» » » » » » Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Στα καλύτερα της η Σεντ Ετιέν

Πάμε στοίχημα Ligue 1 Γαλλίας: Στα καλύτερα της η Σεντ Ετιέν
21.30 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΛ

Προϊστορία: 7-11-16
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΙΛ 1-2


ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι στην έδρα της Γκινγκαμπ έμεινε στο 0-0 και θα μπορούσε είτε να κερδίσει είτε όμως και να ηττηθεί. Έτσι μπήκε ένα τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των τριών νικών, ενώ παρέμεινε στην τέταρτη θέση του Σαμπιονά, έξι πόντους πίσω από την τρίτη της βαθμολογίας Λιλ που υποδέχεται σήμερα. Εντός έδρας έχει βελτιωθεί τελευταία, έχοντας κερδίσει τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί. Τιμωρημένος εδώ και καιρό ο στόπερ Ζούμα (11 συμ.). Εκτός και ο μπακ Κλερκ (18 συμ./1 γκολ).


Εντός: 6-2-2
Γκολ: 28-20
Τελευταία 5: 3-1-1



ΛΙΛ: Λογικό να έρθει κάποτε και το ντεφορμάρισμα. Στην αναμέτρηση με την Ρεμς μπροστά στο κοινό της γνώρισε την ήττα με 2-1, μειώνοντας με αυτογκόλ στο 88' τα δύο τέρματα που είχαν προηγηθεί από την αντίπαλο. Έχει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες και αν χάσει εκ νέου σήμερα τότε θα δει την απόσταση της από την τέταρτη Σεντ Ετιέν να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Εξακολουθεί πάντως να διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 10 γκολ παθητικό. Μακροχρόνια η απουσία του επιθετικού Μέντες (1 συμ.). Λείπει λόγω τραυματισμού και ο βασικός στόπερ Μπεριά (17 συμ.).


Εκτός: 4-4-2
Γκολ: 23-10
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Σεντ Ετιέν δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και πιο φρέσκια από τη ντεφορμέ Λιλ. Στο 2,40 ο άσος στην mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση