» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Απάντηση για την «πεντάρα» θα ψάξει η Σοσιεδάδ


Προγνωστικά Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Απάντηση για την «πεντάρα» θα ψάξει η Σοσιεδάδ
21:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία (από 1998): 8-9-5
Α’ αγώνας (09/01/14): ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-0
Πρωτάθλημα (13/01/14): ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 5-1

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Έχει επιστρέψει πολύ δυνατά από τη διακοπή και μετά το 5-2 (εκτός) επί της Βαγιεκάνο, φιλοδώρησε με 5 γκολ και τη Σοσιεδάδ στο Ελ Μαδριγάλ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο Βραζιλιανο-μεξικάνος άσος, σκόραρε δύο φορές (16’, 33’) και έδωσε άλλα δύο γκολ στον Ούτσε (27’, 55’), με τον Μοισές να πετυχαίνει το 5ο για την ομάδα του στο 58’. Η Σοσιεδάδ το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 60’ και τίποτα παραπάνω παρότι πίεσε ως το τέλος. Αποθεώθηκε ο ντος Σάντος όταν αποχώρησε για να αλλάξει τον Περμπέ στο 74’. Γύρισε έτσι στις εντός έδρας νίκες, μετά από 5 αγώνες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-3-2) και ξεπέρασε τη Σοσιεδάδ στη βαθμολογία, πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς από την τετράδα.
Έχει την καλύτερη επίθεση μετά από Μπάρτσα, Ρεάλ, Ατλέτικο, ένα μόλις γκολ πάνω από τη Σοσιεδάδ. Εντός έδρας, σε 11 φετινούς αγώνες, μόνο κόντρα στη Γρανάδα κράτησε το μηδέν. Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στη Σοσιεδάδ (3-2-0). Under οι 7 από τις 9 τελευταίες φορές που τη υποδέχτηκε. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Κάνι (15 συμμ./2 γκ./6 ασίστ) και ο αριστερός εξτρέμ Πέρεζ (12 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Αγνώριστη στο ματς με τη Βιγιαρεάλ, γνώρισε τον εκτός έδρας διασυρμό με 1-5. Ο Αγκιρέτσε πέτυχε το γκολ της τιμής στο 60’. Προερχόταν από καλές εμφανίσεις, έχοντας νικήσει στο πρώτο του νέου έτους τη Μπιλμπάο στο μεγάλο ντέρμπι της χώρας των Βάσκων (2-0). Έπεσε έτσι μια θέση (6η), στο +2 πλέον από την ανεβασμένη Σεβίλλη. Στον πρώτο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για το κύπελλο, αμφότερες οι ομάδες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και την κράτησε στο παιχνίδι ο τερματοφύλακας Θουμπικαράι. Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκρανέρο (3 συμμ/1 ασίστ). Αμφίβολοι ο αριστερός μπακ Ντε λα Μπέγια (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο δεξιός μπακ Εστράδα (3 συμμ.) και ο επιθετικός Ιφράν.

Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Αν οι δύο προπονητές προχωρήσουν σε τόσες αλλαγές όσες και στον πρώτο αγώνα κυπέλλου, τότε θα μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή που θα επηρεαστεί περισσότερο αναμένεται να είναι η Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι θα θελήσουν να δώσουν απαντήσεις και έτσι αποκτά αξία το Χ2 στο 2.07 (NoviBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση