» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ από Μπιλμπάο


Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλά γκολ από Μπιλμπάο
Πλατανιάς - ΟΦΗ: Τοπικό ντέρμπι. Βασίζεται κυρίως στην έδρα του ο Πλατανιάς, όπου έχει χάσει μόλις μια φορά (3-5-1). Ο ΟΦΗ προέρχεται από παράταση και πρόκριση στο κύπελλο μεσοβδόμαδα, ενώ δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες του αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.


Γιονγκ Αϊντχόφεν - Ντε Γκράαφστσαπ: 7-3-1 η φόρμα της δεύτερης ομάδας της Αϊντχόφεν εδώ και περίπου τρεις μήνες. Με υπηρεσιακό η Ντε Γκράαφστσαπ που απογοητεύει.

Μετς - Κρετέιγ: Η πρωτοπόρος της κατηγορίας Μετς είναι σχεδόν τέλεια εντός έδρας (8-2-0). Goal/goal έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Κρετεϊγ για το πρωτάθλημα.




Φόρφαρ - Ρεϊντζερς: Δύο σερί νίκες η ανεβασμένη Φόρφαρ, όμως οι Ρεϊντζερς έχουν εκτός έδρας απολογισμό 10-0-0!


Γουέστ Μπρομ - Έβερτον: Under εμφάνισε στα 7/8 πιο πρόσφατα της παιχνίδια η Γουέστ Μπρομ. Την καλύτερη άμυνα μαζί με Άρσεναλ διαθέτει στην Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον.


Νασιονάλ - Εστορίλ: Μπορεί η Νασιονάλ Μαδεϊρα να είναι αήττητη τα εφτά τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, όμως η Εστορίλ δεν «τρώει» γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ: Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι η Μπιλμπάο κέρδισε 6-1 την Αλμερία. Στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς η Βαγιαδολίδ ηττήθηκε με 4-0 από την Γρανάδα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση