» » » » » » » Στοίχημα Super League: Εύκολο έργο για Ολυμπιακό στο Βικελίδης


Στοίχημα Super League: Εύκολο έργο για Ολυμπιακό στο Βικελίδης
15:00 ΟΦΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 6-4-6
Πέρυσι: ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2

ΟΦΗ: Έχασε πολύ εύκολα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 0-3. Το ημίχρονο έκλεισε με 0-2 (17’, 45’+1), τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, όπου δέχτηκε το τρίτο στο τέλος (86’). Σήμερα θέλει τη νίκη για να μην πλησιάσει κι άλλο την επικίνδυνη ζώνη (+5 για την ώρα), αλλά και για να σπάσει την πρόσφατη αρνητική παράδοση, υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (2-5-0). Μαζί με άλλες 4 ομάδες, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Under τα 9 τελευταία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Εκτός ο αμυντικός Σβασίγια (8 συμμ.), ο μέσος Φραγκουλάκης (8 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Περογαμβράκης (11 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Νιμανί (3 συμμ.).


Εντός: 2-5-0
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 3-0-2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: «Κάστρο» έχει γίνει η Λειβαδιά, με την ομάδα του Ν. Καραγεωργίου να πετυχαίνει την 5η συνεχόμενη νίκη του εκεί, 6η μαζί με το κύπελλο. Στο πιο πρόσφατο κόντρα στον Πλατανιά επικράτησε με 2-0, με τον Ροζέριο να ανοίγει το σκορ στο 12’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, αλλά τελείωσε το παιχνίδι με γκολ του Ορτέγκα Αρμίτσε στο 76’. Εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δυναμική του, έχοντας πάρει μόνο ένα πόντο σε 7 εξόδους. Μόνο από τον Άρη έχει δεχτεί ένα γκολ, στα υπόλοιπα από δύο και πάνω. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση στο «Θ. Βαρδινογιάννη», όπου έχει χάσει μόλις μία φορά στις 6 τελευταίες επισκέψεις του (4-1-1). Εκτός ο βασικός κίπερ Πρζιρόφσκι, ο αμυντικός μέσος Λαμπρόπουλος (11 συμμ./1 γκ.) και οι επιθετικοί Βασιλείου (9 συμμ.), Κάντζι (10 συμμ.).

Εκτός: 0-1-6
Γκολ: 7-18
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Δύσκολη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός αποδυναμώνεται αισθητά εκτός έδρας και δέχεται αρκετά εύκολα το γκολ, ενώ ο ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Πιθανό να σπάσει το σερί των under στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Αξίζει το καλοπληρωμένο over στο 2.35 (Stoiximan).




17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 2007): 8-1-5
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φωνάζει δίκαια για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στο 74’ και έγειρε την πλάστιγγα προς τους Πειραιώτες, σε μια κατά τα άλλα αρκετά καλή εμφάνιση. Στο τελευταίο λεπτό δεν άντεξε και δέχτηκε και δεύτερο. Σταμάτησε έτσι το αήττητο σερί 5 αγωνιστικών 3-2-0, βλέποντας παράλληλα Παναθηναϊκό και Ξάνθη να τον ξεπερνάνε και να τον ρίχνουν από την πεντάδα. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (4-3-0), κρατώντας το μηδέν στις 4 νίκες του. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ουσέρο (14 συμμ./3 γκ./3 ασίστ). Εκτός εδώ και καιρό ο κίπερ Μπαντής, οι αμυντικοί Κουρμπέλης (5 συμμ.), Φορμίκα και Μπαρτολίνι.

Εντός: 4-3-0
Γκολ: 16-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπορεί να ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα που θέτουν εν αμφιβόλω τη βιωσιμότητα του, αλλά δεν το βάζει κάτω και κατάφερε να πάρει δεύτερο σερί 0-0, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό. Τυχερός που δε δέχθηκε γκολ στο πρώτο μέρος, με σωστή διαχείριση στην επανάληψη κράτησε το αποτέλεσμα. Οι παίχτες παραμένουν απλήρωτοι, οι φίλοι της ομάδας συνεχίζουν τους εράνους, αλλά ουδείς ξέρει τι θα γίνει μετά τον Γενάρη. Χαρακτηριστικό είναι ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων, η αποστολή βρήκε κατάλυμα για την μέρα πριν τον αγώνα στο Σοφικό Κορίνθιας. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Under τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας. Προς Πλατανιά οδεύει ο Μενδρινός. Παρελθόν αποτελεί ήδη ο αμυντικός μέσος Κλαούντιο Ριβέρο (3 συμμ.). Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Κούρντι (14 συμμ.), ο μέσος Καλτσάς (10 συμμ.) και ο επιθετικός Καπάνταης (11 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-3-3
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Εξευτελιστικές οι τιμές του άσου, αλλά με την κατάσταση στο Πανιώνιο και την ποιότητα του Αστέρα δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς. Προτιμότερο το over στο 1.85 (BetShop).




17:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προϊστορία: 2-2-2
Πέρυσι: -

ΒΕΡΟΙΑ: Έχασε με περίσσια ευκολία στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 3-0, αποτυγχάνοντας να σκοράρει για 5 σερί έξοδο. Δέχτηκε το πρώτο γκολ πριν συμπληρωθεί καν ένα λεπτό, τυχερή που δέχτηκε τα άλλα δύο στο τελευταίο τέταρτο (76’ πεν., 84’), γιατί το ματς θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε πανωλεθρία. Δυσκολεύουν όλο και περισσότερο τα πράγματα, αφού η Βέροια μετράει μόλις μία νίκη, στην τελευταία αγωνιστική, στους 12 τελευταίους αγώνες και βρίσκεται δικαιολογημένα στην τελευταία θέση, σε ισοβαθμία με Άρη και Απόλλων. Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους: μαζί με άλλες 4 ομάδες, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Μόνη της, είναι η χειρότερη ομάδα αμυντικά (26). Νο goal και under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό. Αήττητη τις 3 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε (1-2-0). Αμφίβολος ο επιθετικός Μρντάκοβιτς (13 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Σιόντης (7 συμμ.), Βεργώνης (2 συμμ.). Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Αμαραντίδης (14 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Μπαργκάν (13 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 2-1-4
Γκολ: 9-12
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πίεσε σε όλο τον αγώνα, αλλά δε μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ κόντρα στον υπό διάλυση Πανιώνιο και έχει κάθε δίκιο να θεωρεί αδικία το εντός έδρας 0-0. Παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτο παιχνίδι (0-1-2), έχοντας χάσει τη φρεσκάδα των προηγούμενων αγωνιστικών μετά από την ήττα στη Ξάνθη. Μαζί με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, έχει μείνει «άσφαιρος» για τρία παιχνίδια. Δεν έχει πάρει ακόμα εκτός έδρας νίκη (0-3-4). Αήττητος από τη Βέροια στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (2-2-0). Αποκτήθηκε ο 31χρονος έμπειρος μέσος Γουίλφριντ Νταλμά (Ναντ, Μαρσέιγ, Σταντάρ Λ., Κλαμπ Μπριζ), που είχε δοκιμαστεί σε φιλικό στο τέλος του Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμος από τον Γενάρη. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Μπακάκης, οι μέσοι Σφακιανάκης (8 συμμ.), Μπακάκης (13 συμμ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Πόι (2 συμμ.).

Εκτός: 0-3-4
Γκολ: 4-12
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Σαφώς πιο σοβαρή ομάδα ο Παναιτωλικός. Μπορεί, το λιγότερο, να αποφύγει την ήττα από την προβληματική Βέροια. Χ2 στο 1.60 (MeridianBet).




17:15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Προϊστορία: 0-1-2
Πέρυσι: -

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Με τον Τζόρβα να κατεβάζει τα ρολά στην Τούμπα, η ομάδα του Λόρι Σάντσες κατάφερε να φύγει με σημαντικό βαθμό (0-0), αν και στάθηκε και αρκετά τυχερή, αφού οι γηπεδούχοι είχαν 27 τελικές! Δικαιολογείται εν μέρει αφού έπαιζε με 10 από το 40’, λόγω της αποβολής του Μίνγκα. Η κατάσταση δείχνει κάποια σημάδια βελτίωση, μετά την έλευση του νέου προπονητή, χάρη στον οποίο οι νεοφώτιστοι πήραν σπουδαίες ισοπαλίες από δυνατούς αντιπάλους (είχε προηγηθεί το 1-1 με τον ΠΑΟ), ενώ στο ενδιάμεσο είχε πάρει και τη νίκη στο κύπελλο κόντρα στη Νίκη Βόλου. Στο πρωτάθλημα πάντως παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές (0-4-4) και βρίσκεται δίκαια στη τελευταία θέση μαζί με Βέροια και Άρη. Under τα 5 από τα 6 τελευταία. Μαζί με άλλες 4 ομάδες, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Μίνγκας (12 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο μέσος Τσεμπερίδης (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Γκουέλα (12 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 2-3-2
Γκολ: 9-9
Τελευταία 5: 0-3-2

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Επανήλθε στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές (0-2-3), επικρατώντας εντός έδρας του ΠΑΣ με 2-0. Πήρε (αμφισβητούμενο) πέναλτι από χέρι του Λίλα στη περιοχή, σε σουτ του Ιγκόρ, με τον Βραζιλιάνο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (30’). Έχοντας από νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα έλεγξε τον αγώνα και έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Ζεκίνια (54’), ενώ το παιχνίδι τελείωσε με τη δεύτερη αποβολή του «Άγιαξ» στο 64’. Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση, μετά το 2-2 στο Κ. Βικελίδης, με τους Θρακιώτες να πλησιάζουν στους τρεις βαθμούς από την πεντάδα. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 εκτός έδρας. Πέρυσι συνάντησε τον Απόλλων στο κύπελλο, αποκλείοντας τον με μία ισοπαλία (1-1 εκτός) και μία νίκη (4-1 εντός). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 1-4-2
Γκολ: 9-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Το κλίμα δείχνει να έχει αλλάξει στον Απόλλων και σήμερα θα αγωνιστεί κόντρα σε ομάδα που είναι στα μέτρα του. Ρίσκο στον άσο του 2.55 (Playbet).




17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -

ΚΑΛΛΟΝΗ: Στο άδειο ΟΑΚΑ «υποδέχτηκε» τον ΠΑΟ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και χάνοντας δίκαια με 0-4 (29’, 43’, 67’, 92’). Δεύτερη σερί ήττα, αν και παραμένει αρκετά υψηλά για τα δεδομένα της. Για την ώρα στο -3 από την πεντάδα. Over τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Αλλάζει και πάλι έδρα και αυτή τη φορά θα είναι τυπικά γηπεδούχος στη Νέα Σμύρνη. Είναι ακόμα η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (6-0-8). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Μαρσέλο (13 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Γκάσιτς (8 συμμ.), Κριπιντίρης (2 συμμ.) και ο μεσοεπιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.).

Εντός: 3-0-4
Γκολ: 6-13
Τελευταία 5: 3-0-2

ΠΑΟΚ: Το νεανικό σύνολο της ΑΖ στάθηκε πολύ καλύτερα στην Τούμπα, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ στο 2-2 και τερματίζοντας έτσι 2ος, αλλά αήττητος, στον όμιλο. Τον επόμενο αντίπαλο θα τον μάθει στην κλήρωση της Δευτέρας. Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για τον Δικέφαλο, αφού την προηγούμενη Κυριακή έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλων, έχοντας 27 τελικές, αλλά και τον Τζόρβα να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα. Σημαντικό πισωγύρισμα, που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει 8 βαθμούς. Πολύ κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος παραπονέθηκε για τον παραγκωνισμό του, αλλά ο Στέφενς δεν τον υπολογίζει, ενώ από την άλλη αναμένεται επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον μέσο Κάτσε (2 συμμ.). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (25). Παραμένουν εκτός ο κεντρικός αμυντικός Λόπεθ (3 συμμ.), ο Νίνης (7 συμμ.) και ο μέσος Λόρενς (2 συμμ.).

Εκτός: 3-1-2
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Η Καλλονή είναι φιλότιμη ομάδα και την αδικεί οι αποδόσεις 11.00+. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και θα βγάλει κούραση μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα. Θα ρισκάρουμε στο πρώτο Χ της Καλλονής (4.60 NoviBet). Πιο ασφαλής εναλλακτική το over στο 1,80 (ChampionsBet).




19:30 ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προϊστορία: 6-8-24
Πέρυσι: ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2

ΑΡΗΣ: Φάνηκε πως όδευε για ακόμη μία ήττα στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη να έχει τον απόλυτο έλεγχο, δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος και να σκοράρει δύο φορές στην επανάληψη (62’, 65’). Ο Μιλίνκοβιτς έβγαλε ωστόσο άσο από το μανίκι, ρίχνοντας τον ανέτοιμο Τάτο στο παιχνίδι, με τον ίδιο φέρνει τα πάνω κάτω μέσα σε ένα δεκάλεπτο, με δύο γκολ (69’, 80’) και στρώνοντας το 2-2 από δικό του φάουλ στον Νταμαρλή (71’). Δεν άντεξε όμως μέχρι το τέλος και δέχτηκε την ισοφάριση (94’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας, μαζί με Βέροια και Απόλλωνα. Το ναυάγιο με τον επενδυτή έχει φέρει σημαντικές αναταράξεις στα διοικητικά του Άρη και κόντρα ανάμεσα σε Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Ο οικονομικός έλεγχος έδειξε ότι τα τελευταία χρόνια ξοδεύτηκαν 60 εκατ. ευρώ (!) για να έρθουν 194 παίχτες (!!), ενώ σαν να μη έφταναν αυτά, η υπόθεση με τα χρωστούμενα στον Κουλοχέρη μπορεί να οδηγήσει σε αφαίρεση βαθμών. Παραμένει ακόμα χωρίς εντός έδρας νίκη (0-3-3), η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα. Μαζί με άλλες 4 ομάδες, έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (12). Τα πηγαίνει καλά τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (3-2-2), με τις δύο ήττες να έρχονται με αρκετά άτυχο τρόπο και με διαιτητικά σφάλματα. Εκτός ο οι δεξιοί μπακ Ηρακλής (10 συμμ.), Ψυχογιός (11 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Πουλίδο (11 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Γ. Παπαδόπουλος (9 συμμ.), ο επιθετικός Αγγελούδης (9 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο εξτρέμ Ίμπε (8 συμμ.). Επιστρέφει ο Αγκάνθο (5 συμμ./1 γκ.). Τιμωρημένοι ο αριστερός Τσουμάνης (9 συμμ./1 γκ.) και ο εξτρέμ Ουντότζι (13 συμμ./5 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 0-3-3
Γκολ: 4-9
Τελευταία 5: 0-2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τυχερός την Τρίτη κόντρα στην αδιάφορη Άντερλεχτ, η οποία δεν ήρθε για τουρισμό, αλλά τελικά με το 3-1 πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπ. Λιγκ. Πρωταγωνιστής ο Σαβιόλα, που σκόραρε δις (33’, 25’), αλλά έχασε και πέναλτι (50’). Το ίδιο συνέβη και με τον Βάις (72’), τα κατάφερε όμως στο τρίτο ο Ντομίνγκες στο 95’. οι Βέλγοι είχαν ισοφαρίσει στο 39’, από το 49’ έπαιξαν με 10, αλλά προσπάθησαν να πιέσουν, ενώ στο 88’ έμειναν με 9 και στην τελευταία φάση με 8! Η κλήρωση τη Δευτέρα. Στο πρωτάθλημα πήρε τη νίκη στο ματς με τον Αστέρα, με διαιτητική εύνοια (πέναλτι στο 76’). Ο Ολαϊτάν σφράγισε το τρίποντο στο 89’. Παραμένει αήττητος και σταθερά πρώτος, ανοίγοντας παράλληλη την ψαλίδα από τον ΠΑΟΚ στους 8 βαθμούς. Έχει επίσης με διαφορά την καλύτερη επίθεση (43) και άμυνα (4). Αήττητος στα 7 τελευταία κόντρα στον Άρη (5-2-0). Εκτός ο αμυντικός μέσος Μανιάτης (12 συμμ./3 γκ./1 ασίστ) και ο αρχισκόρερ Μήτρογλου (10 συμμ./14 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 6-1-0
Γκολ: 17-2
Τελευταία 5: 5-0-0

Πρόταση στοίχημα: Καμιά σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αποδεκατισμένος Άρης των χιλίων προβλημάτων, δε μπορεί να σταθεί κόντρα στον πρωταθλητή. Καλή περίπτωση το over στο 1.65 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση