» » » » » » Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Θα την ξαναπατήσει η Μπαρτσελόνα;


Προγνωστικά Κύπελλο Ισπανίας: Θα την ξαναπατήσει η Μπαρτσελόνα;
23:00 ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία (από 2004): 0-4-10
Πρωτάθλημα:
(19/01/14) ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1
(18/08/13) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ 7-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκά Βύντρα, που άνοιξε το σκορ στο 11’, κατάφερε να πάρει το βαθμό από τη Μπαρτσελόνα στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια». Βασικός ξεκίνησε και ο Νίκος Καράμπελας. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε την κεφαλιά από τον πρώην συμπαίχτη του στον ΠΑΟΚ, Αντρέας Ίβανσιτς και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο, όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα (19’). Παρά την πίεση που δέχτηκαν μέχρι το τέλος, το σκορ δεν άλλαξε και έτσι «ξέπλυναν» κατά κάποιο τρόπο τη ντροπή από το 0-7 του πρώτου γύρου. Δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και το 3-6-1 του Χοακίν Καπάρος δείχνει να αποδίδει, αφού η ομάδα του δέχτηκε μόνο ένα γκολ στα 4 τελευταία, ενώ φαίνεται πως υπάρχει περισσότερη συνοχή στις γραμμές. Μετράει 5 σερί under σε πρωτάθλημα (3) και κύπελλο (2). Στους 2 προηγούμενους γύρους απέκλεισε Ουέλβα και Βαγιεκάνο. Χωρίς απουσίες.


Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πέταξε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη από τη Λεβάντε, αλλά δεν έχασε τη θέση της στην κορυφή, αφού η Σεβίλλη κράτησε στο 1-1 την Ατλέτικο. Το πρωτάθλημα πάντως απέκτησε και πάλι πιο «άγρια» ομορφιά, με τη Ρεάλ να τις πλησιάζει στον ένα βαθμό. Αήττητη από τη Λεβάντε στα 14 τελευταία για το πρωτάθλημα (10-4-0). Τα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα ήταν over. Το γκολ από τη Λεβάντε ήταν το πρώτο στα 5 τελευταία για κύπελλο (2) και πρωτάθλημα (3). Στους 2 προηγούμενους γύρους του κυπέλλου απέκλεισε Καρταχένα και Χετάφε. Μοναδική αξιόλογη απουσία ο Νέιμαρ (16 συμμ./6 γκ./8 ασίστ), που θα λείψει για τουλάχιαστον ακόμα δύο εβδομάδες. Εκτός επίσης ο τρίτος κίπερ Όιερ και ο κεντρικός μέσος Τζόναταν ντος Σάντος (3 συμμ.). Σίγουρη αλλαγή αυτή του Πίντο κάτω από τα γκολπόστ.

Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά: Η Λεβάντε στάθηκε πολύ καλά στο τελευταίο ματς, αλλά δεν περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα. Ο συνδυασμός over&2 στο 1.60 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση