» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Επιστρέφει στις νίκες η Βαλένθια


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Primera Division: Επιστρέφει στις νίκες η Βαλένθια
17.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία: 4-0-1
Πέρυσι: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΡΑΝΑΔΑ 3-0

ΡΕΑΛ Μ.: Είναι τόσο καλά τελευταία που κερδίζει από κεκτημένη ταχύτητα. Έκανε το πρώτο βήμα μεσοβδόμαδα για τα ημιτελικά κυπέλλου, κερδίζοντας 1-0 την Εσπανιόλ εκτός έδρας με γκολ του Μπενζεμά στο 25'. Νωρίτερα για την Πριμέρα έκανε πλάκα με την Μπέτις επίσης μακριά από το γήπεδο της, καθώς διέσυρε την ομάδα της Μπέτις με 5-0. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που ήταν οι Ρονάλντο (10'), Μπέιλ (25'), Μπενζεμά (45'), Ντι Μαρία (62') και Μοράτα (90'). Εκμεταλλευόμενη και τα στραβοπατήματα των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, μείωσε την διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό. Επίσης διατηρεί ανέπαφη την εστία της στα έξι τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τραυματίας ο Κεντίρα (11 συμ./1 γκολ).


Εντός: 8-0-1
Γκολ: 58-21
Τελευταία 5: 4-1-0

ΓΡΑΝΑΔΑ: Είναι δύσκολο να κάνεις δύο σερί εντός έδρας νίκες. Οπότε και η ισοπαλία 0-0 με την Οσασούνα δεν ήταν και τόσο κακό αποτέλεσμα. Διατηρήθηκε οχτώ βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και λίγο δύσκολα να κινδυνεύει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Εκτός έδρας μάλιστα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας (4-2-3), όμως σήμερα έχει πραγματικά πολύ δύσκολο έργο. Επίσης η ομάδα του Αλκαράθ προέρχεται και από τρία διαδοχικά no goal. Εκτός ο στόπερ Ντιακατέ (14 συμ.) και ο φορ Ιγκάλο. Τιμωρημένος ο μέσος Ρίκο (17 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 4-2-3
Γκολ: 19-25
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: H Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ασταμάτητη αυτό το διάστημα, ενώ και η Γρανάδα δεν κλείνεται. Αναμένεται να μπουν πολλά γκολ και το over 3,5 πληρώνει 1,60 στον Stoiximan.




21.00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Προϊστορία: 15-8-16
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-1


ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν έχει προλάβει να αλλάξει και πολλά με την έλευση του στον πάγκο της Βαλένθια ο Πίτσι. 'Ηταν κατώτερη της Μάλαγα και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει κερδίσει μόνο το τοπικό ντέρμπι με την Λεβάντε το τελευταίο χρονικό διάστημα και λίγο δύσκολα να προλάβει μια θέση στην Ευρώπη φέτος. Πάντως εντός έδρας έχει καλύτερη συμπεριφορά και επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Τραυματίας ο στόπερ Βίκτορ Ρουίθ (9 συμ./1 γκολ).


Εντός: 5-1-4
Γκολ: 26-31
Τελευταία 5: 1-1-3


ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πήρε το ματς με την Θέλτα εντός έδρας 1-0 με τέρμα του Σέρτζιο Γκαρσία με 1-0 και πραγματοποιεί μια ήρεμη σεζόν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκε και την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτή την φορά ηττήθηκε με 1-0 για το πρώτο προημιτελικό ματς κυπέλλου. Εκτός έδρας συναντά προβλήματα φέτος (2-2-5), όμως ταξιδεύει χωρίς άγχος στο «Μεστάγια». Εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού ο μέσος Λόπεθ (16 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 2-2-5
Γκολ: 23-25
Τελευταία 5: 2-1-2


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Βαλένθια χρειάζεται μετά από καιρό μια νίκη και εντός έδρας παίζει καλά. 1,55 ο άσος στην Meridianbet.




23.00 ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 9-4-4
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ - ΛΕΒΑΝΤΕ 0-0


ΣΕΒΙΛΛΗ: Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Γιατί το 1-1 απέναντι στην φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας είναι ένα σπουδαία αποτέλεσμα. Η ομάδα του Έμερι μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ 18', όμως βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Ράκιτιτς στο 73'. Η αποβολή του Μορέντο στο 89' δεν επηρέασε την Σεβίλλη στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης. Οι Ανδαλουσιάνοι διατηρούν αήττητο οχτώ αγωνιστικών και βρίσκονται πολύ κοντά στις θέσεις της Ευρώπης. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ χαφ Μορένο (16 συμ./2 συμ.). Τραυματίας ο μέσος Εμπιά (12 συμ./1 γκολ).

Εντός: 5-2-2
Γκολ: 37-31

Τελευταία 5: 2-3-0

ΛΕΒΑΝΤΕ: Υποδέχτηκε μέσα σε λίγες ημέρες δύο φορές την Μπαρτσελόνα και αρχικά στο πρωτάθλημα έφερε 1-1 και ήταν ανταγωνιστική, όμως όχι και τόσο για το κύπελλο. Και παρότι προηγήθηκε με τον Ελ Ζαρ στο 31' δέχτηκε τέσσερα γκολ στην συνέχεια για το τελικό 1-4! Δεν αποκλείεται να έχε ξεμείνει από δυνάμεις πλέον, καθώς και το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο. Εκτός έδρας πάντως δεν έχει και τόσο άσχημα αποτελέσματα (3-2-5). Τιμωρημένος ο μέσος Σέρχιο (14 συμ.). Εκτός ο στόπερ Ρόδας (9 συμ.) και ο φορ Μπαμπά (11 συμ./3 γκολ).


Εκτός: 3-2-5
Γκολ: 19-28
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Σεβίλλη είναι καλύτερη, παίζει στην έδρα της, ενώ είναι και πιο ξεκούραστη. Λογικό το 1,40 της Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση