Προγνωστικά Κύπελλο Αγγλίας: Εύκολη αποστολή για Σίτι
17:00 ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Προϊστορία: 1-1-1

ΓΟΥΙΓΚΑΝ (Τσάμπιονσιπ): Προερχόταν από ένα καλό σερί σε πρωτάθλημα (6) και κύπελλο (2) – 5 νίκες, 3 ισοπαλίες – αλλά στο πιο πρόσφατα, έπαιξε άσχημα μετά από καιρό και γνώρισε την πρώτη της ήττα, εκτός έδρας ήττα από την Ντόνκαστερ με 3-0. Πισωγύρισμα στην προσπάθεια της για άνοδο, αφού έμεινε έτσι 5 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των μπαράζ. Η περσινή κυπελλούχος Αγγλίας δείχνει σκασμένη σε γενικές γραμμές από τα συνεχιζόμενα ματς, αφού παίζει ασταμάτητα από αρχές Αυγούστου σχεδόν δύο ματς την εβδομάδα. Θυμίζουμε πως έπαιζε και στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου είχε αποκλείσει σε διπλούς αγώνες την ΜΚ Ντονς. Έχει κερδίσει την Κρίσταλ Πάλας στη μοναδική φορά που την υποδέχθηκε το 2003 (5-0). Πήρε τον μέσο ΜακΈιχραν (Τσέλσι). Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ρόγκνε (9 συμμ.), Ράμις (6 συμμ.).


Τελευταία 5: 3-1-1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (Πρέμιερ): Επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγώνες και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα με τον Πάντσεον να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης (51’). Ξέφυγε έτσι από την τελευταία θέση, αλλά είναι μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν υπάρχουν περιθώρια. 5-1-5 με τον Πούλις στον πάγκο, που αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Στόουκ στο τελευταίο παιχνίδι. Μία από τις νίκες και αυτή στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, όπου απέκλεισε τη Γουέστ Μπρομ, παίζοντας με τους περισσότερους βασικούς. Κάτι τέτοιο αναμένεται και σήμερα, αφού δεν υπάρχει πολύ βάθος στο ρόστερ. Under τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός μέσος Ντιγκακόι (14 συμμ.) και ο επιθετικός Μάρεϊ. Αμφίβολοι ο δεξιός μπακ Χαντ και ο μεσοεπιθετικός Ζερόμ Τόμας (6 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά: Δύσκολο ζευγάρι, αφού η Γουίγκαν διαθέτει εμπειρία σε όλες τις γραμμές, ενώ η Κρίσταλ βγάζει καλύτερο πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο και τα παλεύει όλα τα παιχνίδια της. Πιο δύσκολο η Γουίγκαν να αντέξει κι άλλη επιπλέον επιβάρυνση, σε μια δύσκολη χρονιά. Οπότε πηγαίνουμε με το Χ2 στο 1.72 (Stoiximan).




17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Προϊστορία: 4-3-4

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πρέμιερ): Πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στον τελικό του Λιγκ, αφού στον 2ο ημιτελικό επικράτησε και πάλι της Γουέστ Χαμ (3-0, Νεγρέδο 3’, 59’, Αγουέρο 24’). Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Σάντερλαντ και έτσι πολλοί ήδη σκέφτονται ότι είναι πολύ κοντά στον πρώτο της τίτλο επί εποχής Πελεγκρίνι. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να «πυροβολεί» τους αντιπάλους της και επικράτησε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό 4-2 της φιλότιμης Κάρντιφ εντός έδρας. Διατήρησε έτσι το απόλυτο στην έδρα της στο πρωτάθλημα, μένοντας στο -1 από την κορυφή. Στον προηγούμενο γύρο, απέκλεισε σε διπλούς αγώνες τη Μπλάκμπερν. Κράμα βασικών και αναπληρωματικών ετοιμάζει και πάλι ο Πελεγκρίνι, αλλά με την ποιότητα που έχει δεν αλλάζουν και πολλά στην απόδοσή της (με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα με τη Μπλάκμπερν). Αήττητη στα 4 τελευταία με τη Γουότφορντ (2-2-0), αν και η προϊστορία είναι απόλυτα ισορροπημένη (4-3-4). Νο goal οι 5 από τις 6 φορές που την φιλοξένησε. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Νασρί (21 συμμ./4 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Νεγρέδο (21 συμμ./9 γκ./3 ασίστ).

Τελευταία 5: 5-0-0

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ (Τσάμπιονσιπ): Ξεκίνησε με αξιώσεις τη χρονιά, αλλά από τις αρχές του Νοεμβρίου δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι, μετρώντας μόλις μία νίκη σε 14 αγώνες πρωταθλήματος (1-7-6). Στο τελευταίο πήρε παλικαρίσιο βαθμό, αν και χρειάστηκε ο έμπειρος κίπερ Αλμούνια για να την κρατήσει ζωντανή ως το τέλος, αποκρούοντας το δεύτερο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε η ομάδα. Το πρώτο έγινε στο 61’, με τον Ανγκέλα να αποβάλλεται στην ίδια φάση, έχοντας όμως δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους. Έχει πέσει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά με το υλικό που διαθέτει θα είναι πολύ δύσκολο να ζήσει χειρότερες στιγμές. Να θυμίσουμε ότι είναι «θυγατρική» της Ουντινέζε και όπως η Γρανάδα, έτσι και αυτή αποτελεί κέντρο διερχομένων από Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες της Ευρώπης, με δανεικούς να πάνε και να έρχονται. Στον πάγκο της ο έμπειρος Ιταλός κόουτς, Τζιουζέπε Σανίνο (Παλέρμο, Κιέβο, Σιένα). Under τα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της. Πέρυσι είχε φιλοξενηθεί πάλι από τη Σίτι, για τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου και είχε χάσει με 0-3.

Τελευταία 5: 1-3-1

Προγνωστικά: Ασταμάτητη η Σίτι, που δε θέλει να την ξαναπατήσει, όπως με τη Μπλάκμπερν και να πηγαίνει σε δεύτερο παιχνίδι. Over 3.5 στο 1.72 (Goalbet).




17:00 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 4-3-2

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ (Τσάμπιονσιπ): Μετρούσε αήττητο σερί 10 αγωνιστικών (4-6-0), το οποίο έληξε με τις δύο κολλητές ήττες από Μπράιτον (0-1), Γέοβιλ (0-2). Πιο οδυνηρή η δεύτερη κόντρα στην ουραγό της κατηγορίας, από την οποία πιάστηκε στον ύπνο δεχόμενη δύο γκολ από αντεπιθέσεις (12’, 19’) και στη συνέχεια, παρά την υπεροχή δε μπόρεσε να βρει αντίδραση. Στο +5 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτει όμως καλό ρόστερ και δε θα κινδυνεύσει. Under οι 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σουόνσι. Under Συναντήθηκε ακόμη μια φορά φέτος με τη Σουόνσι (25/09, πάλι εντός), παίρνοντας την πρόκριση στο Λιγκ Καπ με 3-1.

Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΟΥΟΝΣΙ (Πρέμιερ): Οχτώ έγιναν οι αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη Σουόνσι (0-3-4) και πλέον έχει μπλέξει σε σενάρια παραμονής, με τους τρεις βαθμούς που απέχει από την τελευταία τριάδα. Στον τελευταίο αγώνα, υποδέχθηκε την Τόττεναμ, όπου ξεκίνησε πολύ καλά. Στο 35’ όμως με το που δέχτηκε το πρώτο γκολ, έπεσε αμέσως η απόδοσή της, με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο στην επανάληψη (53’ αυτ Τσίκο, 71’). Ο Μπόνι απλά μείωσε στο 78’. 5 πλέον οι ήττες στα 6 τελευταία. Έχει δεχτεί γκολ στα 17 από τα 22 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στον προηγούμενο γύρο πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μονκ, ο αμυντικός χαφ Κάνιας (16 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Σέλβεϊ (20 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Μίτσου (12 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο κίπερ Φορμ (13 συμμ.), ο κεντρικός μέσος ντε Γκουζμάν (18 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Ερνάντεθ (12 συμμ./1 γκ./3 ασίστ) και ο εξτρέμ Ντάιερ (14 συμμ./4 γκ.).

Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Η καλή ανάμνηση από τον περσινό πρώτο τίτλο στην ιστορία της (Λιγκ Καπ), σίγουρα δίνει κίνητρο στην ομάδα του Λάουντρουπ, που βλέπει ότι η ομάδα δεν «τραβάει» στο πρωτάθλημα και η χρονιά πάει χαμένη. Θα είναι όμως κρίμα να πάει χαμένη η πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ. Στο 2.10 η νίκη των Ουαλών (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση