρίς διπλό η Βέροια (0-3-5).


Πλατανιάς - Πανιώνιος: No goal έληξαν τα τρία τελευταία παιχνίδια του Πλατανιά. Από 4/5 no goal προέρχεται ο Πανιώνιος.


Καλλονή - Εργοτέλης: Από το κακό στο χειρότερο η Καλλονή, που με 31 γκολ διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο ο ντεφορμέ Εργοτέλης.


Αϊντχόφεν - Ντεν Χάαγκ: Το νικηφόρο 5-1 μέσα στην Ουτρέχτη ίσως αφυπνίσει την Αϊντχόφεν. Από 5/6 over προέρχεται η Ντεν Χάαγκ.


Σουόνσι - Έβερτον: Δεν κερδίζει εύκολα εντός έδρας η Έβερτον (2-4-2). Η Έβερτον παραμένει η μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής (8-7-1).

Λοριάν - Λιόν: Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Λοριάν με πέντε διαδοχικές νίκες, δεχόμενη μόλις ένα γκολ. Ικανή για όλα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της η Λιόν (6-6-6).


Χετάφε - Μπαρτσελόνα: Άνετα βαθμολογικά είναι η Χετάφε (7-2-7). Η Μπαρτσελόνα «καίγεται» και λογικά θα πάρει το παιχνίδι.


Ζιλ Βιθέντε - Αρούκα: Ήρθαν και τα άσχημα αποτελέσματα για την Ζιλ Βιθέντε, καθώς έχει φόρμα 0-1-3 στα τρία πιο πρόσφατα. Αλλά και η Αρούκα δεν κερδίζει εδώ και εννιά αγωνιστικές.

Σταντάρ Λιέγης - Άντερλεχτ: Συνεχίζει πρωτοπόρος η Σταντάρ Λιέγης (13-5-1). Από κάτω της η Άντερλεχτ και με τρία διαδοχικά τρίποντα.


Παναθηναϊκός - Ξάνθη: Από το εντυπωσιακό 4-0 στην Λεβαδειά προέρχεται ο Παναθηναϊκός. Μόλις ένα διπλό μέχρι στιγμής η Ξάνθη (1-2-5).


Μπιλμπάο - Βαγιεκάνο: Δεν συγχωρεί μπροστά στο κοινό της η Μπιλμπάο (6-2-0). Η Βαγιεκάνο έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην Πριμέρα (38).


Γαλατάσαραϊ - Τραμπζονσπόρ: Ήδη στο -11 από την κορυφή η Γαλατάσαραϊ. Η Τραμπζονσπόρ ηττήθηκε στις τρεις τελευταίες εξόδους της, ενώ γενικά εκτός έδρας μετράει 1-1-5.


Μπελενένσες - Εστορίλ: Η Μπελενένσες δεν σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Εκπληκτική εκτός έδρας η Εστορίλ (5-0-1), που κέρδισε στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.


Ίντερ - Μίλαν: Μόλις μια ισοπαλία έχει εμφανιστεί στα 20 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι σε όλες τις διοργανώσεις.


Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ: 42 γκολ σε 18 αγωνιστικές έχει σκοράρει η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν. Η Λιλ όμως έχει δεχτεί μόνο έξι μέχρι στιγμής.


Θέλτα - Οσασούνα: No goal έληξαν τα τρία τελευταία ματς της Θέλτα. Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος έχει βάλει η Οσασούνα (13).


Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης: Δύσκολα να κοντράρει τέτοιες ομάδες πλέον η Βαλένθια. Την στιγμή μάλιστα που η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται από γκέλα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση