» » » » » » » Στοίχημα Super League: Ανεβασμένος ο Απόλλων, επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Ξάνθη


Στοίχημα Super League: Ανεβασμένος ο Απόλλων, επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Ξάνθη
15:00 ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2005): 10-4-4
Α’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0

ΑΡΗΣ: Είχε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο κόντρα στην Καλλονή, όπου και προηγήθηκε με τον Μανιά (14’). Στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και ισοφαρίστηκε από στημένη, στην οποία διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ (34’). Μετά το δεύτερο γκολ στην αρχή της επανάληψης δεν έκανε τίποτα (49’) και δέχτηκε και τρίτο (87’). Ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία για να μπει ξανά στο παιχνίδι της παραμονής, αλλά πλέον με το -9 από τη σωτηρία όλα είναι πολύ δύσκολα. Επιπλέον, δεν κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα και τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα (Μπουγαΐδης, Κουσίδης, Βλάχος, Γουναρίδης, Καμινιώτης, Μπακασέτας) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Είναι η μοναδική ομάδα που ακόμα δεν έχει πάρει εντός έδρας νίκη (0-4-5). Έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (15), ενώ έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (34). Νο goal τα 9 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, under 8 από αυτά. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ψυχογιός (11 συμμ.) και ο μέσος Τριανταφυλλάκος (8 συμμ./1 ασίστ).


Εντός: 0-4-5
Γκολ: 5-14
Τελευταία 5: 0-1-4

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η μοναδική ομάδα που μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και πήρε δίκαια το 0-0 στο Περιστέρι. Πολύ καλά στημένος ανασταλτικά, δεν επέτρεψε πολλές φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά απειλήθηκε στην επανάληψη, όπου ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι. Στις καθυστερήσεις είχε πάντως μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, λέγοντας ότι η ομάδα μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό, στον επαναληπτικό του 2-0 που πήρε στο Αγρίνιο, αλλά και πάλι κατάφερε να κερδίσει με το ίδιο σκορ (Φυτανίδης 51’, Μπρίτο 80’). Αήττητος στα 10 τελευταία (7-3-0), σε πρωτάθλημα (8) και κύπελλο (2), έχοντας κρατήσει το μηδέν στα 6 από αυτά. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (14). Στο πρωτάθλημα τρέχει αήττητο 8 αγωνιστικών (5-3-0) και βρίσκεται σταθερά 3ος, αν και είδε τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει στους 3. Καμία απουσία για τον Παράσχο.

Εκτός: 4-2-3
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση στοίχημα: Η εικόνα του Άρη δε δείχνει σε τίποτα ότι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον πολύ καλό Ατρόμητο. Με την άμυνα πάντως που έχουν οι γηπεδούχοι, θα προτιμήσουμε το εξαιρετικά καλοπληρωμένο over (2.55 Stoiximan).



17:15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προϊστορία (από 2005): 0-0-3
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-0

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Έκανε με διαφορά την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και επικράτησε δίκαια του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με 4-0, με τον φορμαρισμένο Μίνγκα να σκοράρει δις (45’+2, 60’), τον Ντάλμπεργκ να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός και να σκοράρει το πρώτο του τέρμα με την ομάδα (49’) και τον Φαρινόλα να κλείνει το σκορ στο 70’. Την Πέμπτη έπαιξε με αναπληρωματικούς κόντρα στη Νίκη Βόλου για το κύπελλο (3-1) ο πρώτος αγώνας και πήρε τελικά την πρόκριση, παρά την ήττα με 0-1. Διανύει πολύ καλή περίοδο, έχοντας χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό στα 7 τελευταία παιχνίδια του και υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι η παραμονή είναι κοντά, αν και ακόμα δε μπορεί να νιώθει ασφαλής, με το +1 από την τελευταία τριάδα. Εκτός ο αμυντικός χαφ Κόρμπος (18 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 4-3-3
Γκολ: 16-16
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η βαριά ήττα και η κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό τον ταρακούνησε και τον βοήθησε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας άνετα του Πλατανιά εντός έδρας με 3-0 (Καράσκο 19’, Σανκαρέ 45’, Χουάνμα 50’). Παρέμεινε έτσι αήττητος για 5η αγωνιστική (3-2-0), διάστημα στο οποίο μόλις σε ένα ματς έχει δεχτεί γκολ. Συνολικά, έχει κρατήσει το μηδέν στο 6 από τα 8 τελευταία. Σταθερά στην πεντάδα, στόχος το κυνήγι της 3ης θέσης, η οποία πλησίασε στους 4. Έχει κερδίσει και τις 3 τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τον Απόλλων. Under τα 8 από τα 9 εκτός έδρας, 6 σερί. Σταθερά εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Κουρμπέλης (5 συμμ.), Μπαρτολίνι. Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Εντό (13 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), όπως και ο κεντρικός αμυντικός Λισγάρας (3 συμμ.) για ντόπινγκ.

Εκτός: 2-4-3
Γκολ: 8-10
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση στοίχημα: Σε άνοδο ο Απόλλων, που αυτή τη στιγμή δείχνει ικανός να χτυπήσει όλες τις ομάδες. Ο Αστέρας, μετά την κακή παρένθεση στο κύπελλο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και παρότι δεν το συνηθίζει ο Αστέρας στα εκτός, θα πάμε με το over στο 2.40 (MyBet).



17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΛΛΟΝΗ

Προϊστορία: 0-0-1
Α’ γύρος: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ανύπαρκτος κόντρα στον Απόλλων στην Αθήνα, γνώρισε διασυρμό με 0-4, χαρακτηρισμός όχι τόσο για το σκορ, αλλά για την τραγική εμφάνιση. Δεύτερο συνεχόμενο που δε σκοράρει, τρίτη ήττα στα 4 τελευταία, πλέον πλησίασε στους 4 βαθμούς από την τελευταία τριάδα. Παραπάνω από φανερή η απουσία των Ντε Βισέντι, Τσάβες, αφού χωρίς αυτούς δε μπορεί να φτιάξει παιχνίδι. Με 6 ήττες στα 8 τελευταία ο Τσιώλης σίγουρα δε θα αισθάνεται άνετα στη θέση του. Παραμένει ακόμα χωρίς εντός έδρας ισοπαλίας (7-0-3). Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Βίλα (19 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Βισέντο (5 συμμ.).

Εντός: 7-0-3
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 2-0-3

ΚΑΛΛΟΝΗ: Πήρε το ντέρμπι παραμονής με τον Άρη, παρουσιάζοντας φανερά σημάδια βελτίωσης. Βρέθηκε πίσω στο 14’, αλλά μετά το 20’ ανέβηκε, μείωσε με κεφαλιά του Ζακουάνι στο ντεμπούτο του (34’) και στην επανάληψη γύρισε το ματς με ξερό σουτ του Μανούσου. Πήρε τα πάνω του στη συνέχεια και σε αντεπίθεση στο 87’ με τον Λεοζίνιο έκανε το τελικό 3-1. Ξέφυγε και πάλι τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αναθάρρησε ο Ματζουράκης, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Κεϊτά, Ζακουάνι), έδειξαν ολοφάνερα ότι μπορούν να συμμαζέψουν ανασταλτικά την ομάδα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεοαποκτηθείς Φουρλάνος. Μεσοβδόμαδα πάντως αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον ΟΦΗ. Είχε κερδίσει 1-0 στο Ηράκλειο, αλλά ο επαναληπτικός πήγε στην παράταση (στο 80’ το 0-1) και εκεί δέχτηκε και δεύτερο (107’). Ακόμα δεν έχει πάρει εκτός έδρας ισοπαλίας (3-0-7). Μαζί με το Λεβαδειακό, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (36). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο (19 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο αμυντικός χαφ Σιλιγαρδάκης (11 συμμ.), εδώ και καιρό ο αμυντικός Κριπιντίρης (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγρίτης (2 συμμ.).

Εκτός:3-0-6
Γκολ: 9-17
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Φανερά ανεβασμένη η Καλλονή από το εξάποντο με τον Άρη. Πολύ πεσμένος ο ΠΑΣ. Δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία, σημείο που δεν έχουν οι γηπεδούχοι εντός, ούτε οι φιλοξενούμενοι εκτός (3.82 ChampionsBet).



17:15 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Προϊστορία (από 2004): 6-3-7
Α’ γύρος: ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Συνεχίζεται η κατηφόρα, 8η αγωνιστική χωρίς νίκη για τους Κρητικούς (0-3-5), που έχασαν και από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με 0-2. Δεν ήταν πολύ κακός, αλλά πλήρωσε ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, όπου και δέχτηκε και τα δύο γκολ (26’, 32’). Είχε τρεις πολύ καλές φάσεις προηγουμένως, ενώ στο 82’ είχε και δοκάρι. Την κακή πορεία της ομάδας πλήρωσε ο Πετράκης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Την Παρασκευή συμφώνησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα κάτσει όμως από τον επόμενο αγώνα. Στον πάγκο σήμερα το υπηρεσιακό δίδυμο Σταύρος Λαμπράκης, Βασίλης Πλεσίτης. Είναι σε επικίνδυνο σημείο, με ένα μόλις βαθμό από την τελευταία τριάδα. Στα 8 τελευταία που δεν έχει κερδίσει μόνο στα 2 έχει καταφέρει να σκοράρει. Under τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Ξάνθη. Εκτός ο αριστερός μπακ Κοιλιάρας (4 συμμ.) και ο επιθετικός Μπαμπάμ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 3-3-3
Γκολ: 14-12
Τελευταία 5: 0-2-3

ΞΑΝΘΗ: Η κακοδαιμονία της συνεχίστηκε και θα πρέπει να νιώθει αδικημένη από την ήττα στο Θρακιώτικο ντέρμπι, στο οποίο τελείωσε με 9. Πρώτη αποβολή στο 16’ με τον Φλίσκα, ο οποίος πρόλαβε να δεχτεί δύο κίτρινες μέσα στα 15 πρώτα λεπτά. Δεν έμοιαζε όμως να την επηρεάζει και ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές. Δέχτηκε πρώτη γκολ στο 70’, απάντησε άμεσα με τον Βάλλα (73’), αλλά λίγο αργότερα ήρθε και δεύτερο (79’). Στο 88’ η δεύτερη αποβολή με τον Παΐτο. Ο Πανόπουλος ξεκίνησε μπαράζ δηλώσεων για την κακή ομολογουμένως διαιτησία του Ζαχαριάδη, κυρίως για πέναλτι που δε δόθηκε στην ομάδα του. Αυτή ήταν η 4η ήττα στα 5 τελευταία, με την οποία έμεινε πολύ μακριά από τον μεγάλο στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου, που φαινόταν εφικτός τον Δεκέμβρη. Over με ακριβώς 3 γκολ τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός ο δεξιός μπακ Κομεσίδης (1 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Χοσέμι (8 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Ντιέ (13 συμμ./2 ασίστ). Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Παΐτο (17 συμμ./3 ασίστ) και ο αμυντικός χαφ Φλίσκας (15 συμμ.).

Εκτός: 1-2-7
Γκολ: 10-21
Τελευταία 5: 1-0-4

Πρόταση στοίχημα: Αδικημένη η Ξάνθη από τα πρόσφατα αποτελέσματα, αλλά και από τις αποδόσεις που θέλουν οριακό φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται σε βαθιά κρίση. Χ2 στο 1.47 (NoviBet).



19:30 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προϊστορία (από 1996): 1-2-8
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-1

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ, κόντρα στον οποίο δε φάνηκε καθόλου απειλητική. Κατάφερε όμως να πάρει πολύ σημαντική νίκη, εκμεταλλευόμενος ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 στο 75’ και 9 στο 81’, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον μόνιμο σκόρερ Μπεν στο 85’ (3 από τα 5 τελευταία για την ομάδα του). Μεγάλη βαθμολογική ανάσα, που την έφερε στο -2 από τη σωτηρία και τη διατήρησε αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0). Νο goal τα 9 από τα 11 τελευταία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Χωρίς προβλήματα σήμερα.

Εντός: 3-2-4
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο με 1-0, αν και πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός που δεν το πλήρωσε στην επανάληψη. Προηγήθηκε με τον Πράνιτς στο 16’ και είχε δοκάρι με τον Καρέλη στο 32’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες πριν κερδίσουν πέναλτι στο 66’, σε μαρκάρισμα που έκανε ο Ρισβάνης. Σώθηκαν από το δοκάρι, όπως και λίγα λεπτά αργότερα σε στημένη φάση του Πανιωνίου. Ακόμα και έτσι όμως, πήρε τη νίκη, 3η στα 4 τελευταία, που τον βοήθησε να πλησιάσει στους 3 βαθμούς την 3η θέση. Μεσοβδόμαδα, παίζοντας με πολλές αλλαγές, διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, με το Ατζαγκούν να σκοράρει τη μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 71’. Από το 1996, πέρυσι έχασε για πρώτη φορά από τη Βέροια (0-3), στο ίδιο γήπεδο (8-2-1). Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος (16 συμμ./1 ασίστ) και ο χαφ Αμπέιντ (16 συμμ./4 γκ./3 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Λαγός (14 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Μέντες (16 συμμ.).

Εκτός: 4-2-3
Γκολ: 15-8
Τελευταία 5: 3-0-2

Πρόταση στοίχημα: Ο ενθουσιασμός του νεαρού ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι αρκετός για να του δώσει τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες. Και ας της πηγαίνουν καλά τα τελευταία ματς. Διπλό στο 2.10 (MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση