» » » » » » Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Για την ανατροπή ο Πανιώνιος


Στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας: Για την ανατροπή ο Πανιώνιος
20:00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Προϊστορία: 0-0-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον κίπερ Ανέστη, που χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές για να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του, επέστρεψε στα θετικά, παίρνοντας μεγάλη νίκη υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ. Από νωρίς έδειξε ότι έχει όρεξη και προηγήθηκε με τον αρχηγό του, Χρήστο Αραβίδη, μόλις στο 6’. Ο ΠΑΟΚ έχανε τις φάσεις, αλλά τακτικά ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και βρήκε δεύτερο γκολ με τον Λάσνικ, μοιραίος παίχτης στο ματς με τον ΠΑΟ, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 61’. Νίκη «χρυσάφι», που τον απομάκρυναν 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Φαίνεται πως η ήττα στον αγώνα του κυπέλλου με τον Αιγινιακό του έκανε καλό, αφού έβγαλε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, Στο πρώτο ματς είχε χάσει 0-1 με κακή εμφάνιση στην Κατερίνη, χάνοντας και πέναλτι στο τέλος με τον Κολοβό. Παραμένουν τα οικονομικά προβλήματα, που δε φαίνεται για την ώρα να έχουν λύση. Αποτέλεσμα παίχτες να αποχωρούν, όχι ευτυχώς άμεσα, αλλά το καλοκαίρι.
Πρώτος είναι ο εξαιρετικός κίπερ Ανέστης (6 συμμ.), ο Αραβίδης (19 συμμ./8 γκ.) φέρεται να έχει κλείσει συμφωνία, ενώ σειρά έχουν οι πολύ καλοί φέτος Κούρντι (δεξί μπακ, 18 συμμ./1 ασίστ) και ο σέντερ μπακ Λαμπρόπουλος (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Προορισμός όλως η ΑΕΚ! Θυμίζουμε πως έχει αποχωρήσει ήδη ο Μενδρινός για τον Πλατανιά, ενώ ο Αυλωνίτης παίζει ως δανεικός πλέον από τον Ολυμπιακό. Δεν είχε βρει δίχτυα στα 4 προηγούμενα παιχνίδια του, μαζί με αυτό του κυπέλλου. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια του.

Τελευταία 5: 1-1-5


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μπήκε δυνατά στο 2014 και μετά το 1-1 με τον Εθνικό Γαζώρου, ήρθε η νίκη ψυχολογίας στο πρώτο ματς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο, φιλοδώρησε με 5 γκολ τον Πιερικό στο τοπικό ντέρμπι, ενώ έφτασε τις τρεις σερί νίκες επικρατώντας εντός της Αναγέννησης Γιαννιτσών το προηγούμενο Σάββατο χάρη σε γκολ του Καρακατσάνη (22’). Κυνηγάει την είσοδο στα μπαράζ του βόρειου ομίλου, έχοντας μια από τις καλύτερες επιθέσεις και διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο σε πρωτάθλημα και κύπελλο (5-5-0). Για το δεύτερο θεσμό μετράει ήδη μια σημαντική επιτυχία, αφού απέκλεισε σε διπλούς αγώνες τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0 εκτός, 1-1 εντός), ενώ προηγουμένως είχε αποκλείσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην παράταση (3-2, 2-2 καν. διάρκεια). Μοναδική απουσία σήμερα ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Κουτσοσπύρος (3 συμμ./2 γκ., πρώην Παναιτωλικός).

Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Ο Πανιώνιος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στα δύο τελευταία και θέλει να κλείσει στόματα στο σημερινό παιχνίδι. Ο Αιγινιακός πάντως είναι σκληροτράχηλη ομάδα και διαθέτει καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Λογικά χαμηλά ο άσος (1.44 GoalBet), αλλά θα προτιμήσουμε το καλοπληρωμένο over (2.05 ChampionsBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση