Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 5/5 η Σάλκε
Ουνιόν Β. - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: 2-2-0 στα τέσσερα τελευταία η Ουνιόν Βερολίνου. Δύο σερί τρίποντα για την ΦΣΒ Φρανκφούρτης.


Μπίλεφελντ - Ίνγκολσταντ: Η προτελευταία Μπίλεφελντ έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ της Τσβάιτε Λίγκα (42). Ανώτερη η Ίνκολσταντ και αναμένεται να ανέβει ακόμη ψηλότερα.



Κότμπους - Άουε: Στο -8 από την σωτηρία η ουραγός Κότμπους. Πέντε αγωνιστικές δίχως νίκη η Άουε.



Μπούρσασπορ - Ρίζεσπορ: Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της η Μπούρσασπορ (7-7-7). Επιτέλους η Ρίζεσπορ προέρχεται από νίκη μετά από 15 αγωνιστικές.


Τρουά - Νανσί: H Τρουά κέρδισε τις δύο πιο πρόσφατες εντός έδρας της αναμετρήσεις. Σε καλύτερη κατάσταση η Νανσί και μόλις έναν πόντο μακριά από την πρώτη τριάδα. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.

Λαβάλ - Ιστρ: Από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Λαβάλ. Πάντα αδύναμη μακριά από το γήπεδο της η Ιστρ (1-3-8).


Τουρ - Ντιζόν: Τρεις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Τουρ. Δεν τρώει γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η εξαιρετική Ντιζόν.

Οσέρ - Ανζέ: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Οσέρ. Σταθερά δεύτερη η Ανζέ και εφτά αγωνιστικές αήττητη.


Χάβρη - Σατορού: Ούτε την έδρα της δεν εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε η Χάβρη (4-3-5). Όμως έχει ευκαιρία νίκη σήμερα κόντρα στην Σατορού, που μακριά από το γήπεδο της δεν βλέπεται (1-2-9).


Αρλ - Νιμ: Τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας έχει δεχτεί η Αρλ (15). Ανεβαίνει η Νιμ, που συγκέντρωσε εφτά βαθμούς στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια.


Νιόρ - Καέν: Ασταμάτητη η Νιόρ και με φόρμα 6-1-0 στα εφτά τελευταία. Μαζί με την Τουρ η Καέν σκοράρει τα περισσότερα τέρματα του πρωταθλήματος (42).


Ντεν Χάαγκ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η προτελευταία Ντεν Χάαγκ. Δυσκολεύεται εκτός έδρας η Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-2-8).


Λόκερεν - Άντερλεχτ: Πέντε σερί goal/goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Λόκερεν. Σκοράρει συνεχώς και η Άντερλεχτ.


Μονακό - Ρεμς: Από σπουδαίο διπλό στην Κορσική προέρχεται η Μονακό. Εκπληκτική πάντως η Ρεμς και με δύο σερί τρίποντα.


Σάλκε - Μάιντζ: Τέσσερα σερί τρίποντα για την ανεβασμένη Σάλκε. 4-0-1 μετράει πάντως στα πέντε τελευταία η Μάιντζ.



Κροτόνε - Μπρέσια: Στο -3 από την εξάδα η Κροτόνε. Έναν βαθμό πάνω η Μπρέσια, που έβγαλε τρία διπλά στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Ακαδέμικα - Νασιονάλ: Δεν σκόραρε καν στις τέσσερις τελευταίες της επίσημες αναμετρήσεις η Ακαδέμικα. 11 αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Νασιονάλ Μαδέιρα.


Βαγιαδολίδ - Λεβάντε: Μόλις ένα τρίποντο στα οχτώ τελευταία για την Πριμέρα η Βαγιαδολίδ. Άνετη η Λεβάντε και έξι αγωνιστικές αήττητη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση