Στοίχημα Super League: Εκτός γηπέδου ο Σα Πίντο
15:00 ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 4-2-2
Πέρυσι: -

ΟΦΗ: Φωνάζει ακόμα για τα όσα συνέβησαν στα Πηγάδια. Σε ένα κατά τα άλλα πολύ όμορφο παιχνίδι και με εκατέρωθεν φάσεις, κατάφερε να μπει στο παιχνίδι στο 76’ με τον Κουτσιανικούλη (1-2), στη συνέχεια ο σκόρερ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία σε λάθος υπόδειξη οφσάιντ, ενώ δε δόθηκε υπέρ του πέναλτι σε χέρι του Ντιέ. Στις καθυστερήσεις (7 λεπτά!) είχε τρεις μεγάλες φάσεις να πάρει το βαθμό, με το διαιτητή Λαμπρόπουλο να ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ από κεφαλιά του Παπάζογλου στο 96! Η Ξάνθη σκόραρε στο 55’ και 62’, ενώ στο πρώτο μέρος είχε και δοκάρι. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (3-5-0). Μαζί με τη Βέροια έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση (14). Εκτός ο μέσος Φραγκουλάκης (8 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένος ο ακραίος Κουτσιανικούλης (15 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Τιμωρημένος όμως και ο προπονητής Σα Πίντο, του οποίου του απαγορεύτηκε η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες.


Εντός: 3-5-0
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Επέστρεψε στις νίκες με το καθαρό 3-0 επί του Πλατανιά, σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε καθόλου και είχε τον απόλυτο έλεγχο. Προηγήθηκε με μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη στο 40’, ο Μπόζοβιτς από κοντά μετά από στημένο έκανε το 2-0 στο 60’, ενώ στο 66’ ο Καμαρά με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το τελικό σκορ. Έδωσε τέλος στο προηγούμενο κακό σερί (0-1-3) και ξεμπλόκαρε επιθετικά, αφού στα 4 τελευταία, μαζί με αυτό του κυπέλλου, δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Πλησίασε και άλλο την πρώτη πεντάδα, από την οποία απέχει πλέον 4 βαθμούς. Νο goal τα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Ακόμα δεν έχει πάρει εκτός έδρας νίκη, μετά από 8 εξόδους (0-3-5). Under τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στον ΟΦΗ. Μοναδική απουσία ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.). Παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Ηλίας Ιωάννου, που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα (7 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-3-5
Γκολ: 4-13
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Γρίφος το ματς. Ο Παναιτωλικός έδειξε και πάλι το καλό του πρόσωπο, όμως από την άλλη δε ξέρουμε πως θα επηρεαστεί ο ΟΦΗ μετά από τα όσα συνέβησαν στη Ξάνθη. Είμαστε κάπου μεταξύ γκολ-γκολ (2.55 Stoiximan) και 2-3 γκολ (1.95 Playbet).




17:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία (από 2009): 4-0-0
Πέρυσι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανταπεξήλθε πολύ καλά στα δύο σερί ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ που έδωσε μέσα σε 5 ημέρες. Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, υποδέχτηκε τον 2ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ, με τον οποίο έμεινε στο 1-1. Ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στην δεύτερη καλύτερη φάση του με τον Παπαδόπουλο (26’). Στην επανάληψη όμως ήταν τελείως ακίνδυνος, δέχτηκε πολλές φάσεις και στάθηκε τυχερός με την αστοχία του ΠΑΟΚ, ο οποίος τελικά ισοφάρισε στο 90’ από στημένος. Παρέμεινε έτσι αήττητος για 5η αγωνιστική (3-2-0), αλλά η διαφορά με τους Θεσσαλονικείς παρέμεινε στους 7, ενώ είδε τον ΠΑΟ να καλύπτει και πάλι τη διαφορά και να τον πλησιάζει στους 2. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (5-3-0), 12 αγώνες, υπολογίζοντας από πέρυσι (8-4-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (13), ενώ έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα 7 από τα 10 τελευταία του εντός έδρας παιχνίδια. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στον Πανθρακικό. Τρεις από αυτές έληξαν στο Over. Παραμένει εκτός ο μέσος Καραγκούνης.

Εντός: 5-3-0
Γκολ: 15-4
Τελευταία 5: 3-2-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πήρε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στην Καλλονή, από πολύ νωρίς και έφτασε κοντά στο γκολ όταν η κεφαλιά του Παπαγεωργίου βρήκε το δοκάρι. Στη συνέχεια με κύριο εκφραστή τον Κάσες, προσπάθησε να απειλήσει αλλά η άμυνα της Καλλονής δεν το επέτρεψε. Ο Ισπανός όμως της έδωσε νωρίς στην επανάληψη το προβάδισμα (54’), στο 70’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και έτσι πέτυχε δεύτερο γκολ λίγο αργότερα με τον Χρήστου (76’), σφραγίζοντας τη νίκη. Δεύτερη σερί εντός με το ίδιο σκορ, στο -4 από την πρώτη πεντάδα. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 φετινά εκτός έδρας. Χωρίς προβλήματα σήμερα.

Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 11-14
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Έχει χτίσει χαρακτήρα ο Ατρόμητος και σερί. Δύσκολα να «γκελάρει» κόντρα στον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι όμως παίζουν αρκετά ανοιχτά και ίσως ευνοήσει στο να έχουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση. Over στο 2.25 (ChampionsBet).




19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1999): 0-0-2
Πέρυσι: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κατάφερε να διατηρηθεί αήττητος για 4η αγωνιστική, παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2 στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη. Βρέθηκε πίσω στο 16’, με τον Εργοτέλη να είναι από την αρχή πιο απειλητικός και να σκοράρει από οριακή θέση οφσάιντ, αλλά απάντησε δευτερόλεπτα αργότερα με γυριστό σουτ του Πετρόπουλου. Ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και με τον ίδιο παίχτη γύρισε το παιχνίδι (41’), αλλά στο 45’+2 δέχθηκε την ισοφάριση από απευθείας χτύπημα φάουλ. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν εξίσου αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχαν άλλο γκολ, με τον τεχνικό Λόρι Σάντσες να αποβάλλεται στο 70’ για διαμαρτυρίες του στον διαιτητή. Ο Βορειοϊρλανδός πάντως δείχνει ήδη τα δείγματα γραφής του, καταφέρνοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας (2-3-1, μαζί με τον αγώνα του κυπέλλου). Παραμένει πάντως ακόμα στη ζώνη του υποβιβασμού.  

Εντός: 3-3-2
Γκολ: 12-11
Τελευταία 5: 1-3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέτυχε την 11η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τα Γιάννινα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2. Πρώτη φορά που δέχεται πάνω από δύο γκολ στο Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο τον περασμένο Φεβρουάριο. Βρέθηκε πίσω στο 11’, απάντησε με γκολ (οφσάιντ) του Σαβιόλα (21’), ενώ στην επανάληψη πήρε δύο δίκαια πέναλτι, σκοράροντας με τους Μασάδο (51’), Κάμπελ (70’), με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 στο δεύτερο, ενώ δικαιούνταν και τρίτο. Οι Γιαννιώτες απλά μείωσαν στο 87’. Το δώρο του Ατρόμητου (1-1 με ΠΑΟΚ), φαίνεται πως τελείωσε το πρωτάθλημα, αφού δύσκολα να καλυφθεί η διαφορά των 10 βαθμών. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση (48) και άμυνα (6) στο πρωτάθλημα. Νο goal και under οι 2 πιο πρόσφατες νίκες του επί του Απόλλων (1999/2000). Εκτός ο Μήτρογλου (10 συμμ./14 γκ./2 ασίστ), αμφίβολος ο Μανιάτης (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 7-1-0
Γκολ: 19-2
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση στοίχημα: Δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός. Θα φύγει σίγουρα με τη νίκη, η οποία μπορεί εύκολα να έρθει με αρκετά γκολ. Over στο 1.48 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση