» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτίωσε την άμυνα η Τσέλσι


Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτίωσε την άμυνα η Τσέλσι
Χετάφε - Σοσιεδάδ: Τις τέσσερις σερί ήττες έφτασε η Χετάφε. Στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος η Σοσιεδάδ ηττήθηκε με 5-1 από την Βιγιαρεάλ.


Ναϊμέγκεν - Ντεν Χάαγκ: H ουραγός Ναϊμέγκεν έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 49 γκολ παθητικό. Όμως και η Ντεν Χάαγκ δέχτηκε τουλάχιστον ένα τέρμα στις έξι τελευταίες της αναμετρήσεις.


Ουντινέζε - Λάτσιο: Τρεις σερί άσοι απέναντι στην Λάτσιο μετρά η Ουντινέζε. Πριν είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.




Ρεμς - Λιόν: Εκπληκτική η πορεία της Ρεμς μέχρι στιγμής (8-8-4). Τρεις σερί νίκες μετράει ανεξαρτήτως διοργάνωσης η ανεβασμένη Λιόν.


Άρης - Ατρόμητος: Άλλος ένας τελικός για τον ουραγό Άρη, που αναζητά ακόμη την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-5). Ο Ατρόμητος δεν χάνει εδώ και 10 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Μαλίν - Άντερλεχτ: Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται η φετινή Μαλίν, ακόμη και εντός έδρας (3-3-4). 4-1-0 μετρούσε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος η Άντερλεχτ.

Σουόνσι - Τότεναμ: Το σερί της Σουόνσι στο πρωτάθλημα είναι 0-3-4 στα εφτά τελευταία και 4-1-0 της Τότεναμ στα πέντε πιο πρόσφατα.

Καμπούρ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Τα 16 γκολ που έχει σημειώσει η Καμπούρ είναι η χειρότερη επίδοση της κατηγορίας. Στις εννιά εξόδους της πάντως η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχει δεχτεί 26 τέρματα.


Ουτρέχτη - Φέγενορντ: Από 5/6 over προέρχεται τελευταία η Ουτρέχτη. Τέσσερις απανωτές νίκες για την Φέγενορντ, που καλύπτει το χαμένο έδαφος.


Κατάνια - Φιορεντίνα: Ουραγός η Κατάνια, που στηρίζεται εξ' ολοκλήρου στην έδρα της (3-4-2). Ανέπαφη κράτησε την εστία της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η Φιορεντίνα.


Μπολόνια - Νάπολι: Δεύτερο κολλητό εντός έδρας ματς για την Μπολόνια μετά το 0-0 κόντρα στην Λάτσιο. Δυνατή και μακριά από το «Σαν Πάολο» η Νάπολι.


Τζένοα - Ίντερ: Από τρία διαδοχικά no goal προέρχεται η Τζένοα. Μόλις ένα τρίποντο στα εφτά τελευταία για τη ντεφορμέ Ίντερ.


Κιέβο - Πάρμα: Δύο διαδοχικές ισοπαλίες μετρά η Κιέβο. Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Πάρμα, καθώς στο πρωτάθλημα προέρχεται από οχτώ θετικά αποτελέσματα.


Σασσουόλο - Τορίνο: Από εντυπωσιακή νίκη προέρχεται η Σασσουόλο, κερδίζοντας 4-3 την Μίλαν. Παίζει χωρίς άγχος το Τορίνο και αυτό της βγαίνει σε καλό.

Αταλάντα - Κάλιαρι: Πολύ καλή παράδοση για την Αταλάντα με απολογισμό 7-4-0 κόντρα στην Κάλιαρι.

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης: Δύο σερί νίκες για τον Απόλλων Σμύρνης στο πρωτάθλημα. Ανέπαφη την εστία του κράτησε στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης.


ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων έχει ο ντεφορμέ ΠΑΣ Γιάνννινα. Ενισχυμένη η Καλλονή, που έχει μόλις μια ισοπαλία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα (7-1-11).


Εργοτέλης - Ξάνθη: Από τις πλέον ντεφορμέ ομάδες ο Εργοτέλης με 0-3-4 στα εφτά τελευταία παιχνίδια. Σε κακή κατάσταση και η Ξάνθη με τρεις διαδοχικές ήττες. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Άγιαξ - Αϊντχόφεν: Η πρωτοπόρος Άγιαξ προέρχεται από έξι διαδοχικά τρίποντα. Στο -11 η Αϊντχόφεν, που δύσκολα να προλάβει.


Τσέλσι - Μάντσεστερ Γ.: Μόλις ένα γκολ δέχτηκε στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι. Μόνο την Άρσεναλ εντός κέρδισε φέτος στα μεγάλα παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Τουλούζ - Μονακό: Στις έξι αγωνιστικές αυξήθηκε το αήττητο της Τουλούζ. Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη για την Μονακό, που απομακρύνθηκε από την κορυφή.


Ακαδέμικα - Ζιλ Βιθέντε: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Ακαδέμικα μετά το εντυπωσιακό 4-2 επί της Πάσος Φερεϊρα. Τις τέσσερις διαδοχικές ήττες συμπλήρωσε η Ζιλ Βιθέντε.


Ρίο Άβε - Μπελένενσες: Under εμφάνισε στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Ρίο Άβε. Με εννιά γκολ ενεργητικό η Μπελενένσες διαθέτει την χειρότερη επιθετική επίδοση του πρωταθλήματος.


Βιγιαρεάλ - Αλμερία: Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Βιγιαρεάλ σημείωσε 10 γκολ και η Αλμερία στο πιο πρόσφατο δέχτηκε έξι τέρματα από την Μπιλμπάο.


Βάρεγκεμ - Γκενκ: Η έδρα της Βάρεγκεμ είναι η πιο δυνατή του πρωταθλήματος (9-2-0). Τέσσερις σερί ήττες μετρούσε πριν την διακοπή η Γκενκ.


Μπενφίκα - Μαρίτιμο: Πήρε και το ντέρμπι με την Πόρτο η Μπενφίκα και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή (11-3-1). Τέσσερις σερί ισοπαλίες για την Μαρίτιμο.


Μπράγκα - Πάσος Φερεϊρα: Βρίσκει την φόρμα της η Μπράγκα με 2-1-0 στα τρία τελευταία. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη για την ουραγό Πάσος Φερεϊρα.


Βέροια - Παναθηναϊκός: Μόλις μια φορά έχει ηττηθεί στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Βέροια. Under έληξαν τα τρία τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Παναθηναϊκός.


Λεβάντε - Μπαρτσελόνα: No goal και under τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λεβάντε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τη νίκη θέλει μονάχα η Μπαρτσελόνα μετά το 0-0 στην Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο.


Πόρτο - Σετουμπάλ: Η ήττα από την Μπενφίκα έριξαν την Πόρτο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ντεφορμέ με τρεις κολλητές ήττες η Σετουμπάλ και δύσκολα να αντέξει στο «Ντραγκάο».



Μίλαν - Βερόνα: Ήττα ντροπής με 4-3 από την Σασσουόλο και νέος προπονητής ο Ζέεντορφ στην Μίλαν. Ανοιχτά παίζει η Βερόνα, που παραμένει πέμπτη στην βαθμολογία.


Παρί Σεν Ζερμέν - Ναντ: Αήττητη εντός έδρας η Παρί Σεν Ζερμέν (7-3-0). Στο -2 από θέση Ευρώπης η νεοφώτιστη Ναντ.

Ατλέτικο Μ. - Σεβίλλη: Μόλις μια απώλεια έχει στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης (9-1-0). 5-2-0 η φόρμα της Σεβίλλης στα εφτά τελευταία για το πρωτάθλημα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση