» » » » » » Στοίχημα Premier League: Ντερμπάρα στο Μάντσεστερ!


Στοίχημα Premier League: Ντερμπάρα στο Μάντσεστερ!
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 39-38-83
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Συνέχισε τις κακές εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα και έμεινε δίκαια στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον. Προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο, Αγουέρο, στο 10’ και αφού δεν κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα, ισοφαρίστηκε στο 42’, ενώ στην επανάληψη μπορούσε ακόμα πιο ακριβά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως έκανε αίσθηση με τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν, μέσα στη Βαυαρία, όπου έπαιξε με αρκετές αλλαγές. Βρέθηκε πίσω με 0-2 στο 12’, αλλά απάντησε με τον Σίλβα στο 28’ και γύρισε το ματς στην επανάληψη (Κολάροφ 59’ πεν., Μίλνερ 62’). Τερμάτισε όμως 2η, σε ισοβαθμία με τη Μπάγερν, αφού χρειαζόταν νίκη με 4-2. Συνεχίζει το κυνήγι της Άρσεναλ, παραμένοντας αήττητη στα 4 τελευταία (3-1-0), αν και έχασε έδαφος, αλλά με νίκη σήμερα, θα μπορέσει να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς. Φέτος στο πρωτάθλημα έχει πετύχει το απόλυτο στα εντός έδρας (7 στα 7), πετυχαίνοντας 29 γκολ και δεχόμενη μόλις 2. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (41). Εκτός ο δεξιός αμυντικός Ρίτσαρντς (2 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (9 συμμ.). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Κλισί (8 συμμ.) και ο επιθετικός Γιόβετιτς (3 συμμ.).


Εντός: 7-0-0
Γκολ: 29-2
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Παραλίγο να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπ. Λιγκ, αλλά με το «ευνοϊκό» 0-2 από τη Νάπολι, διατήρησε την πρωτιά στον όμιλο. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, πεσμένη στο δεύτερο, όπου δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 73’. Τα πράγματα δυσκόλεψαν στη συνέχεια, αφού ο Αρτέτα με δεύτερη κίτρινη την άφησε με 10, ευτυχώς άντεξε και δέχτηκε το δεύτερο στο 93’. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την εξαιρετική φέτος Έβερτον. Άνοιξε το σκορ στο 80’ με τον Εζίλ, ισοφαρίστηκε στο 84’ και κινδύνεψε άμεσα με ανατροπή, αν και είχε δοκάρι. Διατηρήθηκε πάντως έστω και έτσι στο +5 από τη 2η θέση. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11). Under οι 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σίτι. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα. Πιθανότατα να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.). Εκτός ο μπακ Σανιά (12 συμμ./1 γκ.), ο αμυντικός μέσος Ντιαμπί, ο μεσοεπιθετικός Μιγιαΐτσι (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ), Σανόγκο (1 συμμ.).

Εκτός: 5-1-1
Γκολ: 14-5
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Η Άρσεναλ κάνει τη πιο σοβαρή χρονιά των τελευταίων ετών, αλλά η Σίτι εντός έδρας δεν παίζεται κόντρα. Πολλές οι πιθανότητες για ματς με πολλά γκολ. Over στο 1.65 (Stoiximan).



17:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 12-10-14
Πέρυσι: -

ΚΑΡΝΤΙΦ: Σε ένα κρίσιμο ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με την οποία έχουν ίδιους στόχους, έχασε δίκαια εκτός έδρας με 0-2. Έδειξε να έχει ρυθμό με την έναρξη, αλλά το γκολ που δέχτηκε στο 6’ της έκοψε τα φτερά και στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο που την καθήλωσε ολοκληρωτικά. 1-3-5 έχει στα τελευταία παιχνίδια της, διανύοντας εμφανώς κακή περίοδο, και κατηφόρισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, φτάνοντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία. Έχει σκοράρει μόλις στο 1 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει άλλωστε τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (11). Αμφίβολοι ο αμυντικός Άντριου Τέιλορ (12 συμμ.) και ο επιθετικός Μπέλαμι (9 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 2-2-3
Γκολ: 7-10
Τελευταία 5: 0-2-3

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό της φέτος, κάτι που έδειξε και με το παραπάνω στην εντός έδρας ήττα από τη Νόριτς. Δέχθηκε γκολ στην κόντρα στο 13’, στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε πάρα πολλές φορές κοντά στην ισοφάριση, αλλά τελικά η μπάλα είναι… αυτό που έχει πει ο Γκμοχ και έτσι στο 89’ δέχθηκε και 2ο. Τρίτη σερί ήττα, 5ο ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία τριάδα, αν και δικαιούνταν πολλά περισσότερα βάση συνολικής εικόνας. Έχει βγάλει άλλωστε πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα. Γκολ-γκολ τα 12 από τα 15 τελευταία κόντρα στην Κάρντιφ. Αμφίβολοι ο κίπερ Φόστερ (2 συμμ.), ο εξτρέμ Σινκλέρ (4 συμμ.) και ο επιθετικός Ανελκά (7 συμμ.). Εκτός ο μέσος Τορν.

Εκτός: 1-4-2
Γκολ: 7-10
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση στοίχημα: Κάτι της χρωστάει η τύχη της Γουέστ Μπρομ και κόντρα στην Κάρντιφ, που δείχνει να μην μπορεί καλύτερα, είναι σε θέση να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.50 (MyBet).



17:00 ΕΒΕΡΤΟΝ - ΦΟΥΛΑΜ

Προϊστορία: 27-7-14
Πέρυσι: ΕΒΕΡΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ 1-0

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή της πορεία και το έδειξε και μέσα στο Έμιρεϊτς, όπου πήρε δίκαια το βαθμό από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Δέχθηκε γκολ στο 80’, ισοφάρισε άμεσα με τον Ντεουλοφέου και είχε δύο ευκαιρίες με τον Λουκάκου να ανατρέψει, αλλά στο τέλος στάθηκε και τυχερή, αφού γλίτωσε από το δοκάρι. Αήττητη για 8ο ματς, στο -7 από την κορυφή, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει χάσει μόνο μία φορά φέτος στην Πρέμιερ. Αήττητη στα εντός έδρας (4-3-0). Μαζί με τη Σαουθάμπτον, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14). Αήττητη στα 7 τελευταία στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Φούλαμ (5-2-0), έχοντας τρομερή παράδοση όταν την υποδέχεται (21-2-0). Εκτός ο αριστερός μπακ Μπέινς (12 συμμ./2 γκ.), ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.) και ο επιθετικός Αρούνα Κονέ (5 συμμ.).

Εντός: 4-3-0
Γκολ: 13-6
Τελευταία 5: 2-3-0

ΦΟΥΛΑΜ: Η δουλειά του Μέλενστεν, μετά τη απομάκρυνση του Μάρτιν Γιόλ, που είχε φανεί στην άδικη ήττα από την Τόττεναμ, απέδωσε καρπούς στο ματς με τη Βίλλα και σταμάτησε επιτέλους την κατρακύλα της ομάδας. Το ματς κρίθηκε στο καλύτερο δεκάλεπτο της Φούλαμ, όπου προηγήθηκε στο 21’ με τον Σίντγουελ, ενώ συνεχίζοντας την πίεση έφτασε σε δεύτερο με πέναλτι του Μπερμπάτοφ στο 30’. Στα θετικά και η άνοδος του Βούλγαρου, που όλοι στη Φούλαμ αναμένουν να είναι βαρόμετρο στην ανανέωση της ομάδας, με τον παίχτη να έχει βρεθεί ένα βήμα προ των πυλών επί εποχής Γιόλ. Σταθερό «γρανάζι» και ο Καραγκούνης, με τον Μέλενστεν να τον ξεκινάει και πάλι βασικό. Προερχόταν από 6 σερί ήττες, 7 μαζί με το Λιγκ Καπ, σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης. Δεν έχει ακόμα εκτός έδρας ισοπαλία (2-0-5). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χάνγκελαντ (8 συμμ.) και ο φορ Ρονταλέγκα (5 συμμ.). Αμφίβολοι ο μπακ Μπριγκς (2 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα (10 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεντ (10 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 2-0-5
Γκολ: 5-13
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Πολύ σοβαρή ομάδα η φετινή Έβερτον. Προ δύο εβδομάδων θα μιλούσαμε για χαλαρή επικράτηση, αλλά τώρα τα δεδομένα για τη Φούλαμ έχουν αλλάξει και η αναμέτρηση γίνεται πιο αμφίρροπη. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (5.00 BetShop).



17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προϊστορία: 22-13-28
Πέρυσι: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 4-2

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Η εικόνα στο Σουόνσι (0-3) θύμισε τις παλιές παθογένειες και πολύ πίστεψαν ότι θα την πάρει η κάτω βόλτα. Οι ανθρακωρύχοι όμως είχαν άλλη γνώμη και πέρασαν νικηφόρα μέσα από το Ολντ Τράφορντ. Έπαιξαν στα ίσια την πρωταθλήτρια και με γκολ του Καμπάιγ σε αντεπίθεση στο 61’ πήραν τη νίκη, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά, αν το δοκάρι δεν τους είχε σώσει πριν το γκολ και αν ο διαιτητής είχε δει το χέρι του Ανίτα σε απομάκρυνση πάνω στη γραμμή. Η ουσία είναι ότι κάνει σταθερά ανοδικά βήματα και με 5 νίκες στα 6 τελευταία βρίσκεται σταθερά πολύ κοντά στην πρώτη πεντάδα. Γκολ-γκολ και over τα 4 από τα 5 τελευταία με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Ντεμπουσί (14 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), εκτός ο αμυντικός Ράιαν Τέιλορ. Τιμωρημένος ο μέσος Καμπάιγ (13 συμμ./3 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 4-2-1
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 4-0-1

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Θετικό το αποτέλεσμα κόντρα στη Σίτι, με το οποίο σταμάτησε το σερί των τριών ηττών και έδειξε και πάλι τα καλά στοιχεία που είχε δείξει στην αρχή της σεζόν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ και γλίτωσε σε άλλες δύο περιπτώσεις, αλλά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τελικά ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Οσβάλντο. Στην επανάληψη πατούσε πολύ καλά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και το σκορ έμεινε 1-1 ως το τέλος. Χωρίς νίκη στα 4 τελευταία (0-1-3), ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την πεντάδα (-6). Μαζί με την Έβερτον, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14). Εκτός οι κίπερ Μπόρουτς (13 συμμ.), Κέβιν Ντέιβις, ο δεξιός μπακ Κλάιν (12 συμμ./2 ασίστ), ο αμυντικός Φοξ (2 συμμ.) και οι μέσοι Σνέιντερλιν (13 συμμ./1 γκ.), Γουανιάμα (14 συμμ.), ντο Πράδο (3 συμμ.).

Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 1-3-1

Πρόταση στοίχημα: Η Νιούκαστλ είναι στα πάνω της, αλλά η σοβαρή Σαουθάμπτον, που ξαναείδαμε στο ματς με τη Σίτι, δεν θα είναι τόσο εύκολη αντίπαλος. Σε ιδανικές συνθήκες και για τις δύο, το ζευγάρι μοιάζει αρκετά ισορροπημένο, κάτι που κάνει αρκετά πιθανή την ισοπαλία (3.25 NoviBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση