» » » » » » Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Καλλονή


Πάμε στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Καλλονή
17:00 ΚΑΛΛΟΝΗ – ΟΦΗ

Προϊστορία (από 2013): 1-0-1
Α’ αγώνας (12/13): ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ 0-1
Πρωτάθλημα (12/13): ΟΦΗ-ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σημαντική βαθμολογική ανάσα για την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, που επικράτησε δίκαια του Άρη στο ΟΑΚΑ με 3-1. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα πολύ πρώτο 20λεπτο, όπου και προηγήθηκαν (14’), αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοση τους, με αποτέλεσμα η Καλλονή να φτάσει στην ισοφάριση στο 34’ με την κεφαλιά του Ζακουάνι, που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Στο 49’ ο Μανούσος με ξερό σουτ έκανε το 2-1 και το σκορ έκλεισε ο Λεοζίνιο σε αντεπίθεση στο 87’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές (0-1-5), ξεφεύγοντας τρεις βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (36). Έχει δεχτεί γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία. Η καλή εμφάνιση δίνει ψυχολογία στην ομάδα της Μυτιλήνης, ενόψει του επαναληπτικού του 1-0 που πήρε στην Κρήτη. Στον προηγούμενο γύρο είχε προκριθεί επί του Πιερικού (2-1 εκτός, 2-2 εντός).
Την Κυριακή παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικός ξεκίνησε ο μέσος Κεϊτά (ΠΑΣ), ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο επίσης νεοαποκτηθέντας Σπύρος Φουρλάνος (Κλαμπ Μπριζ). Εκτός ο επιθετικός Περόνε (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 1-1-3


ΟΦΗ: Ήταν καλύτερος κόντρα στη Βέροια, η οποία πήγε στο Ηράκλειο με σκοπό να πάρει τουλάχιστον το βαθμό και παίζοντας άμυνα. Τελικά όμως της «έφεξε» αφού ο ΟΦΗ κατάφερε να μείνει με 10 στο 75’ (Μπούρμπος) και με 9 στο 81’ (Ζόρο), «δώρο» που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι φιλοξενούμενοι, σκοράροντας στο 85’ και φεύγοντας έτσι με τη νίκη. Απογοητευμένος ο Σα Πίντο, που στάθηκε στο ότι οι παίχτες του ήταν ανεξήγητα νευρικοί σε όλο το ματς, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι. Δεύτερο ματς χωρίς νίκη στη νέα χρονιά, μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο και δεύτερο που δε σκοράρει. Στους 3 βαθμούς πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Στον προηγούμενο γύρο είχε πάρει τη πρόκριση από την Καλλιθέα (1-0 εκτός, 1-1 εντός). Τη Δευτέρα ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Πλατανιά. Ο Σλοβένος Μίρνες Σίσιτς επέστρεψε στον ΟΦΗ, αλλά ακόμα δεν είναι στη διάθεση του προπονητή. Επέστρεψε ο μέσος Κάλαϊτζιτς (15 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Δασκαλάκης (11 συμμ.) και ο κεντρικός μέσος Φραγκουλάκης (8 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος σαν ομάδα από την Καλλονή και με το εις βάρος του σκορ είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει περισσότερο. Στο 1.90 να σκοράρει πρώτος (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση