» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Κύπελλο Γαλλίας: Σερί από under για την Μονπελιέ


Προβλέψεις στοίχημα Κύπελλο Γαλλίας: Σερί από under για την Μονπελιέ
Αγώνας για τους «32» του κυπέλλου Γαλλίας

21:55 ΠΣΖ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προϊστορία (από 1994): 9-11-10
Πρωτάθλημα (09/08/13): ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-1

ΠΣΖ: Δε βρήκε ιδιαίτερη αντίδραση από τη Ναντ και πήρε πολύ άνετα τη νίκη στο Παρίσι με 5-0! Ο Τιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 10’, με τον Ιμπραΐμοβιτς να κάνει το 2-0 στο 36’ με πέναλτι. Στην αρχή της επανάληψης Μότα (51’) και Καβάνι (58’) τελείωσαν το παιχνίδι, ενώ ο Ζλάταν, πέτυχε δεύτερο προσωπικό και 17ο φέτος για το πρωτάθλημα, στο 64’. Διατήρησε έτσι το -5 από τη Μονακό. 13 από τα 14 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over. Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Μονπελιέ (2-3-0). Είναι πολύ κοντά στην παραχώρηση του Παστόρε ως δανεικό στη Ρόμα.


Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πήρε το πρώτο της τρίποντο εκτός έδρας, επικρατώντας της Σοσό με 2-0. Μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι και παραλίγο ο Σανσόν να πετύχει το γκολ της χρονιάς, με απίστευτη λόμπα από τα 20 μέτρα. Τελικά πήρε το προβάδισμα στο 19’ με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας της Σοσό. Καθοριστική η αποβολή των γηπεδούχων στο 35’, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν σε κανένα σημείο, επιτρέποντας στην ομάδα του κρατήσει άνετα το σκορ και να φτάσει σε δεύτερο στο 74’ με τον Τιενέ. Πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του μεσοεπιθετικού Καμπελά (20 συμμ./6 γκ./5 ασίστ), ενός από τους ελάχιστους της καλής φουρνιάς του πρωταθλήματος, αφού αναμένεται να αποχωρήσει για τη Νιούκαστλ.

Τελευταία 5: 2-2-1

Προβλέψεις στοίχημα :Αναμένεται ένα ακόμα εύκολο βράδυ για την Παρι, τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη, over 2.5 (1.55 Mybet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση