» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Ντόρτμουντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει αντίδραση η Ντόρτμουντ
Ζενίτ - Ντόρτμουντ: Σχεδόν τρεις μήνες έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι η πρωτοπόρος του Ρώσικου πρωταθλήματος, Ζενίτ. Η Ντόρτμουντ μπορεί να δείχνει πιο έτοιμη, όμως προέρχεται από την ανέλπιστη ήττα με 3-0 από το Αμβούργο.


Μπορντό - Λοριάν: Εξ' αναβολής αγώνας πρωταθλήματος. Η Μπορντό έπαιξε και πάλι εντός έδρας το Σάββατο, κερδίζοντας 2-1. Δύο σερί ήττες και τέσσερις αγωνιστικές μακριά από την νίκη η Λοριάν.




Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μόνο στο Champions League έχει χάσει φέτος ο Ολυμπιακός, καθώς στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο παραμένει αήττητος. Ασταθής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ικανή για όλα.


Τσάρλτον - Μπάρνσλεϊ: Η Τσάρλτον κέρδισε μετά από τρεις σερί ήττες και μάλιστα την ΚΠΡ. Η Μπάρνσλεϊ έχει την φτωχότερη συγκομιδή εκτός έδρας στην Τσάμπιονσιπ (1-4-10).


Κόλστεστερ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μόλις έναν βαθμό στα τρία πιο πρόσφατα ματς η Κόλτσεστερ. Τρεις σερί νίκες για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή.

Σουίντον - Κρόουλι: Δεν σκόραρε καν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Σουίντον. 2-2-0 η φόρμα της Κρόουλι στα τέσσερα πιο πρόσφατα.

Στίβενεϊτζ - Κρου: Ουραγός με τρεις διαδοχικές ήττες η Στίβενεϊτζ. Η Κρου έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία (61).


Όλνταμ - ΜΚ Ντονς: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Όλνταμ μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Τζίλιγχαμ. No goal οι 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις της ΜΚ Ντονς.


Πρέστον - Ρόδεραμ: Εφτά αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Πρέστον. Σε καλή κατάσταση και η Ρόδεραμ με τέσσερις απανωτές νίκες. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Αμπερντίν - Σέλτικ: Η δεύτερη της βαθμολογίας Αμπερντίν υποδέχεται την πρώτη της βαθμολογίας Σέλτικ, όμως η διαφορά βρίσκεται στους 24 πόντους.



Σεντ Τζόνστον - Μάδεργουελ: Κάτι κάνει μπροστά στο κοινό της η Σεντ Τζόνστον (7-2-4). Ανώτερη δείχνει πάντως η Μάδεργουελ, που παλεύει για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Ρος Κάουντι - Ινβερνές: Μαζί με την Χαρτς η Ρος Κάουντι έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα της Πρέμιερ Σκωτίας (46). Αντιθέτως η Ινβερνές διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση