» » » » » Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Ανεβασμένη η Μπιλμπάο


Πάμε Στοίχημα Κύπελλο Ισπανίας: Ανεβασμένη η Μπιλμπάο
22:00 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προϊστορία (από 1993): 20-5-13
Πρωτάθλημα (03/11/14): ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Μπαρτσελόνα της έκανε δώρο, μένοντας στο 1-1 με τη Λεβάντε, το οποίο τελικά δεν εκμεταλλεύτηκε, αφού έμεινε και η αυτή στο 1-1 υποδεχόμενη τη Σεβίλλη. Προηγήθηκε στο 18’ με τον Βίγια, με τη Σεβίλλη να έχει παθητική προσέγγιση και να μην απειλεί. Της έδωσε χώρους στην επανάληψη και τελικά το πλήρωσε, δεχόμενη την ισοφάριση στο 73’ από πέναλτι. Παρέμεινε πάντως στην κορυφή και σε ισοβαθμία με τη Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, είδε τη Ρεάλ να πλησιάζει στον ένα βαθμό. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια της. Αήττητη στα 20 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (15-5-0). Μόλις μια φορά έχει χάσει φέτος στα 32 επίσημα που έχει δώσει. Στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει πάντως κουρασμένη, αλλά και πάλι ο Σιμεόνε έχει βρει την τακτική να παίρνει τα αποτελέσματα ακόμα και σε κακές μέρες.
Η κυπελλούχος Ισπανίας απέκλεισε στους προηγούμενους γύρου Σαν Αντρέου και Βαλένθια. Νο goal τα 6 από τα 7 τελευταία με αντίπαλο τη Μπιλμπάο. Over οι 6 από τις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Στις αρχές Νοεμβρίου είχε επικρατήσει άνετα της Μπιλμπάο στο Βιθέντε Καλντερόν με 2-0. Παραμένει εκτός ο αμυντικός μέσος Μάριο Σουάρεθ (7 συμμ.). Αμφίβολος ο κεντρικός μέσος Τιάγκο (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-2-0


ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ξεκίνησε άσχημα το ’14, με τις ήττες εκτός έδρας ήττες από Σοσιεδάδ (0-2), Μπέτις (κύπελλο, 0-1), αλλά απέδειξε πόσο της «πηγαίνει» το νέο Σαν Μαμές, παίρνοντας τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα (2) και κύπελλο (1), εκεί όπου παραμένει αήττητη (10-2-0). Έχει δώσει 13 εντός σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στην πρεμιέρα αναγκάστηκε να παίξει στο γειτονικό Ανοέτα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα, δεν πάτησε γκάζι από την αρχή και επέτρεψε στη Βαγιαδολίδ να προηγηθεί στο 15’ με γκολ-οφσάιντ. Το έκανε όμως στην επανάληψη, όπου κατάφερε να πετύχει 4 τέρματα (Ιμπάι 65’, 82’, Ντε Μάρκος 75’, Χερέρα 86’), με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν για το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις. Νίκη τετράδας, που της επέτρεψε να ξαναπεράσει και πάλι τη Βιγιαρεάλ και να μείνει μόνη 4η. Οι Βάσκοι απέκλεισαν Θέλτα και Μπέτις στους δύο προηγούμενους γύρους. Επιστρέφουν από τιμωρίες ο κεντρικός αμυντικός Σαν Χοσέ (12 συμμ./4 γκ./1 ασίστ) και ο κεντρικός μέσος Μικέλ Ρίκο (17 συμμ./5 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολοι ο εξτρέμ Μουνιάιν (18 συμμ./3 γκ./3 ασίστ) και ο επιθετικός Τοκέρο (10 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ανεβασμένη η Μπιλμπάο επιθετικά και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ατλέτικο. Γκολ-γκολ στο 1.90 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση