Στοίχημα Super League: Ματς με αρκετά γκολ στη Λεωφόρο
15:30 ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 1994): 11-3-2
Πέρυσι: ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

ΠΑΟΚ: Είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο μέρος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και δέχτηκε το γκολ σε μια από τις λιγοστές φάσεις που είχαν οι γηπεδούχοι (24’). Στην επανάληψη εμφανίστηκε πολύ καλύτερος, δεν απειλήθηκε καθόλου και έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες κυρίως με τον Σαλπιγγίδη. Η είσοδος του Λίνο στο 79’ του έδωσε ακόμα περισσότερο ώθηση και από δική του εκτέλεση κατάφερε ο Τζαβέλλας να ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 90’. Σταθερά 2ος, αλλά πλέον μπορούμε και επίσημα να πούμε ότι όποιες φιλοδοξίες είχε για πρωτάθλημα τελείωσαν, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει στο +10. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (7-1-0). Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (31). Αήττητος πέρυσι σε 4 αγώνες με το Λεβαδειακό (3-1-0, κύπελλο, πρωτ.). Όλοι στο under, σε κανένα δε δέχτηκε γκολ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ. Εκτίει ποινή ο Κατσουράνης. Με Κατσικά, Τζαβέλλα στα σέντερ μπακ σήμερα ο ΠΑΟΚ.


Εντός: 7-1-0
Γκολ: 17-4
Τελευταία 5: 3-2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κάκιστος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ήταν σε όλο το παιχνίδι σε παθητικό ρόλο και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με το βαρύ 0-4. Η πρώτη μετά από 5 σερί εντός έδρας νίκες, όπου είχε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, τρίτη στα 4 τελευταία συνολικά, πλησιάζοντας απειλητικά την επικίνδυνη ζώνη. Είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό σε 8 εξόδους και έχοντας δεχτεί τα περισσότερα γκολ (19). Συνολικά, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (30). Νο goal τα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του. Αμφίβολοι ο κίπερ Πρζιρόφσκι (11 συμμ.), ο αμυντικός Ιωαννίδης (7 συμμ.) και ο εξτρέμ Κάντζι (11 συμμ.).

Εκτός: 0-1-7
Γκολ: 7-19
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ο αδύναμος εκτός έδρας Λεβαδειακός δεν έχει καμιά τύχη μέσα στην Τούμπα. Ο Καραγεωργίου δε φοβάται να παίξει ανοιχτά και ίσως αυτό να βοηθήσει σε ένα μεγάλο σκορ. Over στο 1.60 (Playbet).



17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Προϊστορία (από 2007): 4-1-1
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν καλύτερος του Άρη στην αρχή και πήρε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με το γκολ του Σέτι. Στην επανάληψη απείλησε μόνο από με μακρινά σουτ και δέχτηκε αρκετές φάσεις, στο 60’ γλίτωσε από πέναλτι, αλλά δέχτηκε τελικά την ισοφάριση 5 λεπτά αργότερα. Ρώσικη ρουλέτα το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος. Δίκαιο το αποτέλεσμα και αν έδειχνε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ίσως μπορούσε και κάτι περισσότερο. Η 6η Ξάνθη μείωσε έτσι τη διαφορά στον ένα βαθμό. Παραμένει αήττητος εντός έδρας (5-3-0). Δεν έχει δεχτεί γκολ σε καμιά από τις 5 νίκες του. Under τα 7 από τα 9 τελευταία. Μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα στη Βέροια, άλλες τόσες στις 3 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε, χωρίς να παραβιαστεί η εστία του. Εκτός μεσοεπιθετικός Γκρατσίνι (9 συμμ.) και ο εξτρέμ Ναβάρο (14 συμμ./3 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός μέσος Μουνάφο (8 συμμ.).

Εντός: 5-3-0
Γκολ: 17-7
Τελευταία 5: 3-1-1

ΒΕΡΟΙΑ: Ματς με αρκετές φάσεις το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη, αλλά η Βέροια συνέχισε για ακόμη ένα ματς τα άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα, χάνοντας από τον Πανιώνιο με 1-2. Τουλάχιστον βρήκε δίχτυα μετά από 5 «άσφαιρες» εξόδους, με τον Μπεν Ναμπουχάν να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ισοφαρίζοντας το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο 22’. Καθοριστική η αποβολή του Σισοκό στο 77’, που επέτρεψε το γκολ για τους γηπεδούχους μετά από 7 λεπτά. Σταθερά στην προτελευταία θέση, μείωσε στους δύο βαθμούς ο Άρης, όσο απέχει και η σωτηρία. Ακόμα δεν έχει πάρει εκτός έδρας τρίποντο (0-3-5). Μαζί με τον ΟΦΗ, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (14). Παρελθόν αποτελεί ο μέσος Ντα Κόστα (3 συμμ.) και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ορέστες (12 συμμ.). Τιμωρημένοι ο αμυντικός μέσος Γεωργιάδης (14 συμμ.) και ο κεντρικός αμυντικός Σισοκό (9 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Αναστόπουλος (13 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Τραπ (12 συμμ.). Αμφίβολοι οι μέσοι Σιόντης (9 συμμ.) και Ζεζίνιο (11 συμμ.). Ουσιαστικά θα είναι χωρίς 7 βασικά στελέχη.

Εκτός: 0-3-5
Γκολ: 4-16
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση στοίχημα: Ο Αστέρας είναι σοβαρή ομάδα και το ματς είναι ξεκάθαρα στο χέρι του. Η Βέροια δεν έχει να χάσει τίποτα στην κατάσταση που είναι και με τον φορμαρισμένο Μπεν ίσως βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας και σε μας το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ (2.89 ChampionsBet).



17:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-0-1
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν έδειξε ικανός να χτυπήσει το ματς και παρά τις δηλώσεις για επιθετικό ποδόσφαιρο από τον Αναστόπουλο, μόνο αυτό δε συνέβη. Απόλυτα δίκαιη η ήττα με 0-3. Δεν είχε τη ρέντα (για να μη τη χαρακτηρίσουμε αλλιώς!) όπως κόντρα με τη Ξάνθη και επέστρεψε στις ήττες, η 6η εκτός έδρας στα 7 τελευταία. Δεν άλλαξε η θέση του, αλλά είδε τον Απόλλων να τον πλησιάζει στο βαθμό και έτσι η συγκέντρωση βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη. Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μενδρινό του Πανιωνίου. Προ τις εξόδου Μοράλ και Τόρρες (5 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Θέρρα (2 συμμ.), ο εξτρέμ Μοράλ (9 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ναζλίδης (7 συμμ./4 γκ.).

Εντός: 2-5-1
Γκολ: 12-10
Τελευταία 5: 1-1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παρά τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει και την αλλαγή στον πάγκο, με τον Παναγόπουλο να αναλαμβάνει στη θέση του αποχωρήσαντα Παντελή, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και έφτασε στην επικράτηση επί της Βέροιας με 2-1 Σκόρερ τν δύο τερμάτων ο Αραβίδης (22’, 84’), ο οποίος ήταν και MVP της αγωνιστική, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με πέναλτι που έκανε ο Καπάνταης στο 45’+2. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αποβολή για τη Βέροια στο 77’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 4 αγωνιστικές (0-2-2), διάστημα στο οποίο δεν είχε καταφέρει να σκοράρει. Υπάρχουν και εξωαγωνιστικά θετικά μηνύματα για τον Πανιώνιο, αφού η παρουσία του πρώην μεγαλομετόχου Τσακίρη στο γήπεδο αναζωπύρωσε φήμες για επιστροφή του στην ομάδα, ενώ την Πέμπτη δόθηκαν σε παίχτες και υπαλλήλους 70.000 ευρώ. Ο Μενδρινός (14 συμμ./1 ασίστ) κατέθεσε προσφυγή και οδεύει προς Πλατανιά. Προς Ολυμπιακό ή ΑΕΚ ο κεντρικός αμυντικός Αυλωνίτης. (15 συμμ.). Εκτός ο επιθετικός Γιάννου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο αμυντικός Κουλοχέρης (7 συμμ.).

Εκτός: 1-3-4
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Ο Πλατανιάς δείχνει να είναι σε μεταβατικό στάδιο και να αναπροσαρμόζεται γιατί η κατάσταση χειροτερεύει. Το momentum είναι με τον Πανιώνιο, στον οποίο έστω και για λίγο, έχουν τον λόγο να χαμογελούν. Χ2 στο 2.84 (MeridianBet). Πάντως στο 1.35 τον Πλατανιά δε μπορείς να τον παίξεις και ας πάει με την ομάδα U20 o Πανιώνιος.



17:15 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προϊστορία: 0-0-0
Πέρυσι (Football League): ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

ΚΑΛΛΟΝΗ: Άντεξε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Πανθρακικό, γλιτώνοντας το γκολ από το δοκάρι. Λύγισε όμως στην επανάληψη, αφού μετά το πρώτο γκολ (54’), έμεινε με 10 (Χούγκο Φαρία 70’), δεχόμενη το τελικό 0-2 έξι λεπτά αργότερα. Τέταρτη σερί ήττα για τους γυρολόγους της Καλλονής, που αλλάζουν και πάλι «έδρα». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα. Πλησιάζει και απειλητικά της τελευταίες θέσης, ήδη υπάρχουν έντονες φήμες για απομάκρυνση του Ματζουράκη, αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα (6-0-10). Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (31). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κριπιντίρης (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.). Παρελθόν αποτελούν ο αμυντικός Λαμπρόπουλος (1 συμμ.) και ο μέσος Λίμα (1 συμμ.).

Εντός: 3-0-5
Γκολ: 8-18
Τελευταία 5: 1-0-4

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ξεκίνησε πολύ δυνατά κόντρα στην Απόλλων και μετά από σερί ευκαιρίες, πήρε προβάδισμα με τον Μπαντιμπανγκά (16’). Του στοίχισε η άμεση απάντηση των φιλοξενούμενων (18’), αφού έχασε το ρυθμό του. Σταδιακά υποχώρησε και τελικά δέχτηκε δεύτερο τέρμα (43’), αλλά στην τελευταία φάση του πρώτο μέρους, ο Πελέ με μακρινό απευθείας φάουλ έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσια. Η επανάληψη δεν είχε τον ίδιο ξέφρενο ρυθμό, με το σκορ να μένει έτσι όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-3), ακόμα έχει μια σχετική ασφάλεια από τις τελευταίες θέσεις (+4). Αν μπορούσε να διορθώσει και τα αμυντικά του κενά, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. 0-0 έληξαν και οι δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Football League. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Πελέ (12 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-4-3
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 0-2-3

Πρόταση στοίχημα: Στοπ στον κατήφορο θέλει να βάλει η Καλλονή, αλλά βάση των τελευταίων εμφανίσεων δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Εργοτέλη, που παίζει πάντως καλύτερα. Πάμε με την πρώτη ισοπαλία της Καλλονής (3.20 BetShop).



19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 1994): 28-7-6
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 3-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπορεί να μην είχε τους Πράνιτς, Μπεργκ στη Λειβαδιά, αλλά το νεανικό σύνολο του Γ. Αναστασίου είχε παραπάνω από ότι χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν 3 καλές φάσεις στο πρώτο 20λεπτο, αλλά ο ΠΑΟ προηγήθηκε στο 31’ με σουτ του Κλωναρίδη μέσα στην περιοχή σε στημένη φάση, ενώ στο 37’ ο Λαγός με εκπληκτική λόμπα έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίχτης με κεφαλιά έκανε το 3-0. αλλά αποβλήθηκε από υπερβάλλοντα ζήλο στο 68’. Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν ένα δοκάρι κατά τύχη, αλλά ο ΠΑΟ σκόραρε και τέταρτο με τον Χρήστο Δώνη, να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στην ομάδα. Πλησίασε στους 2 από τον Ατρόμητο. Εμφανίζεται πολύ καλύτερος στα εκτός έδρας τελευταία (4-1-0, με 1 μόνο γκολ παθητικό), παρά στα εντός όπου έχει χάσει τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα. Στα 2-3 γκολ έληξαν οι 6 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του με τη Ξάνθη. Εκτός ο μέσος Πράνιτς (10 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο εξτρέμ Μπαϊράμι (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεργκ (15 συμμ./8 γκ./3 ασίστ).

Εντός: 4-1-3
Γκολ: 11-8
Τελευταία 5: 3-1-1

ΞΑΝΘΗ: Γλίτωσε από το δοκάρι στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά στην επανάληψη έδειξε πιο αποφασισμένος και με τη «μαγική» κίνηση του Μάουρερ να βάλει τον Κάλβο στο παιχνίδι, άλλαξε τελείως το ρου του αγώνα, με τον Ισπανό να σημειώνει δύο τέρματα (55’, 62’). Οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 76’, αλλά από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο τραγικός διαιτητής Λαμπρόπουλος, ο οποίος άρχισε τα απανωτά λανθασμένα σφυρίγματα, κατά των φιλοξενούμενων (οφσάιντ, κόκκινη, αποβολή προπονητή), με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ στα τελευταία λεπτά. Μάλλον χρωστούμενα σφυρίγματα για τους Θρακιώτες, που είχαν πληρώσει με το ίδιο νόμισμα σε Τρίπολη και Ν. Σμύρνη (λανθασμένα ακυρωθέντα γκολ στο 90’). Αυτό που μένει όμως για τη Ξάνθη είναι η νίκη, που τη βοηθάει να μένει ζωντανή στο κυνήγι της πεντάδα, μένοντας στο -1 από τον Αστέρα. Αν διόρθωνε και τις εκτός έδρας επιδόσεις, θα ήταν ακόμα πιο κοντά στο στόχο. Εκτός οι αμυντικοί Κομεσίδης (1 συμμ.), Χοσέμι (8 συμμ.) και ο δεξιός μέσος Μαρίν (14 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 1-2-5
Γκολ: 8-17
Τελευταία 5: 3-11

Πρόταση στοίχημα: Αυτά που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες πρόσφατα, υπόσχονται αρκετά γκολ και δείχνουν αμφότερες αρκετά ορεξάτες. Περιμένουμε να δούμε σκορ εκατέρωθεν. Γκολ-γκολ στο 1.91 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση