» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Τελικός για Κατάνια


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Τελικός για Κατάνια
19.00 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ

Προϊστορία: 2-4-2
Πέρυσι: -


ΚΑΤΑΝΙΑ: Όποτε φεύγει από την Σικελία χάνεται στην κυριολεξία και το αρνητικό της εκτός έδρας ρεκόρ διευρύνθηκε στο 0-0-8 μετά την ήττα στην Γένοβα από την Σαμπντόρια με 2-0. Όχι βέβαια ότι εντυπωσιάζει μπροστά στο κοινό της, αλλά τουλάχιστον είναι αξιόμαχη (2-3-2). Παρέμεινε έτσι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και το ματς με την Βερόνα αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού. Τραυματίες ο στόπερ Μπελούσι (6 συμ.), ο χαφ Αλμιρόν (11 συμ.) και ο επιθετικός Μπεργκέσιο (9 συμ./1 γκολ).


Εντός: 2-3-2
Γκολ: 10-28
Τελευταία 5: 1-0-4



ΒΕΡΟΝΑ: Τέρμα στο σερί των τριών ηττών, καθώς την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε εντός έδρας την Αταλάντα με 2-1. Μάλιστα έμεινε στο σκορ 42', όμως «ξύπνησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρηση και αρχικά ισοφάρισε στο 82' με τον Χουανίτο και πέντε λεπτά αργότερα γύρισε... τούμπα το ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο. Μπορεί να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στα πρωτάθλημα και να βρίσκεται έκτη στην βαθμολογία, όμως μακριά από το γήπεδο της μετράει 1-1-5. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Γιάνκοβιτς (8 συμ./1 γκολ). Τραυματίας ο μέσος Σιρλιάνο (3 συμ.).


Εκτός: 1-1-5
Γκολ: 27-25
Τελευταία 5: 2-0-3


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Στην Σικελία η Κατάνια είναι το φαβορί της αναμέτρησης και ο άσος πληρώνει 2,71 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση