» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Της πήρε τον αέρα η Ρόμα


Προγνωστικά στοιχήματος: Της πήρε τον αέρα η Ρόμα
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια: 3-1-0 μετράει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ. Δέχτηκε γκολ και στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Ομόνοια.


Τραμπζονσπόρ - Μπούρσασπορ: Η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της Τουρκίας η Τραμπζονσπόρ (6-1-0). Ικανή πάντος μακριά από το γήπεδο της η Μπούρσασπορ.



Γιονγκ Αϊντχόφεν - Ντόρντρεχτ: Από τις καλές επιθέσεις της κατηγορίας η Γιονγκ Αϊντχόφεν. Η πρωτοπόρος Ντόρντρεχτ είναι αήττητη στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές.


Γιονγκ Τβέντε - Γιονγκ Άγιαξ: Μετά από τέσσερις σερί νίκες η Γιονγκ Τβέντε επέστρεψε στις ήττες. Η δεύτερη ομάδα του Άγιαξ μετρά μόνο μια νίκη στις 11 πρόσφατες αγωνιστικές.


Νασιονάλ Μαδεϊρα - Πάσος Φερεϊρα: Τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες για την Νασιονάλ Μαδεϊρα και οι τρεις πιο πρόσφατες συνοδεύτηκαν και με goal/goal. Από δύο βαριές ήττες προέρχεται η ουραγός Πάσος Φερεϊρα.

Μόναχο 1860 - Σαν Πάουλι: Τέσσερις κολλητές νίκες για την Μόναχο 1860. 3/4 τρίποντα έχει τελευταία η Σαν Πάουλι. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.


Ντιζόν - Κλερμόν: Αρκετές ισοπαλίες έχει η Ντιζόν, ενώ στα τελευταία 15 ματς έχει ηττηθεί μόνο στην έδρα της πρωτοπόρου Μετς. Δύο σερί νίκες για την Κλερμόν χωρίς καν να δεχτεί γκολ.


Μίλαν - Ρόμα: Τέσσερα διπλά έχει στα εφτά τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Μίλαν η Ρόμα.


Εστορίλ - Ζιλ Βιθέντε: No goal έληξαν τα τέσσερα τελευταία ματς της Εστορίλ στο πρωτάθλημα. 4/5 έχει προσφάτως και η Ζιλ Βιθέντε.


Βαγιαδολίδ - Θέλτα: Δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Βαγιαδολίδ. Τέσσερα γκολ και πάνω είχαν τα δύο πρόσφατα ματς της Θέλτα στο πρωτάθλημα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση