Πάμε Στοίχημα Premier League: Χωρίς Αγουέρο η Σίτι
14:45 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Προϊστορία: 9-2-11
Πέρυσι: -

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το ματς με την Τόττεναμ, την οποία διέσυρε εκτός έδρας με 5-0! Ο εκπληκτικός φέτος Σουάρεζ, σημείωσε δύο τέρματα (18’, 84’) και έδωσε ασίστ στους Φλάναγκαν (75’), Στέρλινγκ (89’), με τον Χέντερσον να έχει κάνει το 2-0 στο 40’. Φυσικά όλα απλοποιήθηκαν στο 63’, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με 10, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου την εμφάνιση της. Τρίτη σερί νίκη για τους κόκκινους, που μείωσαν στους 2 την διαφορά από την κορυφή και συγκατοικούν με την Τσέλσι στη 2η θέση. Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά ντέρμπι με Σίτι (εντός, Πέμπτη) και Τσέλσι (εκτός, Κυριακή), που θα κρίνουν πολλά για το αν μπορεί να κάνει φέτος την υπέρβαση. Σχεδόν «αλάνθαστη» στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 7 από τα 8. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 14 γκολ στα 3 πιο πρόσφατα και 20 στα 5 τελευταία εντός έδρας! Δεν έχει έρθει ποτέ ισόπαλη εντός έδρας με την Κάρντιφ (6-0-5), με την οποία μάλιστα έχει ελαφρώς αρνητική παράδοση (9-2-11). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Χοσέ Ενρίκε (8 συμμ./2 ασίστ), Κόατες, ο αρχηγός Τζέραρντ (15 συμμ./3 γκ./6 ασίστ) και ο επιθετικός Στάριτζ (12 συμμ./9 γκ./2 ασίστ).


Εντός: 7-0-1
Γκολ: 22-5
Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΑΡΝΤΙΦ: Εμφανίστηκε βελτιωμένη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από 5 αγωνιστικές (0-2-3), επικρατώντας εντός έδρας με 1-0, χάρη σε γκολ του Γουίτινχαμ στο 65’. Δεν άλλαξε πάντως τρομερά, εκμεταλλευόμενη περισσότερο την κακή μέρα των φιλοξενούμενων. Πολύ σημαντική ωστόσο η νίκη, που τη βοηθάει στο κυνήγι της παραμονής, ξεφεύγοντας 4 βαθμούς από την τελευταία τριάδα. No goal τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της. Μαζί με τη Σάντερλαντ, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Είχε συναντηθεί πριν περίπου δύο χρόνια αντίπαλος με τη Λίβερπουλ, στον ιστορικό για την ίδια τελικό του Λιγκ Καπ, στο οποίο υπέκυψε στα πέναλτι. Τότε αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ. Τελευταίος μεταξύ τους αγώνας πρωταθλήματος το 1954! Αμφίβολος ο έμπειρος επιθετικός Μπέλαμι (9 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 4-12
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Τρομάζουν οι επιθετικές επιδόσεις της Λίβερπουλ, που βρίσκει σκόρερ και εκτός Σουάρεζ. Οι αδυναμίες των Ουαλών είναι εμφανής και πιθανότατα θα υποστούν ήττα χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν. Νο goal στο 1.65 (Stoiximan).



17:00 ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 10-11-22
Πέρυσι: ΦΟΥΛΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-2

ΦΟΥΛΑΜ: Η αγωνιστική της άνοδος δεν είχε συνέχεια και επέστρεψε στις ήττες, καταρρέοντας στα τελευταία λεπτά και χάνοντας τελικά από την Έβερτον εκτός έδρας με 1-4. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’, δημιούργησε φάσεις αλλά δε βρήκε το γκολ, το οποίο ήρθε με το εύστοχο πέναλτι του Μπερμπάτοφ (σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) στο 67’. Εμφάνισε όμως και πάλι πολλές αμυντικές αδυναμίες και οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς με γκολ στο 73’, 84’, 91’. Σταθερά στην αρχική ενδεκάδα ο Καραγκούνης, που περνάει δεύτερη νιότη στη Φούλαμ. Αυτή ήταν η 7η ήττα στα 8 τελευταία που διατηρεί σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης τη Φούλαμ. Τα ματς που ακολουθούν με Νόριτς (26/12, εκτός), Χαλ (29/12, εκτός), Γουέστ Χαμ (01/01) είτε θα αλλάξουν την κατάσταση είτε θα τη βουλιάξουν κι άλλο. Μαζί με τη Σάντερλαντ, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (30). Γκολ-γκολ οι 17 από τις 19 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σίτι, σε όλους τους αγγλικούς θεσμούς. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χάνγκελαντ (8 συμμ.) και ο φορ Ρονταλέγκα (5 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Αμορεμπιέτα (10 συμμ.).

Εντός: 2-1-5
Γκολ: 9-13
Τελευταία 5: 1-0-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έπαιξε με πολλές αλλαγές κόντρα στη Λέστερ, αλλά δε δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Λιγκ Καπ, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας (Κολάροφ 8’, Τζέκο 41’, 53’). Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 77’. Πολύ πιο σημαντική και εντυπωσιακή η νίκη στο πρωτάθλημα επί της Άρσεναλ (6-3), που άλλαξε πολύ τα δεδομένα και έδωσε πολλούς πόντους στον Πελεγκρίνι. Σκόρερ οι Αγουέρο (14’), Νεγρέδο (39’), Φερναντίνιο (50’, 88’), Νταβίντ Σίλβα (66’), Τουρέ (96’). Η Άρσεναλ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 31’, μετά από λάθος του Τουρέ και φάνηκε να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι στο 63’ (3-2), αλλά τελικά δεν άντεξε. Μείωσε έτσι τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς και εκτός του αγώνα με τη Λίβερπουλ το άλλο Σάββατο, έχει ίσως το ευκολότερο πρόγραμμα για τα ματς των εορτών εκ των ομάδων στην πρώτη τετράδα (Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας εντός, Σουόνσι εκτός). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (47). Αήττητη από τη Φούλαμ στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους (5-3-0). Αμφίβολος ο αμυντικός Νάστασιτς (9 συμμ.) και ο επιθετικός Γιόβετιτς (3 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ζαμπαλέτα (15 συμμ./5 ασίστ), Ρίτσαρντς (2 συμμ.) και ο πρώτος σκόρερ Κουν Αγουέρο (15 συμμ./13 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 2-2-4
Γκολ: 12-13
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ματς στο οποίο θα ακολουθήσουμε τη μεταξύ τους παράδοση. Περιμένουμε ανταγωνιστική τη Φούλαμ, που μπορεί να βρει το δρόμο στα δίχτυα, αλλά όχι τόσο για να κοντράρει την εξαιρετική επιθετική γραμμή της Σίτι. Και ας μην παίξει ο Αγουέρο. Γκολ-γκολ στο 1.70 (MyBet).



17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Προϊστορία: 50-24-31
Πέρυσι: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Μπορεί να αγωνίστηκε με τελείως εναλλακτική ενδεκάδα στο εκτός έδρας ματς για το Λιγκ Καπ με τη Στόουκ, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά με 2-0 (Γιάνγκ 62’, Εβρά 78’), χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Άστον Βίλλα με 3-0 (Γουέλμπεκ 15’, 18’, Κλέβερλι 52’), με την οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), έχοντας χάσει δύο σερί εντός έδρας με 0-1 από Έβερτον, Νιούκαστλ, που είχαν φέρει αρκετή δυσφορία από τους οπαδούς για τον Μόγιες. Μαζί με το ματς στο Τσάμπ. Λιγκ μετράει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχτεί γκολ σε καμία. Στο ματς πρωταθλήματος συμμετείχε και ο μέσος Ντάρεν Φλέτσερ, εκ των αγαπημένων παιδιών του Φέργκιουσον, ο οποίος απουσίαζε για ένα χρόνο ακριβώς. Έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, -6 από την πεντάδα, αλλά το πρόγραμμα των γιορτών ευνοεί για να κάνει ένα δυναμικό come-back (Γουέστ Χαμ, Χαλ εκτός, Νόριτς εκτός). Νο goal οι 9 από τις 10 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γουέστ Χαμ. Αήττητη στις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας (3-2-0). Εκτός ο μέσος Κάρικ (10 συμμ.) και ο φαν Πέρσι (11 συμμ./7 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο αμυντικός Βίντιτς (11 συμμ.), ο μέσος Φελαϊνί (8 συμμ.) και ο Ρούνεϊ (14 συμμ./8 γκ./4 ασίστ).

Εντός: 3-2-3
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντιμετώπισε τα δεύτερα της Τόττεναμ, βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 67’, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (Τζάρβις 80’, Μαϊγκά 85’) γύρισε το παιχνίδι και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Δεύτερη φορά φέτος που παίρνει τη νίκη στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, μετά το 3-0 του πρωταθλήματος στις αρχές Οκτωβρίου. Στο πρωτάθλημα όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν το ίδιο καλά, όπου μετράει μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο τελευταίο παιχνίδι της έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Σάντερλαντ, με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς καλύτεροι. Εκτός ο αμυντικός Ριντ (10 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ντάουνινγκ (13 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Βαζ Τε (7 συμμ./2 γκ.), Πέτριτς (3 συμμ.), Άντι Κάρολ. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Τόμκινς (11 συμμ.).

Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Δεν υπάρχει περίπτωση για άλλη εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ. Χτυπητές οι αδυναμίες της Γουέστ Χαμ επιθετικά, μάλλον θα έχουμε νίκη με καθαρό σκορ για τους «μπέμπηδες». No goal στο 1.85 (BetShop).



17:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 9-5-13
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΟΡΙΤΣ 1-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Βελτιωμένη η εικόνα της στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ, βάση εικόνας, δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Μεσοβδόμαδα όμως πήρε πολύ μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, αποκλείοντας την Τσέλσι στην παράταση. Άντεξε την πίεση στο πρώτο μέρος, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 46’, με το σουτ του Λάμπαρντ να βρίσκει τον Κάτερμολ και να καταλήγει στα δίχτυα. Ανέβασε όμως σταδιακά την απόδοσή της και ο Μπορίνι, που πέρασε αν αλλαγή (74’), κατάφερε στο 88’ να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί, ακόμα ένας παίχτης που ήρθε από τον πάγκο, ο Σουνγκ-Γιόνγκ Κιμ, της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, σκοράροντας στο 118’. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στο πρωτάθλημα, όπου είναι ουραγός της βαθμολογίας, με τη σωτηρία να απέχει 5 βαθμούς. Από τότε που ανέλαβε ο Πογέτ, δεν έχει αλλάξει άρδην την κατάσταση, δείχνοντας φανερά ότι η ομάδα θέλει ακόμα πολύ δουλειά για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παραμένει χωρίς εντός έδρας ισοπαλία (2-0-6). Μαζί με την Κάρντιφ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12), ενώ μαζί με τη Φούλαμ έχει και τη χειρότερη άμυνα (30). Νο goal και under οι 6 από τις 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Νόριτς. Εκτός ο κίπερ Γουέστγουντ (10 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Κουέγιαρ (3 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Κόλμπακ (15 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Φλέτσερ (12 συμμ./2 γκ.).

Εντός: 2-0-6
Γκολ: 10-16
Τελευταία 5: 0-2-3

ΝΟΡΙΤΣ: Αρκετά απειλητική στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι, αν και βρέθηκε να κυνηγάει από το 12’. Ισοφάρισε στο 45’+4 με τον Χούπερ, αλλά δε μπόρεσε να γυρίσει το ματς στην επανάληψη. Στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δε δείχνει ομάδα που θα κινδυνέψει, αλλά ούτε είναι και για πολλά παραπάνω. Μόνο από τη Λίβερπουλ έχει χάσει στα 4 τελευταία (2-1-1), κρατώντας το μηδέν στις δύο νίκες. Under τα 3 από τα 4 τελευταία. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία (2-0-6). Εκτός οι μέσοι Πίλκινγκτον (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Τέτεϊ (7 συμμ.), Μπένετ. Αμφίβολοι ο κίπερ Μπαν, ο μέσος Σνόντγκρας (9 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός φαν Βολφσβίνκελ (8 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 2-0-6
Γκολ: 6-21
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Σάντερλαντ θα έπρεπε να έχει ανεβάσει πολύ περισσότερο την απόδοσή της. Η πρόκριση στο Λιγκ Καπ είναι περισσότερο πυροτέχνημα, παρά αναγέννηση. Τα «καναρίνια» δε πέφτουν εύκολα και ξέρουν να παίρνουν το μέγιστο ακόμα και σε κακή μέρα. Μάλλον προς το Χ θα καταλήξει το ματς (3.40 MeridianBet).



17:00 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΧΑΛ

Προϊστορία: 3-1-2
Πέρυσι: -

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Τέλος εποχής για τον Στιβ Κλαρκ, μετά από 1.5 χρόνο στον πάγκο της ομάδας. Πέρυσι ήταν ευχάριστη έκπληξη, αλλά φέτος η Γουέστ Μπρομ δε δείχνει σταθερότητα, αν και κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους τα έχει πάει εξαιρετικά. Δεν ήταν όμως αρκετό για τη διοίκηση και μετά από 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-4), ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι, αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης, στο πόστο του θα καθίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός, Κιθ Ντάουνινγκ. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε δίκαια με 0-1 από την Κάρντιφ εκτός έδρας, η 4η σερί ήττα της, που την έφερε μόλις στ +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Μόνο την Κρίσταλ Πάλας έχει κερδίσει στα 10 τελευταία (1-4-5). Over τα 4 πιο πρόσφατα κόντρα στη Χαλ. Εκτός ο μέσος Τορν. Αμφίβολοι ο κίπερ Φόστερ (2 συμμ.) και οι επιθετικό Ανελκά (7 συμμ.), Ανιτσέμπε.

Εντός: 2-2-4
Γκολ: 10-11
Τελευταία 5: 0-1-4

ΧΑΛ: Απείλησε ελαφρώς περισσότερο τη Στόουκ, αλλά σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν δίκαια τους βαθμούς. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους νεοφώτιστους, που παραμένουν σταθερά σε ασφαλή απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, κάτι που είναι και ο μοναδικός τους στόχος για φέτος. Under τα 4 από τα 5 τελευταία. Αήττητη στις 3 τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τη Γουέστ Μπρομ. Εκτός ο αμυντικός Ντάντζεον, ο μέσος Κιν και ο επιθετικός Αλούκο (9 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 1-1-6
Γκολ: 6-16
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Άγνωστο πως θα επιδράσει η απομάκρυνση του Κλαρκ στη Γουέστ Μπρομ. «Τυφλοσούρτη» πάντως δεν πάμε στον άσο, απλά και μόνο επειδή άλλαξε προπονητή. Θα προτιμήσουμε το under, περιμένοντας κλειστό παιχνίδι, αφού ούτε η επιθετική γραμμή των γηπεδούχων λειτουργεί άψογα, ούτε η Χαλ φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές (1.71 NoviBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση