» » » » » » Πάμε Στοίχημα Europa League: ΠΑΟΚ – Μπενφίκα


Πάμε Στοίχημα Europa League: ΠΑΟΚ – Μπενφίκα
20:00 ΠΑΟΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Προϊστορία: -

ΠΑΟΚ: Έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι και από την Τρίπολη, αφού γνώρισε ακόμα μια ήττα εκτός έδρας, η 4η συνεχόμενη μακριά από την Τούμπα. Κατάφερε να προηγηθεί με τον Αθανασιάδη στο 60’, ύστερα από ασίστ του πολύ καλού και πάλι Νάτχο, αλλά η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή ως το 78’. Στο 66’ έδωσε εύκολο γκολ σε στημένη φάση, ενώ 12 λεπτά πριν το τέλος το λάθος γύρισμα του Μαντούρο έδωσε τη δυνατότητα στον Αστέρα να πετύχει και δεύτερο. Ήταν η 3η ήττα στα 4 τελευταία, αλλά ευτυχώς ο Ατρόμητος (-2), δεν τον έριξε από τη 2η θέση. Είδε όμως να τον πλησιάζουν απειλητικά Παναθηναϊκός και Αστέρας (-5 και -6) και ουσιαστικά έχει γκρεμίσει ότι έχτισε από την αρχή της σεζόν. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Βίτορ (15 συμμ./4 γκ.), Κατσικάς (5 συμμ./1 γκ.). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες Μάαρτενς (ΜΕ, 2 συμμ.), Νάτχο (ΜΕ, 4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Χούσεν (Ε, 3 συμμ.).


Τελευταία 5: 2-0-3


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και παρέμεινε αήττητη για 18η αγωνιστική (14-4-0), επικρατώντας με 2-0 στην έδρα της ουραγού Πάκος Φερέιρα. Μέτρια η εικόνα της στο πρώτο μέρος (0-0), στην επανάληψη χρειάστηκε περίπου 20 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι, σκοράροντας με την κεφαλιά του Γκαράι (54’) και με πλάγιο σουτ του Μάρκοβιτς, μετά από αντεπίθεση (68’). Διατηρήθηκε έτσι μόνη πρώτη, στο +4 από την Πόρτο. Έχει αλλάξει πολύ –φυσικά προς το καλύτερο- από την περίοδο που την αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετράει 8 σερί under σε όλες τις διοργανώσεις, 10 στα 11 τελευταία, διάστημα στο οποίο μόλις μια φορά έχει παραβιαστεί η εστία της. Αμφίβολοι ο μέσος Γκαϊτάν (24 συμμ./3 γκ./6 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις) και ο επιθετικός Όσκαρ Καρντόσο (15 συμμ./9 γκ./1 ασίστ, σε όλες).

Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πεσμένη η ψυχολογία για τον Δικέφαλο, που καλείται να σταθεί επάξια απέναντι στην φορμαρισμένη Μπενφίκα. Αρκετά τα αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του Στέφενς, με όλη τη δυναμική της να είναι μεσοεπιθετικά. Θέλει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για να έχει ελπίδες, οπότε το over –που δεν εμφανίζεται για καιρό στα παιχνίδια της Μπενφίκα- είναι καλή επιλογή (2.10 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση