» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Super League: Πάλι με υπηρεσιακό η Τόττεναμ


Προβλέψεις στοίχημα Super League: Πάλι με υπηρεσιακό η Τόττεναμ
15:30 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 23-17-32
Πέρυσι: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ 1-2

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους «αγίους», πάλι με 1-1 αυτή τη φορά εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 27’ και τη Σαουθάμπτον να ισοφαρίζει με τον Ροντρίγκεζ στο 65’. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3), έχοντας νικήσει μόνο τη Χαλ στα 7 τελευταία (1-3-3), χάνοντας ακόμα περισσότερο την επαφή με τις πρώτες επαφές και πέφτοντας στην 9η θέση. Δεν παίζει άσχημα, αλλά σίγουρα δε αγωνίζεται το ίδιο όπως στην αρχή του πρωταθλήματος, όπου δεν έχανε και δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο. Μαζί με την Έβερτον, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (15). Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία. Εκτός ο κίπερ Μπόρουτς (13 συμμ.), οι αμυντικοί Κλάιν (12 συμμ./2 ασίστ), Φοξ (2 συμμ.) και οι μέσοι Γουανιάμα (14 συμμ.), ντο Πράδο (3 συμμ.).


Εντός: 4-3-1
Γκολ: 14-6
Τελευταία 5: 0-2-3

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Η εξευτελιστική ήττα από τη Λίβερπουλ εντός έδρας με 0-5 ήταν η αφορμή για την απομάκρυνση του Βίλας-Μπόας. Ο κατήφορος είχε ξεκινήσει από το 0-6 από τη Σίτι στα τέλη Νοεμβρίου, η κατάσταση πήγε να διορθωθεί με το 2-2 κόντρα στη Γιουνάιτεντ και τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες με ανατροπή (0-1, 2-1) επί Φούλαμ και Σάντερλαντ (η πρώτη πολύ τυχερή), αλλά η διοίκηση δεν έδωσε τελικά άλλα περιθώρια στον Πορτογάλο και τον απομάκρυνε μετά από 18 μήνες παρουσίας στον πάγκο. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο φέρεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του. Για σήμερα πάντως θα βρεθεί στον πάγκο ο υπηρεσιακός Τιμ Σέργουντ, όπως και στην ήττα-αποκλεισμό στο Λιγκ-Καπ από τη Γουέστ Χαμ. Έπαιξε με εναλλακτική ενδεκάδα, αλλά προηγήθηκε με τον Αντεμπαγιόρ (67’), αλλά τα σφυριά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’, 85’). Over τα 5 τελευταία στο πρωτάθλημα, όπως τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Νο goal τα 6 από τα 8 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Βερτόνγκεν (14 συμμ.), Καμπούλ (3 συμμ.), οι μέσοι Σάντρο (12 συμμ./1 γκ.), Τάουνσεντ (14 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Κέιν (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο μέσος Παουλίνιο (16 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 5-1-2
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοίχημα: Η κατάσταση στην Τόττεναμ δεν είναι καλή και ο Σέργουντ θα προσπαθήσει να αποφύγει αρχικά την ήττα. Η Σαουθάμπτον έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος, αλλά περισσότερο ανασταλτικά και δεδομένων των συνθηκών το under αποκτά μεγάλη αξία (1.75 Stoiximan).



18:00 ΣΟΥΟΝΣΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Προϊστορία: 0-2-6
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ 0-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 12’ με τον Ντάιερ, αλλά η Νόριτς ήταν καλύτερη και ισοφάρισε με πολύ ωραίο γκολ του Χούπερ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Δέχτηκε πίεση στην επανάληψη, αλλά κατάφερε να φύγει με το βαθμό, παραμένοντας αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0) και βελτιώνοντας τη βαθμολογική της συγκομιδή, που είναι σε μέτρια επίπεδα τη φετινή χρονιά, απόρροια των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και των συχνών τραυματισμών. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αρχής γενομένης από σήμερα (Έβερτον, Τσέλσι εκτός, Βίλλα εκτός, Σίτι εντός). Over τα 6 από τα 8 φετινά εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Νο goal τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Έβερτον, από την οποία έχει χάσει και τις 4 φορές που την έχει υποδεχτεί. Μόνο σε μία από αυτές κατάφερε να σκοράρει. Εκτός ο κίπερ Φορμ (13 συμμ.), οι αμυντικοί Τσίκο (15 συμμ./1 γκ.), Μον, ο μέσος Μπρίτον (7 συμμ.) και οι επιθετικοί Ντάιερ (14 συμμ./4 γκ.), Βάσκεζ (7 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Άνχελ Ράνχελ (12 συμμ.).

Εντός: 2-4-2
Γκολ: 15-12
Τελευταία 5: 2-2-1

ΕΒΕΡΤΟΝ: Ήταν πολύ καλή για ακόμα ένα παιχνίδι και επικράτησε δίκαια εντός έδρας της Φούλαμ με 4-1. Προηγήθηκε με σου του Όσμαν στο 18’ από το ύψος του πέναλτι και έλεγχε το ματς. Πιέστηκε στην αρχή της επανάληψης και ισοφαρίστηκε στο 67’ με πέναλτι που έκανε ο Μπάρι στον Κατσάνικλιτς (τραβηγμένο), αλλά στη συνέχεια δεν άφησε άλλα περιθώρια στους φιλοξενούμενους και πέτυχε τρία τέρματα με τους Κόλμαν 73’, Μπάρι 84’, Μιραλάς 91’. Ευνοήθηκε και η ίδια από την ήττα της Άρσεναλ και πλησίασε στους 4 βαθμούς την κορυφή, διατηρώντας αήττητο 9 αγωνιστικών (5-4-0). Παραμένει άλλωστε η μόνη ομάδα στην Πρέμιερ, που έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος (Σίτι εκτός). Μαζί με τη Σαουθάμπτον, έχει την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (15). Εντός έδρας τρέχει αήττητο 17 αγώνων (12-5-0). Αήττητη σε όλες τις αναμετρήσεις της με τη Σουόνσι (6-2-0). Εκτός ο αριστερός μπακ Μπέιν (12 συμμ./2 γκ.), ο αμυντικός Χίμπερτ, ο αμυντικός μέσος Γκίμπσον (1 συμμ.), ο εξτρέμ Ντεουλοφέου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Κονέ (5 συμμ.).

Εκτός: 3-4-1
Γκολ: 10-8
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοίχημα: Πεσμένη από την αρχή της χρονιάς η Σουόνσι, αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Δύσκολο το ματς, αλλά και πάλι δύσκολα να χάσουν τα ζαχαρωτά. Χ2 στο 1.36 (NoviBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση